Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlarrr gecen canımdan bezdiren veledin annesi dun aradı kıs seviyom iyi hos ama veledi canımdan bezdiryo zaten keyfim yok bu aralar aradı dun açmadım teliii şimdi arıyımca ne diycemmm ayıp oldu

kızlarrr gecen canımdan bezdiren veledin annesi dun aradı kıs seviyom iyi hos ama veledi canımdan bezdiryo zaten keyfim yok bu aralar aradı dun açmadım teliii şimdi arıyımca ne diycemmm ayıp oldu

benide 2 gündür adamın biri arayıp duruyor. bugün arayıp teli iş yerinde unutmuştum diycem.

accip yoğundun cep çantada kalmış duymadın fark ettiğinde de geç olmuştu epey.sen de daha yeni dönebildin ona.

alıntı yapınca çıkmıyo ama herüf kesecek kıtğ kıtığ zati şifremi neyim öğrenmiş düngece neler yazdığımı tek tek anlattı

ya nediycem benim çalışdığım yerde hizmet aldığımız bi firma var yeniler daha bir kadın var çalışan hiç konuşmuşluğum yok kadınla sadece yolda koridorda karşılaşmısızdır slm vermişizdir geçenede telefon etmek için ofise girdi bana ayak ustu ne dedei biliyomusunuz yeni toplantıdan çıkmışm rapor yetiştirmem lazım beynimi yedi haaa söediklerine gelince bu ofise ucak bileti almaya gelmiş fiyatları sordu kapattı ya benim bu 2 kocam görüşrmyoz idip onu görecem bırzada kusuz gibi felan bu hafta mı gitsem sonraki hafamı diyip duruyodu işte .ok tan bihyat koca orda ben burda felan bende nasıl oluyo d,dim demz olaydım o kelimedn sonra 1 saaat hayat hikayesini dinleyeceğimi nerden bilirdim benim kocamla nikahım yok daha evelenmedik evlenecez beni çok seviyodu arıyodu bi arkadasının evine gittik orda bı kadın avrdı o na yakın davranıyoduu suphelendim bı baktım adamla geceleri konuşuyolara msj laşıyolar adam beni aramaz oldu ilaç içtim intihar ettim dedim ona beni kullanıp bıramazsın seni oldururumm falan dedim filann

Son düzenleme:
alıntı yapınca çıkmıyo ama herüf kesecek kıtğ kıtığ zati şifremi neyim öğrenmiş düngece neler yazdığımı tek tek anlattı
sweedy,gene tam ne ettim anlamadım ama hani mesaj düzenleme yeri var ya,oraya gel,sonna aşağı in resmin olduğu yere gel,orda tekrar düzenleme yeri var ona gir eklenti kutucuğan gir,ordan hallettim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…