kızlar sok sok benımkı msj attı durun döncem size birazdan
mesajda ne yazıyo?cvp vermeden önce buraya yaz da hep beraber cvp düşünelim....kızlar sok sok benımkı msj attı durun döncem size birazdan
kıs fellik fellik gezdim haftasonu...sen evde mi takıldın?Be geldim hep yannız kaldım yoktunuzki haftasonu
kızı çok üzdü dana,inşallah barışırlar.....two uçmuş bile bu aşk adama neler yaptırtıyo yav hiç üzülmedim valla aşk adına işim olmaz seven insan kaybetmek istemez böylede davranmaz..
ne yarışı be?:44:demiş ki bneim haberim yokken yarısmya mı katıldın, aramıcam aramıcam dıye tutturdun yazmıs ödül mü verceklerdi aramadıgında yazmıs
kıs fellik fellik gezdim haftasonu...sen evde mi takıldın?
kızamık olmayasın sakın...?Malesef bi düğüne gittik oda geç gittik kimse yoktu yaşlı kadınlar vardı 3 4 tane gelin damat gitmişti..Dün gecede öyle bi turladık sahilde filan yemek yedik..Tek dışarı çıkmaktan nefret ediyorum eşimde çalışıyodu izin günlerini hasteneye ayarlıyo..Hastayım bide grip oldum yüzümdede benekler kabarık kırmızı bişeler çıktı..Sen neler yaptın..
flockem yarısma dıyor yarıs degıl aramadıgında yarısmaya katıldıgın gıbı ödül mü verceklerdı demıs
ben ne istiyo anlamadım ki ne....hem ayrılıyo hem no.yu değiştirem diyo hem de aramamana sitem ediyo...bahar mı çarptı acep bunu?flockem yarısma dıyor yarıs degıl aramadıgında yarısmaya katıldıgın gıbı ödül mü verceklerdı demıs
O almışmı ödülünü bukadar zaman aramadı..Boğa burcumuuydu? benim burcumda boğa eşimde balık ...
ben ne istiyo anlamadım ki ne....hem ayrılıyo hem no.yu değiştirem diyo hem de aramamana sitem ediyo...bahar mı çarptı acep bunu?
ay nolur burçlara girmiin ben hepten iptal oluyom bu konuda....O almışmı ödülünü bukadar zaman aramadı..Boğa burcumuuydu? benim burcumda boğa eşimde balık ...
kızamık olmayasın sakın...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?