Ölümüne Geyik Topiği :-))

flockem gelmiş hoşgelmiş bayeni saçı nasıldı bende merak ettim şincik
katlı kesimdi ama nası anlatiim ki?çok değişik katlı bi kesimdi,omzuna kadar değiyordu...saçlarının rengi de inanılmaz hoş bi kumraldı.ne sarı ne kahve...gün ışığına göre değişyordu resmen...keşke plakasını alsaydım...

keşkeeeeeee şipşak yokmuydu yanında yafru

Son düzenleme:

keşkeeeeeee şipşak yokmuydu yanında yafru
kıs zaten kadın tuhaf tuhaf bana bakıyordu...kendini onun yerine koysana,düşün ki arabada gidiyon birden yanında başka bi araba beliriyo ve sana doğru bakan başka bi kadın görüyon,yetmiyo bi de camı açıp gözlüklerini indirip seni incelemeye başlıyo!

zuhaaaaaa senin koçiş hemen apardı seni ordan

zuhaaaaaa senin koçiş hemen apardı seni ordan
en son uyuz olmuştu bana...adama bişey demeden ansızın bağırmaya başladım öndeki arabayı takip et diye...o da ne olduğunu anlamadan gaza bastı,büyük bi olay filan var sandı sanırım...oysa kadını incelemem gerekiyordu...

sabah sabah yiğin güldüm ha

canlarım ciğerlerim herkese günaydın.
sabah şerifleriniz hayr olsun neşemiz daim yüzümüz gülücüklerle dolsun.
hastalara şifalar bebek bekleyenlerimize vira bismillah diyip ikiz bekliyoruz dört gözlen

gelinlikte çok yakışmış hatuncuğum.sweedy Allah mutluluğunu daim etsin. aminnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
burcu,sen de artık fazla gizem yapma...bi çaresine bak artıkın,seni de çok merak ediyos...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…