horantamızın önemli şahsı,nirelerdesin sen bakem?selamün aleyküm horanta nörüyonuz bakim
horantamızın önemli şahsı,nirelerdesin sen bakem?
hayırlısı olur inşallah,allah tamamını erdirsin...yoğunum bu aralar patron abimi nışanlıcazdüzene neyim çıktık haftasonu geziyom öle çarşı pazar
hayırlısı olur inşallah,allah tamamını erdirsin...
ben sürekli problem çıkarıyom ama....:26:şahsi fikrimi belirtmek gerekirse tek kelimeyle hastasıyım...
her ortama uyum sağlayan, kolay kolay problem çıkarmayan, daima sevimli ve şirin olmayı başarabilen, geneli güzel hanımlar bütünü...
sevdiği erkeği dünyada tek sayan ve onu kahramanı ilan eden hanımlardır kendileri. kırılgan ve alıngandırlar ama böylesine şahane kişileri kırmak da barzoluğun, odunluğun dik alasıdır...
burdan kucak dolusu saygı ve sevgi yolladığım nicelerdir...
geyiği kaçırdın...şimdi burcuya yardım ediyos,hedaye lazımmış herüfüne...amin darıs isteyenlerin başına geyik konusu ne bugün 2 buçuğa kadar burdayım kaynanamlar gelecek bugün evi temizlemem lazım
ben sürekli problem çıkarıyom ama....:26:
benimki biraz faklıdır ben daha çok ilgiliyim böle ürünlerletatlım kızlar için barbi bebek neyse,beyler için de elk. eşyaları ööledir.hediyeni görünce kızmayı mızmayı unutacaktır...giysi filan mutlu etmez onları...alanları belli bunların.
teraziyim gari...dengeli dengesizlerdenmişim bi yerde okudum çok hoşuma gitti....flockemm sende mı balık burcusun vala bunu ben yazmadım ki sözlükten buldumarada istisna olur o kadarcık
naber kızzz senin mazlumun sacları çıktımı bakıyımamin darıs isteyenlerin başına geyik konusu ne bugün 2 buçuğa kadar burdayım kaynanamlar gelecek bugün evi temizlemem lazım
teraziyim gari...dengeli dengesizlerdenmişim bi yerde okudum çok hoşuma gitti....
ne çiçek mi çiçek alcağına ciğer alsaydında yeseydik der kesin benim et oburçiçek alllll..........
ilgi alanları ne o zaman? maç seviyosa bak forma önerdim gördün mü o mesajımı?benimki biraz faklıdır ben daha çok ilgiliyim böle ürünlerle
aczaba bi dana budumu sardırsam kasaba bir karanfil soktururumteraziyim gari...dengeli dengesizlerdenmişim bi yerde okudum çok hoşuma gitti....
koyun alıp gidermişin şimdi eve,şööle çiçeklerle filan süslenmiş olarak...ne çiçek mi çiçek alcağına ciğer alsaydında yeseydik der kesin benim et obur
gördüm tatlımilgi alanları ne o zaman? maç seviyosa bak forma önerdim gördün mü o mesajımı?
naber kızzz senin mazlumun sacları çıktımı bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?