Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlarjaponyada denizle kara yer değiştirmişkıyamet geliyo ha

sen deiğimi yap öldüüüü getiiiiii diye zılgıt çekkk
evet, 30 küsürlük yaşamımda bi bunu yapmamıştım...sabah beş buçukta uyurkene yatağımdan kalkıp hiç tanımadığım birine telefonda hı-lı-lı-lı-lı demek....yapiim burcum, çare olur belkim aramaz bi daha!

bellimi olur hayatım işe yarar o idris dedikçe sen zılgıtı basss he lel le le leeeee

Birazdan İdris arayıp , "yenge ben idris beni arayan varmı " derse ..

Iyyyy iğrenç bi espiri oldu.. kendimden igrendimm..

Birazdan İdris arayıp , "yenge ben idris beni arayan varmı " derse ..

Iyyyy iğrenç bi espiri oldu.. kendimden igrendimm..
valla idris'le annaşabilirsem derim lan ollum aylardır ananı babanı aramıyon mu sen,ni biçim evlatsın sen? ara ve sööle burayı aramasınlar artıkın diye...ama idrüüüs bi fenomen,bi efsane oldu...

dogru diyon 1 karış boylarıyla neler yapiolar
bizde onlara karşı anlamsız bir hayranlık vardır ya:'Japonlar yapıyo abi...'diye.Gerçekten de hayran olası bi millet aslında,baksana teknoloji dışında jeolojiye de el attılar...... Çinle aralarındaki ezeli düşmanlıktan daral gelmiştir belkim onlara...biz şööle passifikte amerika ötesine daha da yukarı kanadaya doğru açılalım demişlerdir.bakarsın bering boğazından geçip rus kıyılarından aşağı doğru, karadenize girip komşumuz olmaya karar verirler.ne de olsa barış manço sayesinde bize sempatileri var.amma geyik yaptım üf be,kendi kendimi boğdum!

benim minik yaramaz uyandi ev karisti

hersey yer degistirdi.evet flocke benim.kaynanamla ayni binada oturuyorum.elti beni dovmeye geldi sonrada tasindi de getti.

ayy idrussss deyi seni mi ariyorlar.

ilginc.miknatis mi yuttun her bisiyi cekiyorsun.

diyet yapmiyorum dikkat etmeye karar verdim.hep beraber yediklerimizi yazsak ya kahvaltida sunu yedim arada bunu yedin ara ogunde diye.kilo sorunu olmayanlarda formunu korur.

ilk etapta 5 kg versem bayram edecegim.

burcu usagum karadenizli misin?

swedy bebisin ne kadarlik=?

arada kayboluyorum oglum cok yaramaz.suanda boyunca tencere tavalarla oynuyor.kusuruma bakmayin...

aman bide bizim için nediyolarmış bilioyormusun türkler birbirlerine çok benziorlar ayırt edemiyoruz diye hayret ettim halbuki ben onların kolonlanmış olduklarını düşünüyordum

canım benim durum karışık annem zonguldaklı eşim azeri flockem desen trakyalı oldu bende her dil mevcut

aman bide bizim için nediyolarmış bilioyormusun türkler birbirlerine çok benziorlar ayırt edemiyoruz diye hayret ettim halbuki ben onların kolonlanmış olduklarını düşünüyordum
öyle mi diyorlarmış?hoş millet vesselamkendileri aynı fabrikanın seri üretiminden çıkma gibiler,biri kaybolsa ya da aransa, fantom resmi istense,çizen kişinin tarif almasına bilem gerek yok.bizim için nerden bu fikre kapıldılar acep...çinli başkan da ülkemize geldiğinde,nüfusumuzu sormuş.malum kendileri 2 milyara doğru gidiyo.bizim 70milyon olduğumuzu duyunca 'İyi bari, herkes birbirini tanıyordur o vakit...'demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…