Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevukum hoş gelmişsinnn

flockem dedım ya aramamı beklıyordu dıye aramadım diye kotu oldu galıba kararlı oldugumu anladı mı ne:44:
kızım ayrılacak adam kararlı olur,ayrılır biter hata yaptığını düşünürse de arayayan genem o olur ve gönül almaya çalışır,çiçekçiler bu yüzden varlar...hem ayrıliim hem beni ara.bu nası bi beklenti?

Dün değil evelsi gece uyurken bi anda uyandım karşımda bi adam bagırıyorum adama sen kimsin şşşşttt sana diyorum cevap versene diye sonra tekme atıyorum yataktan yürü git lan ne bakıyosun yürü git ne diye geldin bizim odamıza çalıncak şeyler salonda git çal...Eşimde uyandı kime bagırıyorsun diyo dedim orda adma var..dolap raylı kaymış kapagı içindekileride adam gibi gördüm heralde yada ateşim vardı halisülasyon gördüm sabaha kadar güldü bana Gerçekten biri olsa öldürmüştü seni heralde diyo..Delirdim yani anlıycanız iyice ben..

hayır biz sna arıycak dedik dimi ama su var hem senden ayrıln o bide senin mi aramanı bekliomuş arkadas hayret yani

canlarım bir sene boyunca suclu da olsam sucsuz da olsam ben aradım ondan kaynaklanıyor olabılır mı

sen bi prospektoya tekrar bak,ben en son senin gibi olduğumda pediatrik diye çocukların öksürük şurubunu fondip yapmıştım...parasetamol fazla geldi herhal aciip kafa yapmıştı...hani belkim sende de ööle olmuştur...bi yerde sanki ben bu vakadan bahsetmiştim...

kız bu uykusuzluk sende mikro uykularına mı yakalandın

slm kısçeler bi bakem dedim aklımda burda kalıyo haniii bağımlılık yaptınız walla neler oluyor bitiyor bakmadan duramıyooom

canlarım bir sene boyunca suclu da olsam sucsuz da olsam ben aradım ondan kaynaklanıyor olabılır mı
kendini ezdirme tuğçe,karşındaki dünyaya nası bi kere geliyosa sen de bi kere geliyosun.alttan alıncak yer vardır alınmayacak yer vardır...

Hahaha kız basit aslında burç mevzuları her aya bi burç düşüyo ..Ben uyuz olduğum biri oldumu yada sevdiğim burcunu soruyorum Bazı bnurçlar negatif enerji veriyi bağa...
ben işin içinden çıkamıyom ne biliim...öğrencem ama bukadar komplike olmamalı bu iş...

kendini ezdirme tuğçe,karşındaki dünyaya nası bi kere geliyosa sen de bi kere geliyosun.alttan alıncak yer vardır alınmayacak yer vardır...
yok flockem yalvarmam zati artık bak dönmedi msj atmadı bakalım arıcak mı sonra
Alışmış kudurmuştan beterdir ondan senin aramanı bekliyo hep demekki..Boga burçları çok inatçı olurlar..

hevukcum hiç sorma ya onun gibisini tanımadım ben hiç inatçılıkta üstüne tanımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…