ben ne söz verdim ki sana:26:
öğleden sonra yerim bende olmaz mı?yemek yenirmi sabah sabah yemiş çekirdek meyve suyu fındık fıstık yedim havuzun içinde ohhh kızlarda ter döktü karşımdageç kaldın bebeğim sabah tı o
baya geç kaldınn şeker........
[/B]
gel bebişimmm beraber yiyelim..
nebiliyim kuzu açlıktan görmemişimdiryemeğe gideceğim diyordun bende bende açım dönerken banada bişiler dedim hala getiriyorsunaçımdan ölcem seni beklerken
nebiliyim kuzu açlıktan görmemişimdir
ya ben flockemi bulamıyorummmm nerdesiiinnn flockemmm:84::84::84:
poff cok sıkıldım
bende çok sinirlendim bazen diyorum aliyim şu telefonu yutturayım personele ya da başkana
bende çok sinirlendim bazen diyorum aliyim şu telefonu yutturayım personele ya da başkana
ehuuuu bir belediyeci daha buldum sanki
evet canım belediyeciyim
kızım anlamıyorum ki herkesin başına yağıyor sağnak benim başıma yağıyor manyaksanırım mıknatıs gibi çekiyorum kendime töbe töbeeee
başkasının yapmadığı işten ben niye sorumlu tutuluyorum.
kızım anlamıyorum ki herkesin başına yağıyor sağnak benim başıma yağıyor manyaksanırım mıknatıs gibi çekiyorum kendime töbe töbeeee
başkasının yapmadığı işten ben niye sorumlu tutuluyorum.
bende malesef :26::26:
ayyy beynelminelim hiç güleceğim yoktu heeanamm ben de belediyeye girmek istiodum rahattır diye:26:
hımm bende tayinim olsun diye gözlerine bakıyorym kaçayım buradan arkama bakmadan
bende malesef :26::26:
Allah kurtarsın en diyim canım ben 6 yıldır burdayımheeee yenimisin orada
ayyy beynelminelim hiç güleceğim yoktu heeanamm ben de belediyeye girmek istiodum rahattır diye:26:
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canımhımm bende tayinim olsun diye gözlerine bakıyorym kaçayım buradan arkama bakmadan
ama bir iyi yanı var mandalinim erken cıkıyonuz özel sektör belli olmuyor ki
Allah kurtarsın en diyim canım ben 6 yıldır burdayım
çok rahattır çok birbirini ispiyonlayan kankilerden sırf kıyafitine gıcık olduğu için seni mesaiye bırakan amir bielm var yani o kadar. Üst düzeye yakın durdun mu ne kadar çıkarcı insanlarla dolu olduğunu anlarsın
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?