Ölümüne Geyik Topiği :-))

burdayimmmm

isigim yesil yandigi surece online yim

ins cnm diledgn gibi olsun hersey.ne yaslisi yafff

ismini yazdign msj gidip silebilirsin

derdim var bolumunde biri bebesini aldirmista

cok uzuldum cok

yapmadan onlemini almak bukadar zor mu?

birde cok egitimli oldgndan bahsediyor.

allah kimseyi sinamasin

Evet okudum canım ama neler yasadığını kendi bilir sadece hesap onun hesabı.. Ben böyle durumlarda yorum yapmamayı tercih ediyorum ama bebeğe çokk üzüldüm bende..Birde o topikte ismi lazım olmayan birinin yorumuna çok öfkelendim... Her koyun kendi bacagından asılır.. yine sesiz kalma hakkımı kullandım..

Bende bebegini kaybeten ve birdaha evlat sahibi olamıycak bi arkadaşın yazısını okudum ağlamaktan içim dışıma çıktı... Yorum bile yazamadım tekrar hatırlatır üzerim diye Rabbim sabrını versin inşalllah çok zor..O yüzden bebem olmuyo diye çok üzülmüyorum olabilme ihtimali var çünki Hayırlısı olsun..

tabiki yargilamak bana dusmez ama onlemini alabilirdi

o bebege cok yazik oldu 20 30 sene bebisi olmayanlar var.

onun gunahi da sevabi da kendine.sonucta ne yasadi bilemeyiz,.

allah nagislasin burcuu

allah nagislasin burcuu

Tabiiki düşmez burcucum ama insan fıtratı nedenleri seçenekleri hep sunarız neden öyle yaptı diye yavrunun günahı neydi..okadar okumuş övünüyo ama hala bir bebeğin evliliği düzeltmeyecegini ögrenememiş...

allah nagislasin burcuu

Canım sakın san bişey demedim bu konuda sakın yanlış algılama ..Bizimde evlatlarımız var yani olcak inşallah yorum yapmaya korkuyorum manasında tatlım

İyii geceler günaydınlar efendim herkeşlere... FLOCKECİM BİZE KALBİN KADAR TEMİZ BİR SAYFA AÇTIĞIN İÇİN TEŞŞEKKÜRÜS EDERİM BİRAZ KİRLENDİ AMA ARTIK NAPALIM İDARE ETCEN BEN MİSAFİRLERİNİ AGIRLADIM İNŞALLAH. Bİ HATA YAPMIŞSAKTA AFFOLA MİSAFİRLERE.. BENDEN BUKADAR HOŞÇAKALIN SEVGİ KELEBEKLERİMMMM...

Son düzenleme:

off yazık ya ne kötü bişey.olan zavallı bebeğe olmuş.

saol cnm bu arada özet için.

benim geceleri uyumayan bi kızım olduğu için bu saatlerde buralardayım,sizi de uykumu tutmadı:26:

Burcu sana özeti yazmıştım merak ettiğin konun ama gittin diye sildim okadar uzundiki neyse artık yarın karşılaşırsak yazarım ii geceler ..yolcudur abbas baglasan durmaz

benim geceleri uyumayan bi kızım olduğu için bu saatlerde buralardayım,sizi de uykumu tutmadı:26:

Yakalamışsın kız helal valla ...

Evet canım uyuyamıyorum bazı nedenlerden dolayı içim sıkılıyo kafamın içinde ışılar yanıyo IŞIK AÇIK OLUNCADA UYUYAMIYORUM...
ÖNEMLİ DEĞİL CANIM OKADARDA UZUN DEĞİLMİŞ SAAAT İLERLEDİKÇE AĞIRLAŞTIM UZUN GELMİŞ..

Son düzenleme:
Burcu sana özeti yazmıştım merak ettiğin konun ama gittin diye sildim okadar uzundiki neyse artık yarın karşılaşırsak yazarım ii geceler ..yolcudur abbas baglasan durmaz

ben daha buralardayım canım okudum özeti saol.benim yerimede uyu bi güzel.

iigeceler.

Ama sen hiç uyumuyormusun nasıl ayakta kalıyorsunki hadi benim ilgilencek bişeyim zorumluluğun yok bebektemi uyumuyor...?

nedenini bilmiyorum ama sıkma canım içini söndür lambaları bi güzel uyku çek.daha fazla tutmiyım sen seni

Uyuycam valla göz kapaklarım baya agır çubuk kraker takcam düşmesinler diye nerdeyse Sanada iii geceler öyleyse kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…