İNŞALLAH ama yağmurlu diyolar ne zaman bi plan yapsam böle oluyor.......
inandırıcı değil biliyorum ama en azından kendimi inandırmaya çalısıyorum canım
sorun nedir tatlım
sevgilimimn beni terkedişinin 3. günü ayrıldık bitti ondan canım sıkkın işte
ayyy kuzummmmm benim yaaa. günleride sayıyorsun . peki neden bitti. ne kadardır birlikteydiniz? ciddimiydiniz yani
hoş heldin selincim
Hoş geldin bitanembakıyorum dün çok hararetli tartışmalar içine girmişsin
1 yılı geçmişti şurda 10 gün önce yüzük almıştı bana ciddiydik canım
hosgeldın canım dun bır topıcte tartısma cıkmıs onu dıodumMerhabaaa kızlarrr
Nolllmuşşşşş:44::44:
aaa neden ayrıldınız ki o zaman ? yani seni terkettiğine göre geçerli bi sebebi vardır dimi. hiçmi konusmadınız ogünden beri ,affetmedimi seni. kıyamammmm
hosgeldın canım dun bır topıcte tartısma cıkmıs onu dıodum
maalesef bekliyorum aramasını ama aramıyor
bitanem tam olarak sorunun ne oldugunu bilmiyorum ,umarım düzelirsiniz. ama bak sana kendimden birşey anlatayım. ve hayatta başka ne acılar yaşanıyor gör. ki artık dönüşüde yok .
kısaca anlatıcam .ciddi ve uzun süreli bi ilişkim vardı. çok seviyordum onu . o kadarki sanki o yokken dünya dönmüyormuşcasına. ve heranımda o olsun istiyordum . hep ona dair yaşadım o ne isterse onu yaptım . onu giyme bunu yapma şunu yapma dedi ne istediyse yaptım. ve iyide anlasıyorduk . ara ara kavgalarımız dısında . ay o kadarı da tadı tuzu biliyorsun .
bi gün onla tartısmıstık, ayrılmıstık ve hep koşan arkasından giden ben oluyordum . biraz zor biriydi ve çok gururluydu. incir çekirdegini doldurmuyacak bir sebepten ayrıldık ve bu kez dedim ki asla aramıycam. ki ilişkimizi bilen bilmeyen herkesin tavsiyesi de buydu ,burnu sürtsün kıymetini anlasın seviyosa döner dediler.. böylede yaptım .çok acı çektim 1 gün 100 gün gibi geçsede bunu yaptım . yada yapmaya çalıştım diyelim . ama ne oldu biliyormusun .. daha 1 ay bile geçmeden üstünden ailesinin de baskısıyla başkasıyla nişanlandığını öğrendim . ve nitekimde o senenin yazına evlendiler. benimse hayatım pişmanlıklar ve acılarla doldu doldu taştı. bir gün teyzemin yanına hastaneye giderken dolmusta karsılastık ve yanıma geldi,oturdu. nasılsın dedi. iyiyim ve senin sahte sevginden uzakta mutluyum dedim :S bana söylediği şey beni dahada yıktı. dediki ben senden sonra kimi sevebilirdim ki artık gülbeyaz , kimseyi. o zaman bekleyeceğim birşey kalmadığını gördüm ve ailem için çocuklarım için sevmesemde mutlu olacagım o kişiyle evlendim dedi. ve yanımdan kalkarkende dediği son söz şuydu . eşim hamile ve bi kızımız olacak lütfen dua et. bir yıkımdı bu olaylar benim için .işim ailem huzurum çevrem sağlıgım herseyim bozulmuştu. geçer sanmıştım . geçtide ama sadece hayatımın düzensizliği geçti. ona dair pişmanlıkları ve acı hikayemizi hergün tekrar tekrar yaşıyorum..
canım bu tartışma nerde bulamadım benhoş geldin bitanemBakıyorum dün çok hararetli tartışmalar içine girmişsin
adı ne konun göremedim benbir derdim var topıcınde bitanem hatta konular kapatılmış o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?