katilcamda kiz sürekli uyaniyo yazamyrmElmi hayatım katılsana kız sende sohbete aşşagıda ismini görünce tuhaf oluyom... Msj zor gidiyo evet ama olsun yılma..
kiz sen yine takil ben dönerim sana .bu güne bugün elmi alcoyum ben takl bana hayatini yasaelmi orda görünüyor ama galiba suan burda degil, kücük bebegi var onunla ilgileniyor olabilir, o yüzden onunla ugrasmiyorum farkindaysan, yoksa ne kara kara düsünüyon orda diyorum hep
evet bende simdi gördüm ama o simdi birazdan yine gelir..eee bakti kiz fazla yok gidicek tabi ne yapsin, kandiracak kimse yok
katilcamda kiz sürekli uyaniyo yazamyrm
kiz sen yine takil ben dönerim sana .bu güne bugün elmi alcoyum ben takl bana hayatini yasa
bak geldim bilene.beni cözmüssün kanka
aa sendemi sonradan geldin.anlatirmisin birazcik.evet canim malesef bende almanyadayimcok oldu geleli ama hala alisamadim,türkiyeyi cok özlüyorum..bekarim...
Kız elmii bayıliciim şimdi yasana sende ayol 2 lafın elini kıralım ..
Hıı yaramaz gıdık ...ee elmi hayat nasıl gurbet ellerde
bilmemki ilginçti doktor zati tırnaklarına bakıyım dedi gösterdim iğren tırnakların deditırnaklarınımı yiyorsun neden uzatıp manikür yaptırmıyorsun dedi erkekti bu arada...ben tiksiniyorum uzun tırnaktan dedim o yüzden uzatmıyorum manikür yapılırkende dişlerim kamaşıyo yaptıramıyorum dedim..Evet saglıklı beslenmedim çok güçlüydüm bişey olmaz sandım ablam doguma girecekti canım bankalarda kan bulamadık abim amca oğluda vermediler ben verdim sonra hastanede refakatçı kaldım kanı verir vermez ayaklandım hemşire kalkma bayılırsın dedi ama kalktım gelip gidip görünce sen bayılmadınmı hala diyordu sonrasındada düğünleri oldu abimlerin koşuşturmaca filan derken bide 4 ev temizliğini yapıyodum ablama yardım öbür ablama yardım bizim ev teyzeme yardım yengemin camları insanlara yardım edicem diye totomu yırttım ama hepsi boşmuş...
evet canim malesef bende almanyadayimcok oldu geleli ama hala alisamadim,türkiyeyi cok özlüyorum..bekarim...
aa sendemi sonradan geldin.anlatirmisin birazcik.
of ya..... Yazilarini tebessümle okuyorum, zaten ne oluyorsa kendimize dikkat etmedigimizden oluyor, kendini cok güclü görünce herkese yetisince bisey olucak saniyorsun ama olmuyor demi hevukcan
Bir doktorun bir insan yaklasimi cok önemli bence, insan doktora gidiyorsa demekki hasta diye gidiyor..bide o moralsizlikle laf yemeyi insan kaldiramayabiliyor, yapacak sey yok, bir daha gitmezsin öyle birine...
Bakimli olmayi cok seviyorum, giyim kusam su bu amaa tirnak olayini bende sevmiyorum, uzun tirnak hijyenik degil bir kere...
Bide niye senden baskasi kan vermedi ki anlayamadim, demekki en babayigitleri senmissin be hevuk tebrik ediyorum
Amaan sende parola neyini özlüyonki sokaklarına çıksan aglayarak dönüyon insanlar perişan...Kendi ytanıdıklarına gitsen kuyunu kazarlar en iyisimi uzak olmak ben binda 3 arkadaşım var onların dışında hiç kimseyle görüşmek istemiyorum kendi annem ve ailem dahil 3 ayda 4 ayda bir gidiyorum onlara Eşimle biz bize yetiyoeuz hayata insanlara kırgınım canım çok yandı sokağada çıkmıyorum dayanamıyorum gördüğüm herşeyden etkileniyorum balon saterken açlıktan bayılan lar evlatları sokaga atmış yaşlı insanlar yurrttan 18 yaşını doldurup iş verilmediği için sokakta yaşayıp açlıktan ölenler 7 aylık bebeğe tecavüz edenler Allah kalbinde en ufak bile olsa kötülük barındıranları islah etsin..
sen burali olmussun.pek sonradan sayilirmi sayilmazmi bilemiyorum artik, 20 yil oldu, ömrümüz burda gecti yani elmicim, okula falan hep burda gittim
Sorryben bilemedim yazmak istemiyorsun sandım.ONDAN ŞEETTİM ..
kiz elmi alco bak cayim suyum gazozum herseyim yanimda, senin elinden hicbirsey icmem ona göre[/QUOTzim diger topike nasil kacirrim. olmaz hadi icelim tatlimE]
ya ama öyle olmaz ama kacirmam la
amin..tabiki halimize bin sükür, rabbim herseyin hayirlisini versin.. su anlattiklarinin icinde güzel olan ne biliyormusun, esinle iyi olman, masallahötekiler olmasada olur, ömrün onunla geciyor cünkü..bence moralini bozma, disardaki olumsuzluklara her zaman kapini ve kulagini kapayabilirsin..
sen burali olmussun.
tamem temam özrlük bisey yok hepimiz kankayiz.
sen ne kadar hassassin kiz öyle sokaklara cikmama istedigini okuyunca anladinm.hersey neysede 7 aylik bebege tecavüZ OFF YAnereye gdiyo bu memlekte.
Evet canım ya Rabbime şükür eş seçimimi yaparken çok dikkat ettimhepsini elimin tersiyle itip eşimi seçtim namazını kılıyo haftada 2 gün oruç ve muhteşem bi yürek evliliğimiz oturana kadar biraz sıkıntı yaşadık ama olsun olur bukadarıda..
flockeeee, yetiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?