ay tıpkı benim kociş oda bana laf atmıştı ve şuan kabul etmiyove okıro 7 sene sonra kocam oldu ama kıro değildir bu arada hayatında ilk sevdiği ve ciddiolarak çıktığı benimmmm ve hala olaf atışını kabullenmiyooo ben mi yaptım nası yaptım felan diyoooo
şimdi orman oldu! geçen çiçekçinin önündeki papatyalara baktım ni güsel ya pıtır pıtır açmışlar dedim,ben aciip romantiğim dedi,mezarına ekcem her tarafını papatya ile kapliycam dedi!
hevuk elmi flocke kelebek ve adı aklıma gelmeyen bilimum tükkanımızın şahsiyetleri sizleri bekliyorum hadin gelin gari
Slm parola naber? ben grip oldum ya bugün acayip başım agrıyo :94:
aa kelebekte gelmis..selam
bende biraz gecmis sayfalari okudum, baslarda cok güldüm, sonlara dogru atmosfer degisti...slm tatlım geçmişi okuyordum bugün pek giremedim de neler kaçırmışım die baktıydım
eee sen neler yapıyorsuunn
herkesi kacirdin elmi
bende biraz gecmis sayfalari okudum, baslarda cok güldüm, sonlara dogru atmosfer degisti...
bende cok yorgunum bugün ya.. birde dondurma yedim akilliyim iste, yeni gribi atlattim, cay iciyorumki hasta olmayayim....
sen neler yapiyorsun, cocuklar yordumu seni
hadi kurtardin, geldiler yinehani kimleri kacirmisim herkezler burda
iyi gecelerr ben de geldimmm
hadi kurtardin, geldiler yine
hosgeldin canim, iyi geceler
bugün iiydi öleden sonna sabah benim ufak böcük yaptı yine yapacağınıda öğleden sonra dayımlar geldi benim kuzenler ilgilendin dinlendim biraz ama çok uykum var bildiğin gibi değil resmen gözlerim kapanıyor..... dayımlar da var sabah erken kalkmam gerekiyor ... kusura bakmazsan yatıcam ben tatlım sonna görüşelim olur mu ... öpüyorumm seniii
hosbuldummNasilsiniz yavru ceylanlar napiyosunuz gece gece bir basiniza
dinlenme moduna gectik, sohbet ediyoz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?