hevukum hoş gelmişsinnnYok kızamık değil pitür pitür bişeler düğünde bakıyolar köyden gelmişler bide ay senin cildin ne güzeldi neolmuş diyolar bende dedim geçici bişey sizede geçebilir öpmiyim....İlaçlardan sanırım anlayamadım bende soldu biraz şimdi ama dokununca acıyo..
ay nolur burçlara girmiin ben hepten iptal oluyom bu konuda....
hayır biz sna arıycak dedik dimi ama su var hem senden ayrıln o bide senin mi aramanı bekliomuş arkadas hayret yaniflockem yarısma dıyor yarıs degıl aramadıgında yarısmaya katıldıgın gıbı ödül mü verceklerdı demıs
kızım ayrılacak adam kararlı olur,ayrılır biter hata yaptığını düşünürse de arayayan genem o olur ve gönül almaya çalışır,çiçekçiler bu yüzden varlar...hem ayrıliim hem beni ara.bu nası bi beklenti?flockem dedım ya aramamı beklıyordu dıye aramadım diye kotu oldu galıba kararlı oldugumu anladı mı ne:44:
kıs aynı düşünüyos valla....hayır biz sna arıycak dedik dimi ama su var hem senden ayrıln o bide senin mi aramanı bekliomuş arkadas hayret yani
flockemi bu burç konularına sokmayın diyom size sonra toplayamıyom onuay nolur burçlara girmiin ben hepten iptal oluyom bu konuda....
yaw zaten sen benim ruh ikizimsin yaaa yıllardır aradığım insansınnnnkıs aynı düşünüyos valla....
kızım ayrılacak adam kararlı olur,ayrılır biter hata yaptığını düşünürse de arayayan genem o olur ve gönül almaya çalışır,çiçekçiler bu yüzden varlar...hem ayrıliim hem beni ara.bu nası bi beklenti?
hayır biz sna arıycak dedik dimi ama su var hem senden ayrıln o bide senin mi aramanı bekliomuş arkadas hayret yani
sen bi prospektoya tekrar bak,ben en son senin gibi olduğumda pediatrik diye çocukların öksürük şurubunu fondip yapmıştım...parasetamol fazla geldi herhal aciip kafa yapmıştı...hani belkim sende de ööle olmuştur...bi yerde sanki ben bu vakadan bahsetmiştim...Dün değil evelsi gece uyurken bi anda uyandım karşımda bi adam bagırıyorum adama sen kimsin şşşşttt sana diyorum cevap versene diye sonra tekme atıyorum yataktan yürü git lan ne bakıyosun yürü git ne diye geldin bizim odamıza çalıncak şeyler salonda git çal...Eşimde uyandı kime bagırıyorsun diyo dedim orda adma var..dolap raylı kaymış kapagı içindekileride adam gibi gördüm heralde yada ateşim vardı halisülasyon gördüm sabaha kadar güldü bana Gerçekten biri olsa öldürmüştü seni heralde diyo..Delirdim yani anlıycanız iyice ben..
Hahaha kız basit aslında burç mevzuları her aya bi burç düşüyo ..Ben uyuz olduğum biri oldumu yada sevdiğim burcunu soruyorum Bazı bnurçlar negatif enerji veriyi bağa...ay nolur burçlara girmiin ben hepten iptal oluyom bu konuda....
hevukum hoş gelmişsinnn
kız bu uykusuzluk sende mikro uykularına mı yakalandınDün değil evelsi gece uyurken bi anda uyandım karşımda bi adam bagırıyorum adama sen kimsin şşşşttt sana diyorum cevap versene diye sonra tekme atıyorum yataktan yürü git lan ne bakıyosun yürü git ne diye geldin bizim odamıza çalıncak şeyler salonda git çal...Eşimde uyandı kime bagırıyorsun diyo dedim orda adma var..dolap raylı kaymış kapagı içindekileride adam gibi gördüm heralde yada ateşim vardı halisülasyon gördüm sabaha kadar güldü bana Gerçekten biri olsa öldürmüştü seni heralde diyo..Delirdim yani anlıycanız iyice ben..
kendini ezdirme tuğçe,karşındaki dünyaya nası bi kere geliyosa sen de bi kere geliyosun.alttan alıncak yer vardır alınmayacak yer vardır...canlarım bir sene boyunca suclu da olsam sucsuz da olsam ben aradım ondan kaynaklanıyor olabılır mı
canlarım bir sene boyunca suclu da olsam sucsuz da olsam ben aradım ondan kaynaklanıyor olabılır mı
ben işin içinden çıkamıyom ne biliim...öğrencem ama bukadar komplike olmamalı bu iş...Hahaha kız basit aslında burç mevzuları her aya bi burç düşüyo ..Ben uyuz olduğum biri oldumu yada sevdiğim burcunu soruyorum Bazı bnurçlar negatif enerji veriyi bağa...
slm kebelek,nası oldu böcük?slm kısçeler bi bakem dedim aklımda burda kalıyo haniii bağımlılık yaptınız walla neler oluyor bitiyor bakmadan duramıyooom
yok flockem yalvarmam zati artık bak dönmedi msj atmadı bakalım arıcak mı sonrakendini ezdirme tuğçe,karşındaki dünyaya nası bi kere geliyosa sen de bi kere geliyosun.alttan alıncak yer vardır alınmayacak yer vardır...
Alışmış kudurmuştan beterdir ondan senin aramanı bekliyo hep demekki..Boga burçları çok inatçı olurlar..
sen bi prospektoya tekrar bak,ben en son senin gibi olduğumda pediatrik diye çocukların öksürük şurubunu fondip yapmıştım...parasetamol fazla geldi herhal aciip kafa yapmıştı...hani belkim sende de ööle olmuştur...bi yerde sanki ben bu vakadan bahsetmiştim...[/QUOT
Ya yokki ilacın o şeyi işte doktor kullanılmış bi ilaç verdi bende anlamadım..Bi gece oldu bu durum da yüzüm kötüü...Gripte cabası bi kaç kilo aldım onlarda gidicek..İçki lerden bahsetmiştinde böyle bi mevzu hatırlamıyorumnaaptıki şurup fondip mi yaptın
kıs daha yeni geldi bu mesajın...beni şoke etme bööle sözlerle...ne diyeceemi bilemiyom o vakityaw zaten sen benim ruh ikizimsin yaaa yıllardır aradığım insansınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?