Ölümüne Geyik Topiği :-))

ve okıro 7 sene sonra kocam oldu ama kıro değildir bu arada hayatında ilk sevdiği ve ciddiolarak çıktığı benimmmm ve hala olaf atışını kabullenmiyooo ben mi yaptım nası yaptım felan diyoooo
ay tıpkı benim kociş oda bana laf atmıştı ve şuan kabul etmiyo
şimdi orman oldu! geçen çiçekçinin önündeki papatyalara baktım ni güsel ya pıtır pıtır açmışlar dedim,ben aciip romantiğim dedi,mezarına ekcem her tarafını papatya ile kapliycam dedi!

ohaaaaaaaaaaaa diyorum başka bişi demiyorum yani

hevuk elmi flocke kelebek ve adı aklıma gelmeyen bilimum tükkanımızın şahsiyetleri sizleri bekliyorum hadin gelin gari

hahahah hevuk, önceki sayfalara bi baksana dogumgünü partisi yapmislar
partiyi kacirmisiz süper olmus

herkesi kacirdin elmi

slm tatlım geçmişi okuyordum bugün pek giremedim de neler kaçırmışım die baktıydım

eee sen neler yapıyorsuunn
bende biraz gecmis sayfalari okudum, baslarda cok güldüm, sonlara dogru atmosfer degisti...
bende cok yorgunum bugün ya.. birde dondurma yedim akilliyim iste, yeni gribi atlattim, cay iciyorumki hasta olmayayim....
sen neler yapiyorsun, cocuklar yordumu seni

bugün iiydi öleden sonna sabah benim ufak böcük yaptı yine yapacağınıda öğleden sonra dayımlar geldi benim kuzenler ilgilendin dinlendim biraz ama çok uykum var bildiğin gibi değil resmen gözlerim kapanıyor..... dayımlar da var sabah erken kalkmam gerekiyor ... kusura bakmazsan yatıcam ben tatlım sonna görüşelim olur mu ... öpüyorumm seniii

estagfurullah canim,dinlen sen... insallah sonra görüsürüz:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…