Ölümüne Geyik Topiği :-))

Elmi hayatım katılsana kız sende sohbete aşşagıda ismini görünce tuhaf oluyom... Msj zor gidiyo evet ama olsun yılma..
katilcamda kiz sürekli uyaniyo yazamyrm
elmi orda görünüyor ama galiba suan burda degil, kücük bebegi var onunla ilgileniyor olabilir, o yüzden onunla ugrasmiyorum farkindaysan, yoksa ne kara kara düsünüyon orda diyorum hep
kiz sen yine takil ben dönerim sana .bu güne bugün elmi alcoyum ben takl bana hayatini yasa
evet bende simdi gördüm ama o simdi birazdan yine gelir..eee bakti kiz fazla yok gidicek tabi ne yapsin, kandiracak kimse yok

bak geldim bilene.beni cözmüssün kanka

Kız elmii bayıliciim şimdi yasana sende ayol 2 lafın elini kıralım ..

katilcamda kiz sürekli uyaniyo yazamyrm

kiz sen yine takil ben dönerim sana .bu güne bugün elmi alcoyum ben takl bana hayatini yasa

bak geldim bilene.beni cözmüssün kanka

Hıı yaramaz gıdık ...ee elmi hayat nasıl gurbet ellerde

of ya..... yazilarini tebessümle okuyorum, zaten ne oluyorsa kendimize dikkat etmedigimizden oluyor, kendini cok güclü görünce herkese yetisince bisey olucak saniyorsun ama olmuyor demi hevukcan
bir doktorun bir insan yaklasimi cok önemli bence, insan doktora gidiyorsa demekki hasta diye gidiyor..bide o moralsizlikle laf yemeyi insan kaldiramayabiliyor, yapacak sey yok, bir daha gitmezsin öyle birine...
bakimli olmayi cok seviyorum, giyim kusam su bu amaa tirnak olayini bende sevmiyorum, uzun tirnak hijyenik degil bir kere...
bide niye senden baskasi kan vermedi ki anlayamadim, demekki en babayigitleri senmissin be hevuk tebrik ediyorum

evet canim malesef bende almanyadayim cok oldu geleli ama hala alisamadim,türkiyeyi cok özlüyorum..bekarim...

Amaan sende parola neyini özlüyonki sokaklarına çıksan aglayarak dönüyon insanlar perişan...Kendi ytanıdıklarına gitsen kuyunu kazarlar en iyisimi uzak olmak ben binda 3 arkadaşım var onların dışında hiç kimseyle görüşmek istemiyorum kendi annem ve ailem dahil 3 ayda 4 ayda bir gidiyorum onlara Eşimle biz bize yetiyoeuz hayata insanlara kırgınım canım çok yandı sokağada çıkmıyorum dayanamıyorum gördüğüm herşeyden etkileniyorum balon saterken açlıktan bayılan lar evlatları sokaga atmış yaşlı insanlar yurrttan 18 yaşını doldurup iş verilmediği için sokakta yaşayıp açlıktan ölenler 7 aylık bebeğe tecavüz edenler Allah kalbinde en ufak bile olsa kötülük barındıranları islah etsin..

ailem öyle bira etrafımda bitarafları eksilir..yine birinin yardıma ihtiyacı olsa yine giderim dayanamıyorum ben ya ben onun yerinde olsam diye hep empati yapıyorum burcumda boğa zaten herzaman başkalarını daha çok düşünüyorum..

amin..tabiki halimize bin sükür, rabbim herseyin hayirlisini versin.. su anlattiklarinin icinde güzel olan ne biliyormusun, esinle iyi olman, masallah ötekiler olmasada olur, ömrün onunla geciyor cünkü..bence moralini bozma, disardaki olumsuzluklara her zaman kapini ve kulagini kapayabilirsin..

Son düzenleme:
pek sonradan sayilirmi sayilmazmi bilemiyorum artik, 20 yil oldu, ömrümüz burda gecti yani elmicim, okula falan hep burda gittim
sen burali olmussun.
Sorry ben bilemedim yazmak istemiyorsun sandım.ONDAN ŞEETTİM ..

tamem temam özrlük bisey yok hepimiz kankayiz.
sen ne kadar hassassin kiz öyle sokaklara cikmama istedigini okuyunca anladinm.hersey neysede 7 aylik bebege tecavüZ OFF YAnereye gdiyo bu memlekte.

kiz elmi alco bak cayim suyum gazozum herseyim yanimda, senin elinden hicbirsey icmem ona göre

bu tür olumsuzluklar her ülkede var, biz sadece bizim toplumumuzda var zannediyoruz..olmamasi tabiki daha iyi ama hayat iste ibretlerle dolu, elimizden gelirse düzeltebilecegimizi düzeltiriz insallah, ama bizi asan durumlarada senin dedigin gibi Allah islah etsin demekten baska care kalmiyor

Evet canım ya Rabbime şükür eş seçimimi yaparken çok dikkat ettimhepsini elimin tersiyle itip eşimi seçtim namazını kılıyo haftada 2 gün oruç ve muhteşem bi yürek evliliğimiz oturana kadar biraz sıkıntı yaşadık ama olsun olur bukadarıda..

sen burali olmussun.

tamem temam özrlük bisey yok hepimiz kankayiz.
sen ne kadar hassassin kiz öyle sokaklara cikmama istedigini okuyunca anladinm.hersey neysede 7 aylik bebege tecavüZ OFF YAnereye gdiyo bu memlekte.

Evet hassasım bayagı çok sert mizacım var ama herkes havalı kendini beğenmiş diyomuş ilk tanıdığında..Ben insanlardan nefret etmek istemiyorum daha fazla o yüzden çıkmıyorum görüşmüyorum kalp kırmakta istemiyorum..

allah nazardan saklasin, senin adina sevindim...ben secim konusunda basarili degilimdir, kararsizlikta ayri bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…