- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
kıs yollar uçurum gibiydi zati,ödüm koptu...onca memleket gezdim,pek çok yerlere girip çıktım ama izmir beni resmen şoke etti...olsun gene de güzeldir izmirim
canlarım ciğerlerim herkese günaydın.
sabah şerifleriniz hayr olsun neşemiz daim yüzümüz gülücüklerle dolsun.
hastalara şifalar bebek bekleyenlerimize vira bismillah diyip ikiz bekliyoruz dört gözlen
gelinlikte çok yakışmış hatuncuğum.
beynelminelim hos geldin
biraz uğraştırıyo...anam bende silemedim yahu:
olsun gene de güzeldir izmirim
beynelminelim hos geldin
hoş bulduk canım aslında buraya ilk ben geldimde koltuğun arkasında saklanıyordum kimse görmesin ben bi kolaçan ediyim arkamdan ne yapıyonuz diye
kaynanan çok güzelmiş hayatım.
valla biraz uğraştırıyo sweedy,ben de hep deneye yanıla siliyom.ama silemezsen merak etme,1saat sonna kendiliğinden siliyo...flockem ben beceremedim silmeyi sen nasıl sildiydin?
kızlarrr gecen canımdan bezdiren veledin annesi dun aradı kıs seviyom iyi hos ama veledi canımdan bezdiryo zaten keyfim yok bu aralar aradı dun açmadım teliii şimdi arıyımca ne diycemmm ayıp oldu
accip yoğundun cep çantada kalmış duymadın fark ettiğinde de geç olmuştu epey.sen de daha yeni dönebildin ona.kızlarrr gecen canımdan bezdiren veledin annesi dun aradı kıs seviyom iyi hos ama veledi canımdan bezdiryo zaten keyfim yok bu aralar aradı dun açmadım teliii şimdi arıyımca ne diycemmm ayıp oldu
öle düşündüm de hafta içi bi ara konuştuğumuzda sizin oaray ev bakmaya gelcez demişlerdiii şimdi biraz bilinçli açmamış oldum galibaaccip yoğundun cep çantada kalmış duymadın fark ettiğinde de geç olmuştu epey.sen de daha yeni dönebildin ona.
sweedy,gene tam ne ettim anlamadım ama hani mesaj düzenleme yeri var ya,oraya gel,sonna aşağı in resmin olduğu yere gel,orda tekrar düzenleme yeri var ona gir eklenti kutucuğan gir,ordan hallettim ben.alıntı yapınca çıkmıyo ama herüf kesecek kıtğ kıtığ zati şifremi neyim öğrenmiş düngece neler yazdığımı tek tek anlattı
ve endişelenme,resim bi saat içinde kendiliğinden siliniyo...yapamazsan eğer hani.flockem hadi söle sen nasıl becerdin gözükmüyo seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?