sizlerin bize taktığı isim...niye sinir oluyon kıs?bunu yaratan çok orjinal biri olmalı...
ben hep gulmuşumdur bu kaleimeye alamncıııısizlerin bize taktığı isim...niye sinir oluyon kıs?bunu yaratan çok orjinal biri olmalı...
vallah bilmem ama günlük hayata çok 'alamancı' kelimeler katarım...bazen eşim ve çocuklar tip tip bakar.bu sefer de tam pis alamancı konumuna geçerim 'siz türkler ne anlarsınız zaten...!'tabisi seyyar tayyar
dogru diyonn:82::82::82:aksan olmazsa tadı çıkmaz ki...normal yazı gibi okursun burcum...
guten morgen talı şey,how are youhi womens how are yo today?Login Here Good Morniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing
alamancı sandaletlerimi ve kameramı aliim geliyom,ben varım...başka kim geliyo?neyse survıvora gidiyoz mu karar verin
günaydın mandalina n'ber?
haklısın ama onu bilerek öyle kullananlar zaten hemen fark ediliyor.:44:
TDK'da yok böyle bir şey. Bizim uydurmamız.
sizlerin bize taktığı isim...niye sinir oluyon kıs?bunu yaratan çok orjinal biri olmalı...
alamancı alamanyalar gedippp bır sure sonra ulkesine tatile donen yarı hans yarı hasan olan yarı yurdum insanı işte
alamancı sandaletlerimi ve kameramı aliim geliyom,ben varım...başka kim geliyo?
sen bi de bunun alamancı versyonunu görmelisin....içinde yaşadım biliyom!
guten morgen talı şey,how are you
neyse survıvora gidiyoz mu karar verin
passed away olsun canım,neyin var?ımmmmm ı'm upset because sick and tired:2:
ewvwt tahmin ediyorum seni bı yerde uznaıp coconutlarımızı yıyıp yıyp yatcaksın dimiben gelirsem aynı gün boğarsınız beni bu tembellikle sinir ederim sizi katil olursunuz benim yüzümden
bu onun ne kadar aşağılarda olduğunu gösterir ki...komik!ben bir kere bu konu üzerinde konuşmuştum bir arkadaşlar(arkadaş dediğim bende 10 yaş büyük oluyo)Odtü matematik bölüm 2. idi. ama çok farklı (dengesiz denilebilecek) bir adamdı.oturuyordu kızlar işte diyette kalori hesabı falan yaptıklarında hemencecik tüm herşeyi hesaplayıp söylüyordu.dedim siz neden böyle konuşuyorsunuz diye. bu bir ayrıcalık biz daha üst sınıftan sayılıyoruz size göre vs.. diye devam etti. gerçi bu kadar açık sözlü olması sinirimi bozmuştu o ayrı birşey. iyi bir yerden mezun olmaları bizden daha üstün olduğunuz anlamına gelmiyor diyebilmiştim sadece...
heyy sweett you sweettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?