Ölümüne Geyik Topiği :-))

Ama sen hiç uyumuyormusun nasıl ayakta kalıyorsunki hadi benim ilgilencek bişeyim zorumluluğun yok bebektemi uyumuyor...?

kızımı ayağımda sallıyorum şuan alıştı malesef sallanmaya.gece 5 ten önce yatmıyo ne yazıkki,bende yatıorum gündüz 12 ye 1 e kadar.

Bacaksıza bak sen bu bebekler sandıgımızdan da zekiler parmagında oynatıyolar resmen herkesi kolay gelsin canım ne diyim başka..

hevukk ve burcuuu

ben gece elimde telefon uyuyakalmisim ya k bakmayin kizalr

hevuk cumm ismim burcu degil.

allah bagislasin burcuuu derken arkadasin nicki burcu ve bebegi daha minik ya

yazim hatasi yaptim sanirim...

bebisten firsat bulunca gene gelirim.

guzel sohbetiniz ve sevkatli kollarin icin tesekkur ederim hevukcum

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun anam yetişemiyorum size sohbet almış başını gitmiş

günaydınlaaarrrrrrrrrr cemati müslimin cumanız hayrola he flockecum 15.kattan atladım kaçtım
anam ii bi ağız dalaşı yaptım ama beraber çıkarsak olur didi.yeni yeni adetler üretme bana didi. bugün bi doktora gitmemem lazım ama dışarıda köpek öldüren soğuk var nöreceksem

saol hayatım naptınız bakiiim görüşmeyeli

neler olmadı ki flockecumu arkama aldım koçaya bayrak açtım ulen beni dışarı gönder yoksa boyunun ölçüsünü eline verdrme diye tabi bi feryat bifigan ortalık koptu tabi ben dışarı çıkamadım

sen neler yaptın bakalım iice bi karnını doyurdun mu kahvaltını yaptın mı

günaydın arkadaşlar...:79: ben 'Bir derdim var ' köşesine bi konu açsam, bu konuda oldukça absürt olsa,beim fake olduğumu düşünüp banlarlar mı beni acep?:26:

bak gene arıyo, ben nerelere gideyim ne edeyim, ya rab sen bunları bana seçme mi gönderiyon ya,sınıyon mu beni ne?

flockem bana destek verde diyet muhabbet topigi acayim bu kisimda

yada burda geyik eder ikene yaziverelim gari

su kilolari attiriverelim yaz gelmeden

5 kilo ativerim ben almak isteyen yakalasin

flockem bana destek verde diyet muhabbet topigi acayim bu kisimda

yada burda geyik eder ikene yaziverelim gari

su kilolari attiriverelim yaz gelmeden

5 kilo ativerim ben almak isteyen yakalasin
he he he...parola aynı dertten muzdarip canım...nası bi diyet uyguluyon ki?

sweedy, benim yerine de dalsaydın karlara şööööle bi karın üstü olarak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…