Ölümüne Geyik Topiği :-))

anlamam ayrılırken insan gibi dur azcık. sanırım bir şiirde geçiyordu ayrıldığımızda asıl tanbıdım seni diye bir şiirde de adam kavgada belli olur diye bişiler geçiyordu. haklılar vesselam
ama yine barışmışlardıııı benim başka bir arkadasımda kız kardaşıyla ayrıldığında şunu sölemişti

sevişir gibiydi terk edişin beni bir daha terk edermisin sevgilim beni?

kız hemen barışmıştı

yani diyorsun ki bana bekleme onu, ne kadar çok gelceğini hayal edersen ne kadar gelmezse daha çok üzülürsün. napıyım umut ediyorum işte belki bir gün diye..

anaaa ayrılıkta bile romantiklik akıyor

aşk çok farklı be beynelminelim. bana geçip karşıma biri dese kalbim acıyor diye söylese mecazi olarak anlardım. ama öyle bir durum geliyor ki gerçekten fiziki olarak acıdığını duyuyorsun..

duygular zaman içinde gelişir ve değişir. "değişmeyen şey değişimin kendisidir." bu lafı bir yerden duymuştum. inşallah hakkında hayırlısı olur.

şimdi siz buluştunuz konusrken mesajlarını karıştırdı bi mesaj bulduu senin sölemediğin birşeyi gördüü ve bitirdi bu kadar önemsencek bişeymiydi sölemediğin seyyyy

şimdi siz buluştunuz konusrken mesajlarını karıştırdı bi mesaj bulduu senin sölemediğin birşeyi gördüü ve bitirdi bu kadar önemsencek bişeymiydi sölemediğin seyyyy

canım olaayın özü şu benım kardeım için oyuncu bir cocugu arastırmam bak twitterı fln varmıs demem gir ordan bulabılırsıın,tanısırsın fln yazdım sakalasıyoruz. ee tabı aramızdakı ozelı bılmediği için ben internette nelerle ılgılenıyormusum kötü ablaymısım,belki twıtter hesaplarım fln varmıs soylemıyormusum saklıyormusum guvenmıyormus bana bu yanı tum olay

anemmm bumu yaniii gerçi bunu benimkide duysaydıı çok kızardıııı çünkü aşırı kıskançtırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…