Geçmiş olsun canım keçi gribi bu senekininde adı uzun süre çıkmıyo virüs vücuttan bende oldum 3.4 ay önce baya çektim .
kilo almaya çalışıyorum hem gece yemek yiyorum bolca 48 kiloydum 2 haftada 52 oldum
Çok mutluyum iskelet gibiydim boyum 170 48 kiloyla..
:2:yok canim keci gibi inatciyimdir ama bu gribin kecilikle alakasi yok sanirsam
saclarimi gecen gün kurutmadim ondan oldu..aman arkadaslar valla dikkat edelim allah korusun, basimiza bide gripler cikmasin...sana da gecmis olsun hevuk, kecigribi tehlikeli degil galiba demi ?
Elmi hayatım katılsana kız sende sohbete aşşagıda ismini görünce tuhaf oluyom... Msj zor gidiyo evet ama olsun yılma..
ayy sen cok zayifmissin ya, hevukcugum gece yemek iyi degil aslinda..sana acil bir sismanlama programi yapmaliyiz..
kabak kilo aldirirmis, bol yagli bol soganli, kabakli yemekler ye canim..sütte gece icsen kilo yapar.. flocke olsa derdik bi topic aciver ne kilo yapar soralim, bu isin duayeniama galiba kilo almak isteyenler icin diyetler bölümünde bir sayfa vardi
Şuanda Allaha şükür iyiyim gece atşim çıkıyodu 3 kez acile gittik grip yüzünden ...Hiç biri tehlikeli değilki canım bakma sen ya ilaç firmalarının işi gibi geliyo bana bi kişeye viris enjekte edip heryere yayıyolar sanki ...
Gece yemek yiyip yatıyorum canım süt yasak kansızlık problemim var ablama kan verdim 5 sene önce toparlayamadım aniden 45 düştüm ozaman 56 dan..Gören öcü görmüşş gibi ayyy neolmışş sanaaa ığğğ diyolardı hatta beni köye götürmek istemedi dayım köyde hastalıklı derler bana diye..bende şimdi tüp bebek yapcem kendimi toparlamaya çalışıyorum kilo filan alıcacam kan ilaçları inşallah toparladım...
elmi orda görünüyor ama galiba suan burda degil, kücük bebegi var onunla ilgileniyor olabilir, o yüzden onunla ugrasmiyorum farkindaysan, yoksa ne kara kara düsünüyon orda diyorum hep
Gitmiş elmiiöyle açık kalmıştı pc heralde neyse artık başka günlerde başka sohbetlerde görüşürük onunla...
iyi olduguna sevindim...
Cok haklisin hevuk, sana tamamen katiliyorum..allah sonumuzu hayir etsin insallah... Cok eskiden ilerde chiplerle yasayacak insanlar haplarla yemek yiyecekler deniyordu gülüyorduk, simdi bunlari hayata geciriyorlar..normal sebze meyvelerin adi bio oldu...hepsinin sifreleriyle oynuyorlar..ya aslinda ilac firmalari madem bu kadar para derdindeler, bitki baharat isine girsinler, bu konular cok revacta
geçenlerde haber seyrediyordum bir labratuarda adamın biri 150 çeşit bitki fidesi saklamış 70 yıl öncesine aaait kaşıkçı elması bulmuş gibi sevindiler onlarla doğal bitkiler yetiştirmeye çalışacaklarmışş..benim kayganamda köyde o bile hormonlu tohum ekiyo bahçeye öbürlerin uzaması uzun zaman alıyormuş ve çürük oluyomuş çogu bu ithal tohgum daha iyiymişş..
ay üzüldüm ya, ben senin kiloyu kafaya takarim inan simdine yapmak gerekiyor bi arastiralim, demir haplari verdilermi.. kan yapan seyler yemeye calis, sana bir ara liste arastirip hazirlayayim
bende cok sevindim hayatimiz kutruldu hevuk, coluk cocuklari bir iki nesil idare edermi acep o fideler
insallah basarili olurlar...
iste bilincli olabilsek keske ama hayat sartlari bozuldukca demekki insanda kolayi seciyor..imkansizlik mi desek
doktora gittim içeri girer girmez 3 kere üflediUçuyomuyum diye bakıyomuşşş..
Parola sendemi almanyadasın canım evlimisin ?
inanmiyorum ya, doktor zayiflamak icin diyet yaptin sanmistir ilk önce
sen iyi bir is icin kilo kaybina ugramissin, kardesine kan vermissin, insallah Allah sevabini verir, belkide bu zayiflikla savastigin zamanlarin sevabi yaziliyordur.. ama niye seni zor duruma düsürecek kadar kan aldilarki, doktorlari da anlayamiyorum...demekki kan verdikten sonra belli bir süre özel beslenmen gerekmis.
sagolsun bak esin sana ne güzel bakiyormus, hanzer bali hakiki bildigim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?