- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Bakınca bile ömrüm uzadı valla.
anam ben daha ne diim,eren görüyon mu?mırın kırın ettiğin yer bura!Eki Görüntüle 175787 Eki Görüntüle 175787 iştee yeni evimiz burası canlarımm
dur flockem durrrrrr yapmmaaa hakim ol kendine dah yoldaaa ne türküler çığacazçözün kemerleri ben koşarak gitcem ulen...!gaza geldim gene!
kuru köfteler kimde?
burcudaydı zannımca
gelen isimleri yazıyom
flocke
two_che
burcu
eren
kelebek
sweedy
başkada gelen varsa ekleyim hadin
yemeklerde
lahmacun
cücüklü soğan
kuru köfte börek baddis piyası
bastırma ve uscuk
burcudaydı zannımca
gelen isimleri yazıyom
flocke
two_che
burcu
eren
kelebek
sweedy
başkada gelen varsa ekleyim hadin
yemeklerde
lahmacun
cücüklü soğan
kuru köfte börek baddis piyası
bastırma ve uscuk
kıs o buna bağışıklık kazanmıştır artık...akrep bilem yıldıramadı herüfü...senin pıs pısın mı iş görcek?hadeee korkmayın garriii bende herkese yetecek kadar nihatkov var hepinize verecemmmm
kelebegim atla hadi uçak kaççek,survıvora gidiyokk
hade kebelek sende yayına erzağını all böcüklerini emanet ettt gidiyoz artıkınn
kıs o buna bağışıklık kazanmıştır artık...akrep bilem yıldıramadı herüfü...senin pıs pısın mı iş görcek?
eren nazlanıyo,kelebek de valizinin üstünde oturmuş kapatmaya çalışıyo daha...hadeeeen herkes tamam mı bakayımmmm :82:
dur bende cigaralarımıı koyayımmm orda ulkeme hasret kaldıkça cigara içerim türk kahvesini de unutmayayım tabı bir de herüfümün resmini:98: ben hazırımmmyemek listesi devam
gözleme
kuru fasulye ve haşlanmuş yumurta alman pastası
ben erciyesten kar suyuda getirim içimiz yandıkça içeriz
oyun alet edavtıda alalım
pişpirik kağıdı domino okey tabu monopoliy
üyelere marjinal ide ekledim
biz flockeynen akapının onunda turluyozzzz flockemin elinde tesbihhh volta atıyo çok bekletmeyinnneren nazlanıyo,kelebek de valizinin üstünde oturmuş kapatmaya çalışıyo daha...
yapar valla...herşey beklerim ben ondan.burcu kuru köftelere tikkat et.ülkemin danasından bu diyip çalmasın.say bakem kaç tane var.ya nihat yemeklerimizi çalmaya çalısırsa açtır gari o yemeklermizi vermem ona savaşırım tüm gücümle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?