yanıma oturmak için izin istedi ok dedim.bana neden hiç aramadığımı sodu,istemiyorsan söyleyebilirdin.rol yapman gerekmiyordu dedi.anlattım salaklığımı çok absürt geliyodu kulağa ben bilem kabul ettim ve ağızımdan bu söz nası çıktı bilmiyom ama 'Bana bi şans daha ver.'dedim ne sefilce bi davranış demi?o da önce ağırdan süzdü beni sonna tamam dedi...ve 2ay içinde evlendik! bu arada eşim migren hastası,kahve kesinlikle yasak...
onuncu gün evlen benimle dedi2 ay içinde miayy flockem ne güzel ya
kız o gece duvarlara vurmuş kafasını ağırıdan...
şimdi orman oldu! geçen çiçekçinin önündeki papatyalara baktım ni güsel ya pıtır pıtır açmışlar dedim,ben aciip romantiğim dedi,mezarına ekcem her tarafını papatya ile kapliycam dedi!hahahhahah adam baya kapılmış sana bak şinci enişteyide senide merak ettim
onuncu gün evlen benimle dedişakır şakır yağmur yağıyodu ve sahildeydik....ay ne romantikti o zamanlar yaaa
şimdi orman oldu! geçen çiçekçinin önündeki papatyalara baktım ni güsel ya pıtır pıtır açmışlar dedim,ben aciip romantiğim dedi,mezarına ekcem her tarafını papatya ile kapliycam dedi!
döneceeeek....dedei dersin!nasıl romantik yaabenimki şurda 10 gün önce tek taş taktı dün de terketti ahh ahh
sorma bi jaluzi-gate faslı vardı da...birbirimizi boğazlıyoduk o sıralar...anaaaa
şimdi orman oldu! geçen çiçekçinin önündeki papatyalara baktım ni güsel ya pıtır pıtır açmışlar dedim,ben aciip romantiğim dedi,mezarına ekcem her tarafını papatya ile kapliycam dedi!
kız benimkide hemen evlenme mevzusnu açtı ama ben okul kazaandım okudumm felan birde sorunlar vardıııı onlar yuzunden gec olduuuonuncu gün evlen benimle dedişakır şakır yağmur yağıyodu ve sahildeydik....ay ne romantikti o zamanlar yaaa
yok kıl olmuştuk birbirimize...duymamazlıktan gelse daha iyiymiş
kız ağlama en azından yüzüğü geri istememmişşşnasıl romantik yaabenimki şurda 10 gün önce tek taş taktı dün de terketti ahh ahh
döneceeeek....dedei dersin!
sorma bi jaluzi-gate faslı vardı da...birbirimizi boğazlıyoduk o sıralar...
ben bu yüzden gitmedim ya üni.ye....kız benimkide hemen evlenme mevzusnu açtı ama ben okul kazaandım okudumm felan birde sorunlar vardıııı onlar yuzunden gec olduuu
nasıl romantik yaabenimki şurda 10 gün önce tek taş taktı dün de terketti ahh ahh
evet o olay........inşallah flockemm hemen msj atcam sanao jaluzi olayınızı biliyorum canım hani şu tavanda kocaman delik olan olay dimi
ayy burcummkız ağlama en azından yüzüğü geri istememmişşş
erkekler şeytandır diyom abim salondan bağırıyor "sizde sadece öküzlere tapmasaydınız?" bakıyom haklı prim vermiycez (bekara karı boşamak kolay nede olsa)
salla gitsin diyom kendini üzmeye değmez
yok kıl olmuştuk birbirimize...
bak nahhhh tuuuuu (tükürdüm) suraya yazyom dunden beridir tükürmekten tükürük bezlerim kurudu arayacak barışacaksınız dmek dennnayy burcummvermem ki banane o giderse gitsin ben onu onsuz sever onsuz da yüzüğünü takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?