Ölümüne Geyik Topiği :-))

hi womens how are yo today?Login Here Good Morniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

günaydın mandalina n'ber?

haklısın ama onu bilerek öyle kullananlar zaten hemen fark ediliyor.:44:

günaydın canım iyiyim sen nasılsın

TDK'da yok böyle bir şey. Bizim uydurmamız.

anlamı ne kime denir neden

sizlerin bize taktığı isim...niye sinir oluyon kıs?bunu yaratan çok orjinal biri olmalı...

beni bu gruba sokma flocke bende o saçma tabire yıllarca maruz kaldım nedemektir ya ben Türküm Almanyada yaşayan Türk vatandaşı işin sinir bozucu yanı orada sen mülteci gibi birşeysin burada alamancı hadi ya kim karar veriyor buna

alamancı alamanyalar gedippp bır sure sonra ulkesine tatile donen yarı hans yarı hasan olan yarı yurdum insanı işte

bence bu o demek değil bence bu bir kaç insanın söylemiyle patlayıp giden saçma bir söz

alamancı sandaletlerimi ve kameramı aliim geliyom,ben varım...başka kim geliyo?

bende geliyom ben ne giycem yırtık blujean ve ustume beyaz tişört ağzımda sakız gözümde güneş gözlüğü american english geliyorrr kafamda kovboy şapka tabisi bikinimde amerikan bayraklı

sen bi de bunun alamancı versyonunu görmelisin....içinde yaşadım biliyom!

ben bir kere bu konu üzerinde konuşmuştum bir arkadaşlar(arkadaş dediğim bende 10 yaş büyük oluyo)Odtü matematik bölüm 2. idi. ama çok farklı (dengesiz denilebilecek) bir adamdı.oturuyordu kızlar işte diyette kalori hesabı falan yaptıklarında hemencecik tüm herşeyi hesaplayıp söylüyordu.dedim siz neden böyle konuşuyorsunuz diye. bu bir ayrıcalık biz daha üst sınıftan sayılıyoruz size göre vs.. diye devam etti. gerçi bu kadar açık sözlü olması sinirimi bozmuştu o ayrı birşey. iyi bir yerden mezun olmaları bizden daha üstün olduğunuz anlamına gelmiyor diyebilmiştim sadece...

bu onun ne kadar aşağılarda olduğunu gösterir ki...komik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…