ALmanyaya giden bazı sonradan görmelerin buraya geldikten sonra hava atıp, batıda yok böle bişeler falan diye sallamaları sonucu bilmeyenlerin onları zengin, bir üst sınıf medeniyet görmüş insanlar statüsüne koyması sonucu çıkmış sanırsamgünaydın canım iyiyim sen nasılsın
anlamı ne kime denir neden
beni bu gruba sokma flocke bende o saçma tabire yıllarca maruz kaldım nedemektir ya ben Türküm Almanyada yaşayan Türk vatandaşı işin sinir bozucu yanı orada sen mülteci gibi birşeysin burada alamancı hadi ya kim karar veriyor buna
bence bu o demek değil bence bu bir kaç insanın söylemiyle patlayıp giden saçma bir söz
ımmmmm ı'm upset because sick and tired:2:
get well soonyes baby ı'm sweet how'r you?
one twoo che hade ama gl artıkkkk:82:
geçmiş olsun iyice dinlen o zaman
cağırıyorum sbahatan beri one twoo che diyeanammm bensiz survivora mı gidiyonuzz:84::84: 2 dakıka kaybolmaya gelmiyi
acıklı konuşmayı kim yapacak?ülkemizi kime bırakıyos?hade suıvor yolcusu kalmasınnnnn
ortaya karışık ortası yanar dönerli türkçe....yarı almaniş yarı ingiliş
sağol umarım geçer :2:
acıklı konuşmayı kim yapacak?ülkemizi kime bırakıyos?
acıklı konusmayı sen yapp gari yanlınız yanına alman pastası alll ben cok severim onu yolda yiye yiye gidek twoche yumurta haşladınmı? mandalina börek yaptın mı?bende kuru köfte ve pates hazırlladımacıklı konuşmayı kim yapacak?ülkemizi kime bırakıyos?
sörvayvırcı olces geliyon mu eren-can?Nereye gidiyosanızz benide götürünnn.. sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?