hoşgeldin
hoşgeldin kuzum iii senden naber
bizim burasıda ne biçim yer yaw hiç bişiy yok
hoşgeldin
hoşgeldin kuzum iii senden naber
bizim burasıda ne biçim yer yaw hiç bişiy yok
Çok canım çekiyiistiommm:84:
hoş bulduk bir ara ne o ben geldiğimde herkes dağıldı diycektim. (ne kadar korkunçsam artıkın)
fena değil ayaklarım azcık ağrıyor sahaya çıkmıştık :)
fena değil ayaklarım azcık ağrıyor sahaya çıkmıştık :)
ben yedim hepsini
kaçtık sonra elele verip korkumuzu yenip tekrar geldik
bende bir arkadaş getirdi bir tek tane yedim bugün ama :)beynelminelim ıyı valla napak çağla badem krizimiz tuttu
kaçarsın tabe yemek getircektin ya bana pinti hani yemeğim.ben yedim hepsini
kaçtık sonra elele verip korkumuzu yenip tekrar geldik
dışarı çıktık kuzum. arkadaşlar ulaşım projelerine bakıyordu bende gittim.sahada naptın kuzucumm
beynelminelim mandalinam var ya biz bugun spor yaprkene karsımızda her bişiyi yedi
bende bir arkadaş getirdi bir tek tane yedim bugün ama :)
kaçarsın tabe yemek getircektin ya bana pinti hani yemeğim.ben gixliden gelip senin evden yemek mi çalsam
dışarı çıktık kuzum. arkadaşlar ulaşım projelerine bakıyordu bende gittim.
beynelminelim mandalinam var ya biz bugun spor yaprkene karsımızda her bişiyi yedi
yanlışın var benim yemek yaptığım hele ikramm ettiğim hayatta görülmemiş birşeydir getircem dememişimdir başkasıdır o
şikayet etme bak yarınki sporda yerleri sabunlu suyla yıkar durulamadan bırakırım
gel bakim mandalin yamacıma sen yemek yedin ha seni bir evire çevire döveyim de gör gününü
benim payım nirdeeeeeeee?:84:
gel bakim mandalin yamacıma sen yemek yedin ha seni bir evire çevire döveyim de gör gününü
benim payım nirdeeeeeeee?:84:
Elma keyfii...
canım o yemek işini burcuya söyledim bak suçunu biliyo hiç üstüne alıyor mu?
yemek yenirmi sabah sabah yemiş çekirdek meyve suyu fındık fıstık yedim havuzun içinde ohhh kızlarda ter döktü karşımdageç kaldın bebeğim sabah tı o
anammm ben de istiyimmmm:84::84:
bide bana pinti diyor pintiler üstadı burcuymuş yahu
ben ne söz verdim ki sana:26:canım o yemek işini burcuya söyledim bak suçunu biliyo hiç üstüne alıyor mu?
baya geç kaldınn şeker........
[/B]
gel bebişimmm beraber yiyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?