Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın hatunlar napıyosunuz bakalım geçmişi okusam mhbtte dahil olamıyacam o yüzden balıklama daldım gari, accuk ön bilgi verin yada dalalım gitsin

kıs dur ben ipin ucunu kaçırdım bi daha okicam...

hep erkeklermi öldürcek öldürsün anam vursun iki kaşının ortasından

kıs dur ben ipin ucunu kaçırdım bi daha okicam...
anemm kadın basımın etini yidi hayır nası anlatıyo hiç tanımadığı birine bunu 2 kutu ilaç içmiş bide adamın uğruna kızı varmış kocaman yazık değmez dedim bana dediki bak sana kocan ilgi göstermiyosa aldatıyordur dedi lönk diye şok oldum

hep erkeklermi öldürcek öldürsün anam vursun iki kaşının ortasından
iyi diyonda kadın öldururum onu önce onu sonra kendimi oldurecem niye sadece kendimi oldureyim sonra gidecek basklarıyla olacak kullandı beni 2 sene kurtulmamaz diyo bide oldurecm derken bi bakışı var gözleri oynuyo resmen

okudun nu flockemmm
okudum da işin içinden çıkamadım be burcum...bi de tam aklımı veremedim kusura bakma...beni adliyeden çağırdılar,hakim beni görmek istiyomuş...:18:b.k mu yedim acep ne ettim?durduk yerde ne alaka?niye ifademi alcak ki bu benim şimdi?

iyi diyonda kadın öldururum onu önce onu sonra kendimi oldurecem niye sadece kendimi oldureyim sonra gidecek basklarıyla olacak kullandı beni 2 sene kurtulmamaz diyo bide oldurecm derken bi bakışı var gözleri oynuyo resmen

kendinide öldürsün yaw hapishaneyi işgal etmesin boşuna eli değmişken bir temizlikte yapsın

daldım mandalinam boğulamam herhal dimi burcumun anlattıklarını okuyunca algılamaya çalışıom kim demiş ne demiş ne zaman demişş

yenii işe başlayan biri burcuyla samimiyeti bile olmayan kocasının onu aldattığını öldürme planı yaptığını yaptığını özetle ama fos bence öldürcek olsa söylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…