Ölümüne Geyik Topiği :-))

aslinda hevuk alakayi kesmekte cözüm olmuyorki, kendini yalnizliga mahkum etmis oluyorsun, cezayi kendine kesiyorsun, elbetteki hak etmeyenlerlede görüsmemek gerekiyor

allah nazardan saklasin, senin adina sevindim...ben secim konusunda basarili degilimdir, kararsizlikta ayri bir sorun

iSTEYİNCE OLUYO CANIM YA SANKİ DUALARIM HEP ÖYLEYDİ BENİM PARASI PULU OLMASIN KENDİMİZ BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA YAPARIZ SADECE SEVGİ DOLU SICACIK YÜREĞİ TEBESSÜMÜ OLSUN YETER DERDİM OLDU... :81:

aslinda hevuk alakayi kesmekte cözüm olmuyorki, kendini yalnizliga mahkum etmis oluyorsun, cezayi kendine kesiyorsun, elbetteki hak etmeyenlerlede görüsmemek gerekiyor

3 Arkadaşım var burda..Herkes cezasıı biliyor canım yüzüme bakamıyorlar benimle görüşmek için türlü yollardeniyorlar ama artık geçti ben böyle daha mutluyum vicdanlarıyla başbaşa kalsınlar o onlar yeter..EVİME GELENİ GELMEK İSTEYENİ ASLA GERİ ÇEVİRMİYORUM YABANCI BİR KONUKMUŞ GİBİ CİDDİ Bİ TAVIRLA AGIRLAYIP YOLLUYORUM OKADAR BEN KİMSEYE CEZA VEREMEM YAPTILAR AMA YANLARINA KAR KALMIYCAK HİÇBİŞEY KENDİ PİSLİKLERİNDE BOGULACAKLAR...

bende birazdan cikarim.. hevuk bende son zamanlarda uyku sorunu var...son günlerde yine düzelmeye basladi cok sükür..sendedemi öyle

bende birazdan cikarim.. hevuk bende son zamanlarda uyku sorunu var...son günlerde yine düzelmeye basladi cok sükür..sendedemi öyle

Evet canım herşeyi kafama takıyorum uyumak istiyorum uykum oluyo ama kafamda böyle ışık yanıyo sönmüyo oda beni uytmuyo..

seni oldukca kirmislar..benide öyle kirsalar bende yüzlerine bakmiyorum öyle kisilerin..zaten en büyük cezada kalbinin kapilarini öylelerine kapamak oluyor..tabiki herkes kendini bilir, kafaya takmamak gerek...insan ne kadarda kötü olsa bir yerlerde vicdani vardir, su yüzüne elbet bir yerde cikiyor, kacari yok

Tamam canım sende yat ozamn bende yatagıma gidip uyumaya çalışıyım .. ninni söyliyimmi sana ..

Öyle tatlım ama ben onları çok seviyordum sevdiğim insanlardan olunca karşılarında gülerken kahkahayla öyle görünce üzgün onları içim acıyo ama böyle davranmalıyım güçlü görünmeliyim ben evet kırdılar hemde çok 12 3 4 5 6 7 defalarca uzuuuun hikayeler hepsi işte böyle

seninle sohbet imkani bulduguma cok sevindim hevuk, insallah en yakin zamanda yine karsilasiriz
Allaha emanetsin, yok canim ninniye gerek yok, ses isik olunca uyuyamiyorum

sohbetiz cok guzel beni de alin yahu

kedi gibi pencerede kaldim

daha konusacak cok zaman buluruz insallah...
iyi geceler hevuk

seninle sohbet imkani bulduguma cok sevindim hevuk, insallah en yakin zamanda yine karsilasiriz
Allaha emanetsin, yok canim ninniye gerek yok, ses isik olunca uyuyamiyorum

Bende öyle canım biraz yaramı açtım sana inşallah sıkmamışımdır seni içinde böyle fırtınalar kopunca kapıyı biri araladımı dışarı çıkıyo böyle Hakkını helal et canım haıyırlı geceler tatlı rüyalar

uyusam iyi olacak ama bebegim arada agliyor

bende gidip ilgileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…