Ölümüne Geyik Topiği :-))

alooo size diyom superfreshin tepsi böreğini denediniz miiiii
denemedim tatlım denediysen sen söle nasıl bişz< alalımmm

istiyommmmmm kelebeğimmmmmmm:84::84:

nasıl o ucgen olanlar mı puf boregı gıbımı burcum de de ben de alım canım çekti

off geçerli bir açıklaması var mıydı niye gelmiyormus ki mandalinam:44:

hemen göndertiyom burcummm konaktaydın dimi sen belkim birazdan gelcem gelirken getiremm garii..

denemedim tatlım denediysen sen söle nasıl bişz< alalımmm

hemen göndertiyom burcummm konaktaydın dimi sen belkim birazdan gelcem gelirken getiremm garii..
anemmm sen bir sürü misafir ağırlıyom heç mi aklına gelmedi bi alıyım bakıyım dimek puhhhh bitmişiz bizzz sende almadıysannn

burcum bu peynirliymiş ya sırf peynirli de güzel olmaz ki araya bir maydonoz neyim koysalarmıs yesıllık fln

anemmm sen bir sürü misafir ağırlıyom heç mi aklına gelmedi bi alıyım bakıyım dimek puhhhh bitmişiz bizzz sende almadıysannn

ben kendim açıyom kıss daha bereketli oluyo zor ama güzelll

getirr kelebegim çok acımm bir de çay olsun ımmm

tmm hazırol bekle göndertioom göndertiomm gön-der-dimm..

geldimi hadi afiyet ossunn..

Son düzenleme:
özgürlük güsel bişey be.... bana şarkı gönderen,sigara ve temiz çamaşırlar için seferber olan,börekler açan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.adliyeden çıkarken zülfü livanelinin şarkısı kulağımda yankılanıyordu en son EY ÖZGÜRLÜÜÜÜÜÜK

Aftan mı yararlandın kader kurbanı Biz senden umudu kesmeye başlıyoduk yavaştan, kaneviçe işlersin, tesbih dizersin ama artık internete giremezsin sandıydık...Hoş gelmişsen flocke reis

yok kıs,bana tükkanım yeter...eksik kalsın böyle hanımlık!durduk yerde mapusa düşcektim bi de...

Yav az önce noldu biliyo musunuz? Ev için kiralık ilanı vermiştim internete.Arayan bir şahsiyetle diyalog şu:

+allöööüüüü,ev ilanı için aradımmmm, ne düşünüyoruzzzzzz dedi
-Ne düşünüyoruuzzz derken???:88:
+Yani kaç lira istiyosunuz.
-İlanda ne yazıyor? :88:
+500 yazıyor
-O zaman 500 düşünüyomuşuz demek ki!!??!!!
+Şartlarınız nedir???
-Şartlarımızın her detayını yazmışız ilana değil mi, bakabildiniz mi ilana acaba?
+Ben hızlıca resimlere bakabildim, okumadım....
-E bi zahmet kiralayacağınız evin ilanını detaylı bi okuyuverin ama!!!!!
+Haaa , peki o zaman ben ilana tekrar bakayım, sizi ararım.
-Ben 3 ay kadar şehirdışında olcam yalnız, evi göremezsiniz.
+Peki, iyi günler.

Son düzenleme:
işte böyle anlarda genelde bi kaç saniye tavana bakarım ve sessizce:'Neden?Niye ben?'derim...içini şişirir böylesi tipler...:95:
benim idrüsüm var ööle,fenomen adam ve ailesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…