Ölümüne Geyik Topiği :-))

hmmm, benimde dizlerim tutmuyo spor yapicam diye oldum geberdim bugun

gecmis olsun, birden bire spor yapmakta insani yoruyor, yavas yavas fazlalastir.. ben seni cikti sanmistim...
cay icene kadar durayim... ben yine mi grip olucam ya...sen fransadamisin, orda havalar nasil

vallahi ya biz sabah sabah işe geldik olcak şey mi bu hava da bugun yağmurlu zati,o hala aramadı offf off geldi mi her şey üst üste Allahım nolur hayatım düzene girsin

evet bu havaların benimle alıp veremediği ne yaaa bi hafta sonu gelsin dısarı cıkıyım diyorum pazar günleri hep kotu oluyo kafayı yicem

günaydınnnnn herkese .. de bugün cumartesi değil mi :S sanki kulaklarım pazar denildiğini duydu :44: hadi şuna gözlerim öyle gördü diyelim daha gerçekçi olur

evet cumartesi ben yarından bahsediyorum zaten hava kesin yağmurlu ve soğuk olur tek izin günümde

Aynen aynen öyle olur kesin dün ne tartısmalar cıkmıs bır derdım var da onlara takıldım. biri evlilikdısı ılıskı olsun evlılık sacma baska bırı konu açmıs evlilik olmadan boyle bısı olamaz dıye baya hararetlı gecmıs dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…