yuhhh kıyafetten mesaiye bırakmak mı
ama bir iyi yanı var mandalinim erken cıkıyonuz özel sektör belli olmuyor ki
Allah kurtarsın en diyim canım ben 6 yıldır burdayım
çok rahattır çok birbirini ispiyonlayan kankilerden sırf kıyafitine gıcık olduğu için seni mesaiye bırakan amir bielm var yani o kadar. Üst düzeye yakın durdun mu ne kadar çıkarcı insanlarla dolu olduğunu anlarsın
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım
bir arkadaşım yeni memur top sakal kot pantolon falan giymiş. tabi şansa o günde müdürleri onu görmüş. bir projenin anlatılması gerekiyor ama müdürde mesai saati içinde toplantıları var 8 kadarda sürecek olan bir toplantı. Şef e ben kalıp anlatayım diyor yok diyo müdür onu ççağırın bana memuriyetin ne olduğunu ben ona anlatırım. diyo gerçektende çocuk 10 kadar beklemişti müdürü
bence belediyelerden daha iyi özel sektör hak eden hak ettiğini görür çalışırsın körelmezsin
çok doğru yakalada olmalısın iyi iş çıkarman değil yalaman önemli
bence belediyelerden daha iyi özel sektör hak eden hak ettiğini görür çalışırsın körelmezsin
çok doğru yakalada olmalısın iyi iş çıkarman değil yalaman önemli
50 sene de geçse olmayacağım yalaka ve hep bildiğimi okuyacağım. tabi bu bildiğimi okumak nedense yol, su elektrik olarak dönüyor bana
belediyeler teknikler için çokta iyi değil canım. direk sahada çalışmadığın için körelmene sebep oluyor. dikkat et belediyeden özel sektöre geçenler genellikle dosya takipçisi oluyorlar. yani işin fırınına pek sokmuyorlar
meselam siz sımdı belediyede ne iş yapıonuz:44:
işler ihaleler vasıtasıyla şirketlere (özel veya kit) verilir. sense bu projelerin takipçisi olursun. çizimleri onlar yapar sen yapkıtlarını kontrol eder standartlara uygunluğunu onaylarsın. senin onayın olmadan çivi dahi çakamazlar.
sanırım herkes çıktı bende çıkayım :85:
olurmu ya akşamları sohbet kopuyormuş burada
tabi tabigiderkene ben kapıom tükkanı bazen geliolar emme kapalı olunca geri gidiyolar
anam sana maaş da bağlayalım bekçilikde yapıyorsun temizlikte
bence de mandalinam. bu konuyu flockemle konusup karara baglayalım. pamuk eller cebe hepinizden katkı bekliyorum
50 kuruş veriyorum ya yeter daaocağıma incir ağacımı dikcen aaa
bende kaçayım hoşçakal iyi akşamalr
slmmm ben geldim bacular kim var kim yok bakem ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?