Ölümüne Geyik Topiği :-))

two uçmuş bile bu aşk adama neler yaptırtıyo yav hiç üzülmedim valla aşk adına işim olmaz seven insan kaybetmek istemez böylede davranmaz..

demiş ki bneim haberim yokken yarısmya mı katıldın, aramıcam aramıcam dıye tutturdun yazmıs ödül mü verceklerdi aramadıgında yazmıs

kıs fellik fellik gezdim haftasonu...sen evde mi takıldın?

Malesef bi düğüne gittik oda geç gittik kimse yoktu yaşlı kadınlar vardı 3 4 tane gelin damat gitmişti..Dün gecede öyle bi turladık sahilde filan yemek yedik..Tek dışarı çıkmaktan nefret ediyorum eşimde çalışıyodu izin günlerini hasteneye ayarlıyo..Hastayım bide grip oldum yüzümdede benekler kabarık kırmızı bişeler çıktı..Sen neler yaptın..

flockem yarısma dıyor yarıs degıl aramadıgında yarısmaya katıldıgın gıbı ödül mü verceklerdı demıs

kızamık olmayasın sakın...?

flockem yarısma dıyor yarıs degıl aramadıgında yarısmaya katıldıgın gıbı ödül mü verceklerdı demıs
ben ne istiyo anlamadım ki ne....hem ayrılıyo hem no.yu değiştirem diyo hem de aramamana sitem ediyo...bahar mı çarptı acep bunu?

ben ne istiyo anlamadım ki ne....hem ayrılıyo hem no.yu değiştirem diyo hem de aramamana sitem ediyo...bahar mı çarptı acep bunu?

flockem dedım ya aramamı beklıyordu dıye aramadım diye kotu oldu galıba kararlı oldugumu anladı mı ne:44:

kızamık olmayasın sakın...?

Yok kızamık değil pitür pitür bişeler düğünde bakıyolar köyden gelmişler bide ay senin cildin ne güzeldi neolmuş diyolar bende dedim geçici bişey sizede geçebilir öpmiyim....İlaçlardan sanırım anlayamadım bende soldu biraz şimdi ama dokununca acıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…