Ölümüne Geyik Topiği :-))

neden insanlar zamanla değişir ya da görmek istediğimiz gibi olmadıklarını sonradan fark ederiz bu sözü çok beğendim beynelminelim

ölesiye aşktan öldüresiye bi sevgi doğdu,piskopatçana seviyos biz birbirimizi

ayy burcumm vermem ki banane o giderse gitsin ben onu onsuz sever onsuz da yüzüğünü takarım

dikkat et seninki sevgiden ziyade hırs olmasın? bu defa o ödününce sen ver yüzüğü gibi bir durumla karşılaşma benim arkadaşım öyle yapmıştı çünkü. 6 ay falan ağladı, delirdi antidepresanlara başladı sonra hayatına kaldığı yerden devam etti bizim kozalak tekrar görüşmek istediğini falan söyledi. ev tuttu felan sona kız yüzüğü geri verdi sen yoluna ben yoluma modu. hakkatende unutmöuştu biz evlencekler gözüyle bakıyoduk.

gitmek zorundayım arkadaşlar kaynanam homurdanıyo gene.şunu bi turlatiim iisimi.

benim arkadasta yuzuk takmıstı lisedeyken sonra bişiy oldu bunlar kavga ettiler çok kotu arkadasta yuzuğu eline verip al bunu satta dötüne don al demişti....

yok beynelminelim hırs yok ben de sadece çok seviyorum..

neden insanlar zamanla değişir ya da görmek istediğimiz gibi olmadıklarını sonradan fark ederiz bu sözü çok beğendim beynelminelim

teşekkür ederim efenim yalnız bu gerçekten hep aklıma takılmıştır. Bu arada aşka inanmadığım için ben böyle rahat konuşuyorum belki bu durumunda ben olsam salya sümük ağlıyo olabilirdim. (cenazelerde bilem ağlamayınca annemler bana ruhsuz diyolar napim )

ölesiye aşktan öldüresiye bi sevgi doğdu,piskopatçana seviyos biz birbirimizi

evli bir arkadaşım karısıyla kacga ettiklerinde (kaç kez bende şahit oldum) evde kırılmadık tabak çanak kanatmadıkları yerleri kalmıyor. En son karısına can güvenliğin için boşa kız dedim ne çekiyon delinin tekini El cevap"biz birbirimize deli gibi aşığız dedi." ben ağzım açık harbi kaçık bunlar dedim. Kocasıda güya sen benim kardeşim olcan bu nasıl akıl vermektir dedi. Ben mi dedim tuhaf olan siz mi? sona 1 ay falan konuşmamıştık.
Allah sizi onlara benzemekten korusun. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

aşk çok farklı be beynelminelim. bana geçip karşıma biri dese kalbim acıyor diye söylese mecazi olarak anlardım. ama öyle bir durum geliyor ki gerçekten fiziki olarak acıdığını duyuyorsun..

benim arkadasta yuzuk takmıstı lisedeyken sonra bişiy oldu bunlar kavga ettiler çok kotu arkadasta yuzuğu eline verip al bunu satta dötüne don al demişti....

anlamam ayrılırken insan gibi dur azcık. sanırım bir şiirde geçiyordu ayrıldığımızda asıl tanbıdım seni diye bir şiirde de adam kavgada belli olur diye bişiler geçiyordu. haklılar vesselam

yiter yaaa yiterrr omesajın açıklamasını yaptın mı deli oğlana

yapmadım daha doğrusu o zaman yapmaaya çalışmıştım işte ayrıldık.asla aramıcam dedim seni artık oda kararım kesin ve net dedi kaldık öyle inat inat dün geldi hiç bir şey olmamış gibi eve bıraktı beni mutlu ol senı cok sevıyorum diyor güleyim mi ağlayım mı şaşırdım dalga geçiyorsun dedim benle yok mutu olmanı ıstıyorum didi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…