sert birimidir ki?arıza çıkarır mı?kızlar benimki henüz birşey demedi sanırım yavaştan yavaştan tırsıyorum.
bitti sweddym hayat devam ediyor,alısmaya calsıyorum zamanla. aldıgım son bikgilere göre de ona öyle yapıyor. hattını bile degstırcekmiş. yolu açık olsun kızlara da söyledim. tek istediğim bir gün pişman olup beni araması
soğuk kanlılığını koru o vakit,hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalış...dengesiz biridir yani olmadık şeyden kavga çıkarır kızması gereken birşeyi görmemezlikten de gelebilir. toplantı başlayınca bende yanınıza kaçayım dedim. süt dökmüş kedi gibi olmaktansa görünmemek daha hayırlı gibi. Sessizliği daha beter olsada bitse modundayım. Ne söyleyecekse söylesinde kurtulayım.
beynelminelim noldu neyden tırstın:26:
soğuk kanlılığını koru o vakit,hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalış...
yannıs tekrar yakalanma bak bu sefer hiç kurtuluşun olmaz....yalnız ne kadar tırsaysam tırsayım hala burdayım. adam kızsa yeridir.alışmış kudurmuştan beterdir boşa demiyorlar.
yalnız ne kadar tırsaysam tırsayım hala burdayım. adam kızsa yeridir.alışmış kudurmuştan beterdir boşa demiyorlar.
hevuk-canım gelmiş....Selam kızlar nasılsınız görüşmeyelii?
yannıs tekrar yakalanma bak bu sefer hiç kurtuluşun olmaz....
daha beteri patron................Eşinmi kızan beynelminel..?
hevuk-canım gelmiş....
görüşürüz o vakit...umarım çok tantana yapmas.haklısın neyse ben kaçayım. gelebilirsem gelirim. yeni gelenler hoş geldi.
gevşeme hemen sakın.......kızlar sok sok benımkı msj attı durun döncem size birazdan
daha beteri patron................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?