Ölümüne Geyik Topiği :-))

canlar ben kaçar ara ara girmeye çalışırım okiş kid <3<3<3<3<3

umarım dilediğin gib olur tuçem zamanl herşeyin ilacıdır

burcum nirelere kayboldun?bak aklıma bi fikir daha geldi,yakınında kitapçı neyin varsa roman değil belkim ama mizahi onu çok eğlendirecek bi kitap da alabilirsin,ya da ilgi alanı hangi yöne doğruysa bununla ilgili national vari bi ansiklopedi de olabilir...

dengesiz biridir yani olmadık şeyden kavga çıkarır kızması gereken birşeyi görmemezlikten de gelebilir. toplantı başlayınca bende yanınıza kaçayım dedim. süt dökmüş kedi gibi olmaktansa görünmemek daha hayırlı gibi. Sessizliği daha beter olsada bitse modundayım. Ne söyleyecekse söylesinde kurtulayım.

soğuk kanlılığını koru o vakit,hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalış...

beynelminelim noldu neyden tırstın:26:

ben burda yazarken birden başka şu dosyalara bakalım dedi haliyle ben dosyaları açarken pcnin başındaydı. ben görmeden sayfayı aşağı atabildim (görev çubuğuna) ama ölümüne geyik topiği yazısı okunuyordu. benim gazeteleri fazla okumama takmıştı bi zamanda napcan bu kadar haberi işinle uğraş diye bide bunu görünce ne düşündü bilmiyorum. ortam kalabalıktı o yüzden hemen bişi söyleyemediler dosyalara baktılar ama yazıyı okuduğundan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…