böyle konuşunca farklı mı olunur yoksam komik mi acep?okeydir aldım hepsini
good morning herkes birkaç örnek birde R'ler bir tuhaf o'lar dersen o ayrı bir şey
ohh yesss ok baby surehe's name is coco-nihat!
i really try to understand you sweetheart,but i can't.....sorry!
böyle konuşunca farklı mı olunur yoksam komik mi acep?
valla kişiliği oturmamış insan grubu yapar bunu genelde...gerçekten yurt dışında büyümüşler hariç tabe...ben devamlı gülüyorum aslında bunu geyiği birçok yerde yapıldı. özellikle yazarların eleştirisinden sonra Türkiyenin gündemine gelmişti bu konu hayret ben herkes bilir sanıyordum. ama inan çok komik oluyorlar.
hee ben türkçe kısmını size ingilizce kısmını flocke yazdım yaneee pleasee lütfen
günaydın mandalinam....günaydın kızlar nasılsınız mutlu günler hepinize
sen bi de bunun alamancı versyonunu görmelisin....içinde yaşadım biliyom!işte bende bundan bahsediyorum ama telefuzları bir komik anlatamam sana
good morning mandarına orangegünaydın kızlar nasılsınız mutlu günler hepinize
sen bi de bunun alamancı versyonunu görmelisin....içinde yaşadım biliyom!
günaydın mandalina n'ber?günaydın kızlar nasılsınız mutlu günler hepinize
haklısın ama onu bilerek öyle kullananlar zaten hemen fark ediliyor.:44:valla kişiliği oturmamış insan grubu yapar bunu genelde...gerçekten yurt dışında büyümüşler hariç tabe...
you've forget zero onegood morning mandarına orange
ben almancıların konuşmasına cayıp guluyorummm accık konussana gızzzsen bi de bunun alamancı versyonunu görmelisin....içinde yaşadım biliyom!
alamancı ne demek ya sinir oluyorum bu söze
sizlerin bize taktığı isim...niye sinir oluyon kıs?bunu yaratan çok orjinal biri olmalı...alamancı ne demek ya sinir oluyorum bu söze
alamancı alamanyalar gedippp bır sure sonra ulkesine tatile donen yarı hans yarı hasan olan yarı yurdum insanı işteTDK'da yok böyle bir şey. Bizim uydurmamız.
aksan olmazsa tadı çıkmaz ki...normal yazı gibi okursun burcum...ben almancıların konuşmasına cayıp guluyorummm accık konussana gızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?