ben izmire aşığım zati...gitmez miyim heç? her bi köşesini fellik fellik gezdim...ama bi yerde yolumuzu şaşırdık,eşim yolu kısaltıyım dedi,aman allahım bi yere saptık ki bildiğim tüm duaları okudum...
ohhh iyi yapmıssın dün de hava süperdi zati, anamm flockemm ne tarafa gittiniz
katlı kesimdi ama nası anlatiim ki?çok değişik katlı bi kesimdi,omzuna kadar değiyordu...saçlarının rengi de inanılmaz hoş bi kumraldı.ne sarı ne kahve...gün ışığına göre değişyordu resmen...keşke plakasını alsaydım...flockem gelmiş hoşgelmiş bayeni saçı nasıldı bende merak ettim şincik
katlı kesimdi ama nası anlatiim ki?çok değişik katlı bi kesimdi,omzuna kadar değiyordu...saçlarının rengi de inanılmaz hoş bi kumraldı.ne sarı ne kahve...gün ışığına göre değişyordu resmen...keşke plakasını alsaydım...
kıs sorma,çeşme yoluna giden yol var ya,ordan döndük...eşim dedi ki hade bi de burayı deniyelim belkim yolu kısaltırız...hatay tarafına döndük.fark etmeden iicene tırmanmışız.mahhale içine saptık dedik ki inelim tekrar...ben hayatımda bu kadar dik inen bir yol daha görmedim...o nası bir yerleşim alanı ya!ohhh iyi yapmıssın dün de hava süperdi zati, anamm flockemm ne tarafa gittiniz
kıs zaten kadın tuhaf tuhaf bana bakıyordu...kendini onun yerine koysana,düşün ki arabada gidiyon birden yanında başka bi araba beliriyo ve sana doğru bakan başka bi kadın görüyon,yetmiyo bi de camı açıp gözlüklerini indirip seni incelemeye başlıyo!keşkeeeeeee şipşak yokmuydu yanında yafru
kıs zaten kadın tuhaf tuhaf bana bakıyordu...kendini onun yerine koysana,düşün ki arabada gidiyon birden yanında başka bi araba beliriyo ve sana doğru bakan başka bi kadın görüyon,yetmiyo bi de camı açıp gözlüklerini indirip seni incelemeye başlıyo!
kıs sorma,çeşme yoluna giden yol var ya,ordan döndük...eşim dedi ki hade bi de burayı deniyelim belkim yolu kısaltırız...hatay tarafına döndük.fark etmeden iicene tırmanmışız.mahhale içine saptık dedik ki inelim tekrar...ben hayatımda bu kadar dik inen bir yol daha görmedim...o nası bir yerleşim alanı ya!
flockem sen bir de bazı yerlerde tepelerdeki uçurumun önünne dikilen evleri görseen şok olursun eve girmeye,eve girsen çıkmaya korkarsın
en son uyuz olmuştu bana...adama bişey demeden ansızın bağırmaya başladım öndeki arabayı takip et diye...o da ne olduğunu anlamadan gaza bastı,büyük bi olay filan var sandı sanırım...oysa kadını incelemem gerekiyordu...zuhaaaaaa senin koçiş hemen apardı seni ordan
en son uyuz olmuştu bana...adama bişey demeden ansızın bağırmaya başladım öndeki arabayı takip et diye...o da ne olduğunu anlamadan gaza bastı,büyük bi olay filan var sandı sanırım...oysa kadını incelemem gerekiyordu...
kıs yollar uçurum gibiydi zati,ödüm koptu...onca memleket gezdim,pek çok yerlere girip çıktım ama izmir beni resmen şoke etti...flockem sen bir de bazı yerlerde tepelerdeki uçurumun önünne dikilen evleri görseen şok olursun eve girmeye,eve girsen çıkmaya korkarsın
burcu,sen de artık fazla gizem yapma...bi çaresine bak artıkın,seni de çok merak ediyos...
kıs ben de ööle...haftasonları görüşemiyos ya,özlüyom resmen...flockem özledim seni kısss
yüklemeye çalışyomda hata veriyoburcu,sen de artık fazla gizem yapma...bi çaresine bak artıkın,seni de çok merak ediyos...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?