allah nazardan saklasin, senin adina sevindim...ben secim konusunda basarili degilimdir, kararsizlikta ayri bir sorun
aslinda hevuk alakayi kesmekte cözüm olmuyorki, kendini yalnizliga mahkum etmis oluyorsun, cezayi kendine kesiyorsun, elbetteki hak etmeyenlerlede görüsmemek gerekiyor
bende birazdan cikarim.. hevuk bende son zamanlarda uyku sorunu var...son günlerde yine düzelmeye basladi cok sükür..sendedemi öyle
3 Arkadaşım var burda..Herkes cezasıı biliyor canım yüzüme bakamıyorlar benimle görüşmek için türlü yollardeniyorlar ama artık geçti ben böyle daha mutluyum vicdanlarıyla başbaşa kalsınlar o onlar yeter..EVİME GELENİ GELMEK İSTEYENİ ASLA GERİ ÇEVİRMİYORUM YABANCI BİR KONUKMUŞ GİBİ CİDDİ Bİ TAVIRLA AGIRLAYIP YOLLUYORUM OKADAR BEN KİMSEYE CEZA VEREMEM YAPTILAR AMA YANLARINA KAR KALMIYCAK HİÇBİŞEY KENDİ PİSLİKLERİNDE BOGULACAKLAR...
seni oldukca kirmislar..benide öyle kirsalar bende yüzlerine bakmiyorum öyle kisilerin..zaten en büyük cezada kalbinin kapilarini öylelerine kapamak oluyor..tabiki herkes kendini bilir, kafaya takmamak gerek...insan ne kadarda kötü olsa bir yerlerde vicdani vardir, su yüzüne elbet bir yerde cikiyor, kacari yok
selammm
geceniz hayra karsi
bende gelebilirmiyim araniza
Öyle tatlım ama ben onları çok seviyordum sevdiğim insanlardan olunca karşılarında gülerken kahkahayla öyle görünce üzgün onları içim acıyo ama böyle davranmalıyım güçlü görünmeliyim ben evet kırdılar hemde çok 12 3 4 5 6 7 defalarca uzuuuun hikayeler hepsi işte böyle
seninle sohbet imkani bulduguma cok sevindim hevuk, insallah en yakin zamanda yine karsilasiriz
Allaha emanetsin, yok canim ninniye gerek yok, ses isik olunca uyuyamiyorum
sohbetiz cok guzel beni de alin yahu
kedi gibi pencerede kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?