çemen de o sıcakta üstümüzde ne de güzel kokar ya...ewwtt memleketten gediii çemeni missss gibimmmm
hade survivor yolsucu reziller yarışmacısı kalmasınnnnnn
çeminin kokusunu alan nihat çılgına dönerrrrrr içindeki canavar açığa cıkar:18:çemen de o sıcakta üstümüzde ne de güzel kokar ya...
ay yapar valla...sweedy sen pastırmaların çemenlerini sıyır iisimi...nihat bize saldırmasın sonna kıss benim memleketimin rezilleri bilem çemen gibim missss kokuyoo dieee...
sweedy,sen pastırmayı hepten çıkar!çeminin kokusunu alan nihat çılgına dönerrrrrr içindeki canavar açığa cıkar:18:
twoooo chheee didiğimi yaptın mıııı
dur gari,ben de geliyom...yimah yok evde.benim mutfağa ışınlanmam lazım...Tostlar, ben arkadan özel jetimle gelcem, önce biraz evi toplamam gerekiyo,malumunuz yeni taşındım, "her yer her yerde" bayılırım bu lafa daGeçerken bizim evde bi ihtiyaç molası verin de el birliğiyle yerleştirelim evi.Hem elimiz işler hem dilimiz. Hoşçakalın tropikler.
kaçak çayı al didiydim almadın mı tuçemmmm:84::84::84:neyi burcum dur şu bavulları trene koymaya çalısıom de bi bakem
herkes sağ ayağınla limuzine binsin önce...gidelim gari...ama ben önce bi mutfağa bakim,yetişirim size...hade flockemmm sen emri virde gidek artıkın yolumuz uzun yiyecekler yolda kokmasınn ben birde yanımıza su kasapların camında duran butlardan aldımm kasap amca hediye etti dötünde karanfil bilem varrr
dur gari,ben de geliyom...yimah yok evde.benim mutfağa ışınlanmam lazım...
tez olun tezzzzzz yola çıkılacak vakitttt su işlere bak heleeee
kaçak çayı al didiydim almadın mı tuçemmmm:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?