kıs dur ben ipin ucunu kaçırdım bi daha okicam...ya nediycem benim çalışdığım yerde hizmet aldığımız bi firma var yeniler daha bir kadın var çalışan hiç konuşmuşluğum yok kadınla sadece yolda koridorda karşılaşmısızdır slm vermişizdir geçenede telefon etmek için ofise girdi bana ayak ustu ne dedei biliyomusunuz yeni toplantıdan çıkmışm rapor yetiştirmem lazım beynimi yedi haaa söediklerine gelince bu ofise ucak bileti almaya gelmiş fiyatları sordu kapattı ya benim bu 2 kocam görüşrmyoz idip onu görecem bırzada kusuz gibi felan bu hafta mı gitsem sonraki hafamı diyip duruyodu işte .ok tan bihyat koca orda ben burda felan bende nasıl oluyo d,dim demz olaydım o kelimedn sonra 1 saaat hayat hikayesini dinleyeceğimi nerden bilirdim benim kocamla nikahım yok daha evelenmedik evlenecez beni çok seviyodu arıyodu bi arkadasının evine gittik orda bı kadın avrdı o na yakın davranıyoduu suphelendim bı baktım adamla geceleri konuşuyolara msj laşıyolar adam beni aramaz oldu ilaç içtim intihar ettim dedim ona beni kullanıp bıramazsın seni oldururumm falan dedim filann
ya nediycem benim çalışdığım yerde hizmet aldığımız bi firma var yeniler daha bir kadın var çalışan hiç konuşmuşluğum yok kadınla sadece yolda koridorda karşılaşmısızdır slm vermişizdir geçenede telefon etmek için ofise girdi bana ayak ustu ne dedei biliyomusunuz yeni toplantıdan çıkmışm rapor yetiştirmem lazım beynimi yedi haaa söediklerine gelince bu ofise ucak bileti almaya gelmiş fiyatları sordu kapattı ya benim bu 2 kocam görüşrmyoz idip onu görecem bırzada kusuz gibi felan bu hafta mı gitsem sonraki hafamı diyip duruyodu işte .ok tan bihyat koca orda ben burda felan bende nasıl oluyo d,dim demz olaydım o kelimedn sonra 1 saaat hayat hikayesini dinleyeceğimi nerden bilirdim benim kocamla nikahım yok daha evelenmedik evlenecez beni çok seviyodu arıyodu bi arkadasının evine gittik orda bı kadın avrdı o na yakın davranıyoduu suphelendim bı baktım adamla geceleri konuşuyolara msj laşıyolar adam beni aramaz oldu ilaç içtim intihar ettim dedim ona beni kullanıp bıramazsın seni oldururumm falan dedim filann
anemmm swedy beni furacakkk
günaydın hatunlar napıyosunuz bakalım geçmişi okusam mhbtte dahil olamıyacam o yüzden balıklama daldım gari, accuk ön bilgi verin yada dalalım gitsin
anemm kadın basımın etini yidi hayır nası anlatıyo hiç tanımadığı birine bunu 2 kutu ilaç içmiş bide adamın uğruna kızı varmış kocaman yazık değmez dedim bana dediki bak sana kocan ilgi göstermiyosa aldatıyordur dedi lönk diye şok oldumkıs dur ben ipin ucunu kaçırdım bi daha okicam...
ve endişelenme,resim bi saat içinde kendiliğinden siliniyo...yapamazsan eğer hani.
iyi diyonda kadın öldururum onu önce onu sonra kendimi oldurecem niye sadece kendimi oldureyim sonra gidecek basklarıyla olacak kullandı beni 2 sene kurtulmamaz diyo bide oldurecm derken bi bakışı var gözleri oynuyo resmenhep erkeklermi öldürcek öldürsün anam vursun iki kaşının ortasından
hoşgeldin dal gitsin
ama sen vurmazsan kocan furacakkkk korkiyommmmmyok canım ne vuracam canın sağolsun
okudun nu flockemmmkıs dur ben ipin ucunu kaçırdım bi daha okicam...
tabi ben cabucak heycanlı anlatıyım derken olee çala kalem yazmışım haklısındaldım mandalinam boğulamam herhal dimi burcumun anlattıklarını okuyunca algılamaya çalışıom kim demiş ne demiş ne zaman demişş
ama sen vurmazsan kocan furacakkkk korkiyommmmm:18::18::18:
biliyommm bende ondan korkiyommmmbeni vuracak seni değil ya o yüsden sorun yok fıstuğum
okudum da işin içinden çıkamadım be burcum...bi de tam aklımı veremedim kusura bakma...beni adliyeden çağırdılar,hakim beni görmek istiyomuş...:18:b.k mu yedim acep ne ettim?durduk yerde ne alaka?niye ifademi alcak ki bu benim şimdi?okudun nu flockemmm
biliyommm bende ondan korkiyommmm
iyi diyonda kadın öldururum onu önce onu sonra kendimi oldurecem niye sadece kendimi oldureyim sonra gidecek basklarıyla olacak kullandı beni 2 sene kurtulmamaz diyo bide oldurecm derken bi bakışı var gözleri oynuyo resmen
daldım mandalinam boğulamam herhal dimi burcumun anlattıklarını okuyunca algılamaya çalışıom kim demiş ne demiş ne zaman demişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?