Ölümüne Geyik Topiği :-))

burcu az önce benim bilgisayarıma başkan girdi bil bakalım hangi site açıktı? aşağı attım ama başlık ölümüne geyik topiği olarak gözüküyordu nitekim.şansıma tüküriyim.
amaninnn göstereck sana ölümüne geyiği bir kerde ben yakalan dım ben gelince neyi kapttın sen bakıyım dedi bende daha kotu bişey duşunmesin diye alttan açtım kadınlar kulübüne mi uysin felan dedi napıyım ya elbet bir gün öğrenecekti zaten konusştuklarımız ana biligisayarda yani serverde duruyo isteseler hepsini görürler zaten ama o vakit başka bir iş bulsak iyi olur

kaça kadar çıkabilirsin ona göre fikir yürütiim....limit en fazla kaç?

Sen kendini kısıtlama fikir yurut tatlım araba ve ev alamam yaneee
ii madem...mini bi laptop alabilirsin ona,fiyatı 300-400 arası değişiyo.ya da dvd oynatıcısı dün gördüm daha mini bişey ekranlı filan 150-200 arası değişiyo.elk. albümler var gene onun fiyatını bilmiyom ama,o da gene 200-250 vardır.

hangi takımı tutuyosa onun formasını alabilirsin,50-60 tl,kasada ağlayasın geliyo ama aciip seviniyolar...

anladımmm ama burda okada teknoloji mağzası yok uzağa gitmeme de kızar şimdi onsuz hep bişey olcak diye bana korkar da

anladımmm ama burda okada teknoloji mağzası yok uzağa gitmeme de kızar şimdi onsuz hep bişey olcak diye bana korkar da
tatlım kızlar için barbi bebek neyse,beyler için de elk. eşyaları ööledir.hediyeni görünce kızmayı mızmayı unutacaktır...giysi filan mutlu etmez onları...alanları belli bunların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…