Ölümüne Geyik Topiği :-))

demk ki osıralarda ayrılmak için fırsat buluyomuş fakat vicdanı rahatsız olduğundan ya da cesaret göstermediğinden yapamıyomuş

evet koyarız mezdekeyiiii göbek atarız ama şuna eminimki ozman okadar önemsiz gelicek bu sana amannnn diyeceksin

kkıslar hade ben çıkıyorum öğleden sonna ii olursa beni ollan uğrarım inş... öpüyorum hepiniziiiii

bizde senle karşılıklı göbek atarız.
iyi ki varsnız vala ya yoksa bunalım mode on gezerdim ben
demk ki osıralarda ayrılmak için fırsat buluyomuş fakat vicdanı rahatsız olduğundan ya da cesaret göstermediğinden yapamıyomuş

demek ki burcum. bak sana bir olay anlatım. geçen haftalarda sınava gırcem ossye. aksamdan konusuyoruz dıyorum ki, yrn gel de yanıma gorusleım 3 haftadır hıc bır pazar bulusamıoz hep ıslerı cıkıyor,ya da arkadasları gelıyor. diyor ki bana sen erken kalkıyorun dıye bende mı kalkmak zorundayım, yatıcam ben fln dıyor. hafıf atısıyoruz sabah 6 da telefonuma bır msj su su arkadasımın kardesı rahatsız ben oraya gıdıyorum gıdecegı yer ızmırden 1 saat uzaklıkta ve sabah 6da kalkıp gıdıyor. neyse sora tartısıoz tellefnu kapalı oglene kdr açmadı sarjım bıtmıs dedı. oglen arıyo sınavdan cıktım dedım benım oldugum yerdeymıs ınsan bır gelıyım alıyım der dedım off yazdım senı daha fazla oflatmıycm mrk etme yazmıs

evet duruma bakılrsa ota boka tartışma çıkmış ve düşüncesiz davranmışşş sana vakit ayıramayn arkadasına ayırıyo ama oh ne ala

evet koyarız mezdekeyiiii göbek atarız ama şuna eminimki ozman okadar önemsiz gelicek bu sana amannnn diyeceksin
burcu ben senin apaçi dansını izlemek istiyom söz ver onuda oynayacaksın

kkıslar hade ben çıkıyorum öğleden sonna ii olursa beni ollan uğrarım inş... öpüyorum hepiniziiiii
geçmişler olsun bizde öptük seni

erkekler değişir ama hayat değişmez aldığın kararlar yanındakine göre değpil sana göre olsun. sınavdaki başarısızlığın hayatada yansır

Son düzenleme:

walla benim apaçi nasıl olur bilmem ama çok güzelll oryantel oynarım küçükken annem perdeden dansöz kıyafeti dikmişti bana dansöz olacam diyodum buyudum hala oynuyom ama nezamandır oynayamdım gel bize oynayak

durun bakemmm bugun kocişimin doğum gunusu dun havadan dolayı dışarı çıkamadık bugun iş çıkıs it gibi dolnıp hediye arıycam ne alıyım sizceee

durun bakemmm bugun kocişimin doğum gunusu dun havadan dolayı dışarı çıkamadık bugun iş çıkıs it gibi dolnıp hediye arıycam ne alıyım sizceee

çok orjinal şeyler var ama ben saat almıstım bir kere duvar saati ikimizin oldugu fotolu.ama sımdı sız aaynı evdesiniz eksik oldugunu dusundugun bır sey al bence burcum

kardeşimde senin gibi
kıyafet al zevkini biliyorsun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…