ama yine barışmışlardıııı benim başka bir arkadasımda kız kardaşıyla ayrıldığında şunu sölemiştianlamam ayrılırken insan gibi dur azcık. sanırım bir şiirde geçiyordu ayrıldığımızda asıl tanbıdım seni diye bir şiirde de adam kavgada belli olur diye bişiler geçiyordu. haklılar vesselam
bende bundan bahsediyorum. seven sensin o değil. O yüzden anlamlar yükleme başka şeyler bekleme.ne kadar beklenti o kadar göz yaşı demek oluyor. hayatta öyle değil mi? onu olmadığı şeylere büründürme anadın mı?
ama yine barışmışlardıııı benim başka bir arkadasımda kız kardaşıyla ayrıldığında şunu sölemişti
sevişir gibiydi terk edişin beni bir daha terk edermisin sevgilim beni?
kız hemen barışmıştı
aşk çok farklı be beynelminelim. bana geçip karşıma biri dese kalbim acıyor diye söylese mecazi olarak anlardım. ama öyle bir durum geliyor ki gerçekten fiziki olarak acıdığını duyuyorsun..
şimdi siz buluştunuz konusrken mesajlarını karıştırdı bi mesaj bulduu senin sölemediğin birşeyi gördüü ve bitirdi bu kadar önemsencek bişeymiydi sölemediğin seyyyyyapmadım daha doğrusu o zaman yapmaaya çalışmıştım işte ayrıldık.asla aramıcam dedim seni artık oda kararım kesin ve net dedi kaldık öyle inat inatdün geldi hiç bir şey olmamış gibi eve bıraktı beni mutlu ol senı cok sevıyorum diyor güleyim mi ağlayım mı şaşırdım dalga geçiyorsun dedim benle yok mutu olmanı ıstıyorum didi.
evet çocuk pek yaratıcı bişiydiii tipsizdii ama karizmaydııı böle egzantirk şeyler hep ondaydııı sevgülüsüyle böle barıştılar işteeanaaa ayrılıkta bile romantiklik akıyor
yani diyorsun ki bana bekleme onu, ne kadar çok gelceğini hayal edersen ne kadar gelmezse daha çok üzülürsün.napıyım umut ediyorum işte belki bir gün diye..
şimdi siz buluştunuz konusrken mesajlarını karıştırdı bi mesaj bulduu senin sölemediğin birşeyi gördüü ve bitirdi bu kadar önemsencek bişeymiydi sölemediğin seyyyy
kız beynelll İNŞALLAH tez zamanda aşık olursun ve 32 diş birden sırıta sırıta gezersinnnn diyor ve aminnnn diyorummmmduygular zaman içinde gelişir ve değişir. "değişmeyen şey değişimin kendisidir." bu lafı bir yerden duymuştum. inşallah hakkında hayırlısı olur.
kız beynelll İNŞALLAH tez zamanda aşık olursun ve 32 diş birden sırıta sırıta gezersinnnn diyor ve aminnnn diyorummmm
anemmm bumu yaniii gerçi bunu benimkide duysaydıı çok kızardıııı çünkü aşırı kıskançtırrrcanım olaayın özü şu benım kardeım için oyuncu bir cocugu arastırmam bak twitterı fln varmıs demem gir ordan bulabılırsıın,tanısırsın fln yazdım sakalasıyoruz. ee tabı aramızdakı ozelı bılmediği için ben internette nelerle ılgılenıyormusum kötü ablaymısım,belki twıtter hesaplarım fln varmıs soylemıyormusum saklıyormusum guvenmıyormus bana bu yanı tum olay
anemmm bumu yaniii gerçi bunu benimkide duysaydıı çok kızardıııı çünkü aşırı kıskançtırrr
duygular zaman içinde gelişir ve değişir. "değişmeyen şey değişimin kendisidir." bu lafı bir yerden duymuştum. inşallah hakkında hayırlısı olur.
kız beynelll İNŞALLAH tez zamanda aşık olursun ve 32 diş birden sırıta sırıta gezersinnnn diyor ve aminnnn diyorummmm
tuzluyakda çözül ozmanburcum bu duayı kaç kişi etti biliyonmu tutmadı
sanırsam tutası yok kalbim buzluğu aşmış direk kayalaşmış
benimde yok facemm hatta burada bukadar anlattığımı duysa bile kıskanırrraynen öylekıs benimde bişi yaptıgım yok ki anca gazete okuyorum bir de kk facem bile yok benim
aminn canım benim inşallah
tuzluyakda çözül ozman
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?