öyle mi diyorlarmış?hoş millet vesselamkendileri aynı fabrikanın seri üretiminden çıkma gibiler,biri kaybolsa ya da aransa, fantom resmi istense,çizen kişinin tarif almasına bilem gerek yok.bizim için nerden bu fikre kapıldılar acep...çinli başkan da ülkemize geldiğinde,nüfusumuzu sormuş.malum kendileri 2 milyara doğru gidiyo.bizim 70milyon olduğumuzu duyunca 'İyi bari, herkes birbirini tanıyordur o vakit...'demiş.
senle de konuşmak isteriz ama...bak çık olmaz ki?yetişemiyorum hanımlar size arada bakıp neşelenip çıkıyorum
öyle mi diyorlarmış?hoş millet vesselamkendileri aynı fabrikanın seri üretiminden çıkma gibiler,biri kaybolsa ya da aransa, fantom resmi istense,çizen kişinin tarif almasına bilem gerek yok.bizim için nerden bu fikre kapıldılar acep...çinli başkan da ülkemize geldiğinde,nüfusumuzu sormuş.malum kendileri 2 milyara doğru gidiyo.bizim 70milyon olduğumuzu duyunca 'İyi bari, herkes birbirini tanıyordur o vakit...'demiş.
du bi dakka....eltin seni mi dövecekti???benim minik yaramaz uyandi ev karisti
hersey yer degistirdi.evet flocke benim.kaynanamla ayni binada oturuyorum.elti beni dovmeye geldi sonrada tasindi de getti.
ayy idrussss deyi seni mi ariyorlar.
ilginc.miknatis mi yuttun her bisiyi cekiyorsun.
diyet yapmiyorum dikkat etmeye karar verdim.hep beraber yediklerimizi yazsak ya kahvaltida sunu yedim arada bunu yedin ara ogunde diye.kilo sorunu olmayanlarda formunu korur.
ilk etapta 5 kg versem bayram edecegim.
burcu usagum karadenizli misin?
swedy bebisin ne kadarlik=?
arada kayboluyorum oglum cok yaramaz.suanda boyunca tencere tavalarla oynuyor.kusuruma bakmayin...
kız ben trakyalı değilim!istanbulluyum...ortaya karışık yanar dönerli bi dilim var o ayrı...
ay burcum çok hoşsun ya....evet düşünsene kadın başkasından hamile kalsa bile çocuğu bu senin evladın der yutturur yani o dereceler....
senle de konuşmak isteriz ama...bak çık olmaz ki?
valla bence dumura uğramıştır...onu dediği kişi ağzının payını vermemişmi
hevuk gece vardiyasından çıktı uyuyo...hızınıza yetişemiyorum ki anam
hevuk nerede onu göremedim sanki
ay burcum çok hoşsun ya....hastanede şööle bi konuşma onlarda asla olmuyordur:'Hayatım, bebeğimiz gözlerini senden almış...' ay aciip rassist takılıyos, kendimden utandım
ay burcum çok hoşsun ya....hastanede şööle bi konuşma onlarda asla olmuyordur:'Hayatım, bebeğimiz gözlerini senden almış...' ay aciip rassist takılıyos, kendimden utandım
enem enem kelebeğim gelmiş....slm kızlar ben geldim naptınız bakem tükkana yeni elemanlar aldınız kadro tmm mı eksik var mı tükkanımız büyümüş baya syflara bakarsak mhbbet ii okuyumda gelem bari fransız kalmıyimmm...
valla bence dumura uğramıştır...
hevuk gece vardiyasından çıktı uyuyo...
japonlar kendi aralarında birbirine benziyor ama ben çinlilerle japonlarıda birbirine karıştırıyorum hem düşmanlar hem aynılar
-aşkım, sence bebeğimiz kime benzeyecek,bana mı yoksam sana mı?yada 3 boyutluya girip kime benzediğine bakmaya gerek duymuyolardır? bide bizde varya hani hamile kime bakarsa ona benzer diye onları düşünsene kime benziycek acaba diye sorun da yok offff:94:
evet evet katılıyorum sana
bir de ezik çocuk vietnam var,japonlar ve çinliler hepten kıl olur onlara...kore de hepsinle birlikte kendi halkına bile kıl olur,bu sebepten ülkesini bilem bölmüştür....evet evet katılıyorum sana
bu ne şiddet bu ne cellal, bi bakıveririrm senin konuna gari...heh flocke aynen benu dovmeye indi haspaaa
konularima bir bak
eltimden nefret ediyorum diye acmistim
hayretlik bir insan yaniiii
dovecekmis beni gecenin 2 sinde kapima dayandi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?