Ölümüne Geyik Topiği :-))

elbette elimde olmayan belgelerle hiç bi kanıt gösteremedim....hakim ben nerden biliim onların gerçekliğini dedi...bana tanık getir dedi yoksam davayı red etmek zorunda kalırım...

işte böyle anlarda genelde bi kaç saniye tavana bakarım ve sessizce:'Neden?Niye ben?'derim...içini şişirir böylesi tipler...:95:
benim idrüsüm var ööle,fenomen adam ve ailesi....

Ya valla her sorusuyla kafa bulasım geldi aslında. Diyalogu baştan yazsam mesela şöyle birşey olurdu herhal:
+allöööüüüü,ev ilanı için aradımmmm, ne düşünüyoruzzzzzz
-Hiç işte, dalmışım bi an...
+Yani kaç lira istiyosunuz.
- Haaa, paranın ne önemi var , mühim olan insanlık.
+Şartlarınız nedir???
- 1 japon, bir alman bir de temel kefil istiyoruz.Haaa bi de eflakla boğdanı istiyoruz.

Dıııtttt dıııt dııııtttt..........

elbette elimde olmayan belgelerle hiç bi kanıt gösteremedim....hakim ben nerden biliim onların gerçekliğini dedi...bana tanık getir dedi yoksam davayı red etmek zorunda kalırım...

Hem tanık götür hem de ne billiyim abinden kan örneği alsanız da adli tıp incelese o kanın ne zaman alındığını ve kime ait olduğunu tespit etse, mahkeme onu delil kabul etmiyor mu? Google'a şöyle bi baktım da nasıl ispatlar diye, adamın teki yaşadığını ispatlamak için intihar etmeye kalkmış Yani abinin de çocukluğu seninkine benzerse aslında çok da yakışır bi çözüm gibi

bazen insan sinirden bile gülebiliyo...ben çok karşılaştım böyle tuhaflıklarla...

kıs bende bu şans varken adamı intihara teşebbüs ettirmekten içeri attırır hakim bi de....ufacık bi daire için değer mi acep bu kadar macera?

Son düzenleme:
bu arada kadın çok hoş giyiniyordu...az daha soracaktım hangi marka diye...bu sefer kesin içeri tıkardı beni laubalilikten!

bu arada kadın çok hoş giyiniyordu...az daha soracaktım hangi marka diye...bu sefer kesin içeri tıkardı beni laubalilikten!

Şu geçen gün arabadan sarkan paparazzicesine eğilim saçına baktığın hatun da o an adliyenin bi yerlerinden küçük mübaşir gibi çıkmamış iyi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…