denemedim tatlım denediysen sen söle nasıl bişz< alalımmmalooo size diyom superfreshin tepsi böreğini denediniz miiiii
istiyommmmmm kelebeğimmmmmmm:84::84:
nasıl o ucgen olanlar mı puf boregı gıbımı burcum de de ben de alım canım çekti
off geçerli bir açıklaması var mıydı niye gelmiyormus ki mandalinam:44:
hala gelmediği için bilgimiz yok
anemmm sen bir sürü misafir ağırlıyom heç mi aklına gelmedi bi alıyım bakıyım dimek puhhhh bitmişiz bizzz sende almadıysannndenemedim tatlım denediysen sen söle nasıl bişz< alalımmm
hemen göndertiyom burcummm konaktaydın dimi sen belkim birazdan gelcem gelirken getiremm garii..
denemedim tatlım denediysen sen söle nasıl bişz< alalımmm
hemen göndertiyom burcummm konaktaydın dimi sen belkim birazdan gelcem gelirken getiremm garii..
onu gördüm canım başka yorum arıyorum
anemmm sen bir sürü misafir ağırlıyom heç mi aklına gelmedi bi alıyım bakıyım dimek puhhhh bitmişiz bizzz sende almadıysannn
getirr kelebegim çok acımm bir de çay olsun ımmm
anemmmm ben kaçıyorummm mesai bitmişş
onu gördüm canım başka yorum arıyorum
sagoll bitanecimm benimmben kendim açıyom kıss daha bereketli oluyo zor ama güzelll
tmm hazırol bekle göndertioom göndertiomm gön-der-dimm..
geldimi hadi afiyet ossunn..
anemmmm ben kaçıyorummm mesai bitmişş
eyvallah gözüm....:82:Aftan mı yararlandın kader kurbanıBiz senden umudu kesmeye başlıyoduk yavaştan, kaneviçe işlersin, tesbih dizersin ama artık internete giremezsin sandıydık...Hoş gelmişsen flocke reis
yok kıs,bana tükkanım yeter...eksik kalsın böyle hanımlık!durduk yerde mapusa düşcektim bi de...
işte böyle anlarda genelde bi kaç saniye tavana bakarım ve sessizce:'Neden?Niye ben?'derim...içini şişirir böylesi tipler...:95:Yav az önce noldu biliyo musunuz? Ev için kiralık ilanı vermiştim internete.Arayan bir şahsiyetle diyalog şu:
+allöööüüüü,ev ilanı için aradımmmm, ne düşünüyoruzzzzzz dedi
-Ne düşünüyoruuzzz derken???:88:
+Yani kaç lira istiyosunuz.
-İlanda ne yazıyor? :88:
+500 yazıyor
-O zaman 500 düşünüyomuşuz demek ki!!??!!!
+Şartlarınız nedir???
-Şartlarımızın her detayını yazmışız ilana değil mi, bakabildiniz mi ilana acaba?
+Ben hızlıca resimlere bakabildim, okumadım....
-E bi zahmet kiralayacağınız evin ilanını detaylı bi okuyuverin ama!!!!!
+Haaa , peki o zaman ben ilana tekrar bakayım, sizi ararım.
-Ben 3 ay kadar şehirdışında olcam yalnız, evi göremezsiniz.
+Peki, iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?