bAZEN BENDE ÖYLE HİSSEDİYORUM ALTA BAKIYORUM İSMİM YAZIYO2 TANE YUMURTAM OLMUŞ İŞTE CANIM ONA ÜZÜLDÜM AZ OLUŞMUŞ CUMA GÜNÜ TOPLANICAKLAR ARTIK NEZAMAN TRENSFER BİLEMİYORUM YA 3.GÜN YADA 5.GÜN..
canım gözleme çekiyi yaa patatesli acılı ımmm
bakk diince benim de çekti valla
canım gözleme çekiyi yaa patatesli acılı ımmm
ben öğle yemeğini yemedim ve karnım aç
şimdi bu söylenir mi yaa
uyyy ufffffffffff bir elemanı işten attık moralim bozuldu 2 çocuğu var ilkokula giden
ben de çok açım beynelminelim. napim geceden beri canım bunu istio
aaa şu an tüm insani fonksiyonlarımız senle aynı yönde gelişiyor beynelminelim. su an ben de senle tıpatıp aynı durumlar içersindeyimkız altıma yapcam kalkamıyorum yerimden bide karnım aç offf ki ne offffff
biz varız yetmez mi fıstıkÜzülmede ne kötü ama 6 kardeşim Annem Babam var ama hiç biri yok...
offff offf harika oluyooo ya simdi superfrehin tepsi böreğini denedinizmi eve giderkene ondan alsammmanamm burcum ben hiç patlıcanlı yemedimnasıl oluyor börek gibi oluyorsa tadı güzeldir kesin
anaa nıee
aaa şu an tüm insani fonksiyonlarımız senle aynı yönde gelişiyor beynelminelim. su an ben de senle tıpatıp aynı durumlar içersindeyim
ben dün yedim ama ıspanaklıydı isterseniz göndertiyimm
istiyommmmmm kelebeğimmmmmmm:84::84:ben dün yedim ama ıspanaklıydı isterseniz göndertiyimm
nasıl o ucgen olanlar mı puf boregı gıbımı burcum de de ben de alım canım çektioffff offf harika oluyooo ya simdi superfrehin tepsi böreğini denedinizmi eve giderkene ondan alsammm
off geçerli bir açıklaması var mıydı niye gelmiyormus ki mandalinam:44:on gündür işe gelmiyor adam hak etti bir şey demiyorum ama çocuklara yazık prefabrikte oturuyorlar evleri bile yok kimseleri yok
hehhahhahheh sanırım aynı zamanda da kaçırcaz gibi gözüküyor.iğrencim biliyom
hahaha olabilir beynelminelimm
neden olmasın ohhhhhh miss gibi
yok odeğil tepsi breği peynir googla yaz görürsün ama hiç almadım nasıl bilmiyorum soruyorum bende kullanan var mı diyeistiyommmmmm kelebeğimmmmmmm:84::84:
nasıl o ucgen olanlar mı puf boregı gıbımı burcum de de ben de alım canım çekti
off geçerli bir açıklaması var mıydı niye gelmiyormus ki mandalinam:44:
istiyommmmmm kelebeğimmmmmmm:84::84:
nasıl o ucgen olanlar mı puf boregı gıbımı burcum de de ben de alım canım çekti
off geçerli bir açıklaması var mıydı niye gelmiyormus ki mandalinam:44:
yok odeğil tepsi breği peynir googla yaz görürsün ama hiç almadım nasıl bilmiyorum soruyorum bende kullanan var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?