Ölümüne Geyik Topiği :-))

bi de elementler vardı sahi demi...

tabisi
bakın bugünkü burcumda ne yaziiiii
Sevgili Akrepler saat 00:39 itibariyle Ay-Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Gün boyu ilişkinizi idealize etmeniz ve beklentiler içinde olmanız söz konusudur. Aslında yaşanan karmaşa sizi daha fazla bilinçli düşünmeye ve bilinçaltınızda biriken ne varsa açığa çıkararak bunlarla yüzleşmenizi sağlamakta. Hani bazen en zor anlar en güçlü anlarımızdır ya, işte bugünkü etkiler altında da, yaşadığınız her zorluk daha fazla kuvvetlenmeniz gerektiğinin işareti gibi.

İnsanlara duyduğunuz merhamet ve iyi niyetinizin bazı çıkmazları çözmeye yaramayacağını düşünebilirsiniz. İçinizdeki duygular nedeniyle kimi anlarda son derece hassas, kimi anlarda ise acımasızca kararlar verebilirsiniz. Bağımlılık duygunuz oldukça yüksektir ve bu bağımlılıklar sizi gerçeklerden alıkoyarak düşünmeye itebilir.

flockecum gördünmü ne olduysa gece başladı

bir nebze evet......
varsayımlara dayanarak konuşuyom,dünyada 6milyar insan var bunların yaklaşık 3milyarı az geçkin kadın ise ve akrepleri de baz alırsak o vakit yaklaşık dünyada 250 milyon akrep kadını dün gece feci şeyler yaşadı dünyada...

şimdi dahada karışacak yükselen burç ve evler var bunların konumuna göre az yada çok etkisi hissedilmiştir canısı

okulda gizli eğitim filan verildi de ben mi kaçırdım? ya bunnarı nası çözüyonuz nası birbirine katmıyonuz an-la-mı-yo-ruuuum!:84:

aboh bende senin gib güzel konuşamıom mesela sen bol bol kitap okuyosun dimi kendini geliştiriyosun adamlarda bu konu hakkında araştırmalar neyim yapıyolar bu konuda alim oluyolar o yüzden takma

burcum beni auguste rodinli heykelin olduğu yere götür nam-ı diğer düşünen adam.çok güzel yeşillik içinde bi bahçesi varmış orda beyaz önlüklü sana çok ii davranan amcalar da varmış...
yani mazhar osmana gitmek istiyon olur götürüyüm ama gel senle bugun keyif yapak gidek masaj neyim yaptırak

burcum beni auguste rodinli heykelin olduğu yere götür nam-ı diğer düşünen adam.çok güzel yeşillik içinde bi bahçesi varmış orda beyaz önlüklü sana çok ii davranan amcalar da varmış...

işte bu adam..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…