demk ki osıralarda ayrılmak için fırsat buluyomuş fakat vicdanı rahatsız olduğundan ya da cesaret göstermediğinden yapamıyomuşsağol canım benim inşallah ben 1 haftadır sürekli sunu tekrarladım. Allahım nolur hayırlısıysa olsun diye bir hafta sonrasında ayrıldık sok oldum:26:
burcum çok tartısıyoduk,bana bagırmaları artmıstı,sürekli ayrılıktan bahseder olmuştu ama sonra barısınca da seni seviyorum diyordu. tuhaf olmustu her sey burcum..
bizde senle karşılıklı göbek atarız.
demk ki osıralarda ayrılmak için fırsat buluyomuş fakat vicdanı rahatsız olduğundan ya da cesaret göstermediğinden yapamıyomuş
öptümmm tekrar geçmiş olsun canımmkkıslar hade ben çıkıyorum öğleden sonna ii olursa beni ollan uğrarım inş... öpüyorum hepiniziiiii
evet duruma bakılrsa ota boka tartışma çıkmış ve düşüncesiz davranmışşş sana vakit ayıramayn arkadasına ayırıyo ama oh ne alaiyi ki varsnız vala ya yoksa bunalım mode on gezerdim ben
demek ki burcum. bak sana bir olay anlatım. geçen haftalarda sınava gırcem ossye. aksamdan konusuyoruz dıyorum ki, yrn gel de yanıma gorusleım 3 haftadır hıc bır pazar bulusamıoz hep ıslerı cıkıyor,ya da arkadasları gelıyor. diyor ki bana sen erken kalkıyorun dıye bende mı kalkmak zorundayım, yatıcam ben fln dıyor. hafıf atısıyoruz sabah 6 da telefonuma bır msj su su arkadasımın kardesı rahatsız ben oraya gıdıyorum gıdecegı yer ızmırden 1 saat uzaklıkta ve sabah 6da kalkıp gıdıyor. neyse sora tartısıoz tellefnu kapalı oglene kdr açmadı sarjım bıtmıs dedı. oglen arıyo sınavdan cıktım dedım benım oldugum yerdeymıs ınsan bır gelıyım alıyım der dedım off yazdım senı daha fazla oflatmıycm mrk etme yazmıs
burcu ben senin apaçi dansını izlemek istiyom söz ver onuda oynayacaksınevet koyarız mezdekeyiiii göbek atarız ama şuna eminimki ozman okadar önemsiz gelicek bu sana amannnn diyeceksin
geçmişler olsun bizde öptük senikkıslar hade ben çıkıyorum öğleden sonna ii olursa beni ollan uğrarım inş... öpüyorum hepiniziiiii
iyi ki varsnız vala ya yoksa bunalım mode on gezerdim ben
:76: kız hepimizin gelgitleri oluyor arada paylaştıkça azaltcaz bu sıkıntıları
demek ki burcum. bak sana bir olay anlatım. geçen haftalarda sınava gırcem ossye. aksamdan konusuyoruz dıyorum ki, yrn gel de yanıma gorusleım 3 haftadır hıc bır pazar bulusamıoz hep ıslerı cıkıyor,ya da arkadasları gelıyor. diyor ki bana sen erken kalkıyorun dıye bende mı kalkmak zorundayım, yatıcam ben fln dıyor. hafıf atısıyoruz sabah 6 da telefonuma bır msj su su arkadasımın kardesı rahatsız ben oraya gıdıyorum gıdecegı yer ızmırden 1 saat uzaklıkta ve sabah 6da kalkıp gıdıyor. neyse sora tartısıoz tellefnu kapalı oglene kdr açmadı sarjım bıtmıs dedı. oglen arıyo sınavdan cıktım dedım benım oldugum yerdeymıs ınsan bır gelıyım alıyım der dedım off yazdım senı daha fazla oflatmıycm mrk etme yazmıs
evet duruma bakılrsa ota boka tartışma çıkmış ve düşüncesiz davranmışşş sana vakit ayıramayn arkadasına ayırıyo ama oh ne ala
boşver gitme zaten yaşadınız böle durumlar varsa anlat ben seni dinlerim belki senin göremediğin bi ayrıntıyı biz görürüzaynen oyle burcum. sinir sinir sinir öyle bir doluyum ki,gidemiyorum artık peşinden yoruldum
boşver gitme zaten yaşadınız böle durumlar varsa anlat ben seni dinlerim belki senin göremediğin bi ayrıntıyı biz görürüz
burcu ben senin apaçi dansını izlemek istiyom söz ver onuda oynayacaksın
geçmişler olsun bizde öptük seni
erkekler değişir ama hayat değişmez aldığın kararlar yanındakine göre değpil sana göre olsun. sınavdaki başarısızlığın hayatada yansır
bişiy diğil tatlım nedemksagoll bitanemm vala
durun bakemmm bugun kocişimin doğum gunusu dun havadan dolayı dışarı çıkamadık bugun iş çıkıs it gibi dolnıp hediye arıycam ne alıyım sizceee
canım ama onu yaptırmaya zamnım yok bilmiyorum ne alsammm offfçok orjinal şeyler var ama ben saat almıstım bir kere duvar saati ikimizin oldugu fotolu.ama sımdı sız aaynı evdesiniz eksik oldugunu dusundugun bır sey al bence burcum
afiyet olsunnnben yemek yıyıp gelıom acıktım canlarımm
kardeşimde senin gibiwalla benim apaçi nasıl olur bilmem ama çok güzelll oryantel oynarım küçükken annem perdeden dansöz kıyafeti dikmişti bana dansöz olacam diyodum buyudum hala oynuyom ama nezamandır oynayamdım gel bize oynayak
kıyafet al zevkini biliyorsun herhaldedurun bakemmm bugun kocişimin doğum gunusu dun havadan dolayı dışarı çıkamadık bugun iş çıkıs it gibi dolnıp hediye arıycam ne alıyım sizceee
ben yemek yıyıp gelıom acıktım canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?