- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
neden insanlar zamanla değişir ya da görmek istediğimiz gibi olmadıklarını sonradan fark ederiz. kıl olsan ondan bahsederken sanki gözlerinin içi gülüyormuş gibi gelmez bana zaman zaman tomurcuklanda da odun olmuyordur seninki
onuncu gün evlen benimle dedişakır şakır yağmur yağıyodu ve sahildeydik....ay ne romantikti o zamanlar yaaa
ölesiye aşktan öldüresiye bi sevgi doğdu,piskopatçana seviyos biz birbirimizineden insanlar zamanla değişir ya da görmek istediğimiz gibi olmadıklarını sonradan fark ederiz. kıl olsan ondan bahsederken sanki gözlerinin içi gülüyormuş gibi gelmez bana zaman zaman tomurcuklanda da odun olmuyordur seninki
ayy burcummvermem ki banane o giderse gitsin ben onu onsuz sever onsuz da yüzüğünü takarım
dikkat et seninki sevgiden ziyade hırs olmasın? bu defa o ödününce sen ver yüzüğü gibi bir durumla karşılaşma benim arkadaşım öyle yapmıştı çünkü. 6 ay falan ağladı, delirdi antidepresanlara başladı sonra hayatına kaldığı yerden devam etti bizim kozalak tekrar görüşmek istediğini falan söyledi. ev tuttu felan sona kız yüzüğü geri verdi sen yoluna ben yoluma modu. hakkatende unutmöuştu biz evlencekler gözüyle bakıyoduk.
dikkat et seninki sevgiden ziyade hırs olmasın? bu defa o ödününce sen ver yüzüğü gibi bir durumla karşılaşma benim arkadaşım öyle yapmıştı çünkü. 6 ay falan ağladı, delirdi antidepresanlara başladı sonra hayatına kaldığı yerden devam etti bizim kozalak tekrar görüşmek istediğini falan söyledi. ev tuttu felan sona kız yüzüğü geri verdi sen yoluna ben yoluma modu. hakkatende unutmöuştu biz evlencekler gözüyle bakıyoduk.
neden insanlar zamanla değişir ya da görmek istediğimiz gibi olmadıklarını sonradan fark ederiz bu sözü çok beğendim beynelminelim
gitmek zorundayım arkadaşlar kaynanam homurdanıyo gene.şunu bi turlatiim iisimi.
gitmek zorundayım arkadaşlar kaynanam homurdanıyo gene.şunu bi turlatiim iisimi.
kız son 30dk.dır tutturuyo daha da tahamülü kalmadı...ya accıkk daha durrrr
ii temammm götür kaynanayıııkız son 30dk.dır tutturuyo daha da tahamülü kalmadı...
bak nahhhh tuuuuu (tükürdüm) suraya yazyom dunden beridir tükürmekten tükürük bezlerim kurudu arayacak barışacaksınız dmek dennn
ölesiye aşktan öldüresiye bi sevgi doğdu,piskopatçana seviyos biz birbirimizi
benim arkadasta yuzuk takmıstı lisedeyken sonra bişiy oldu bunlar kavga ettiler çok kotu arkadasta yuzuğu eline verip al bunu satta dötüne don al demişti....
duydunmu beni kızzzzz
yiter yaaa yiterrr omesajın açıklamasını yaptın mı deli oğlanaaşk çok farklı be beynelminelim. bana geçip karşıma biri dese kalbim acıyor diye söylese mecazi olarak anlardım. ama öyle bir durum geliyor ki gerçekten fiziki olarak acıdığını duyuyorsun..
yok beynelminelim hırs yok ben de sadece çok seviyorum..
yiter yaaa yiterrr omesajın açıklamasını yaptın mı deli oğlana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?