Ölümüne Geyik Topiği :-))

kuru köfteler kimde?

burcudaydı zannımca
gelen isimleri yazıyom

flocke
two_che
burcu
eren
kelebek
sweedy
başkada gelen varsa ekleyim hadin

yemeklerde
lahmacun
cücüklü soğan
kuru köfte börek baddis piyası
bastırma ve uscuk

burcudaydı zannımca
gelen isimleri yazıyom

flocke
two_che
burcu
eren
kelebek
sweedy
başkada gelen varsa ekleyim hadin

yemeklerde
lahmacun
cücüklü soğan
kuru köfte börek baddis piyası
bastırma ve uscuk

kuru fasulye ve haşlanmuş yumurta alman pastasını da untma lütfen

yemek listesi devam
gözleme
kuru fasulye ve haşlanmuş yumurta alman pastası
ben erciyesten kar suyuda getirim içimiz yandıkça içeriz
oyun alet edavtıda alalım
pişpirik kağıdı domino okey tabu monopoliy
üyelere marjinal ide ekledim

Son düzenleme:
kelebegim atla hadi uçak kaççek,survıvora gidiyokk

gidince nihat doğanıma bi iyilik düşünen var mı aranızda

hade kebelek sende yayına erzağını all böcüklerini emanet ettt gidiyoz artıkınn

bende böcüklerimi getirmek istiyom ammaa velakin korkuyom nihatı örnek falan almaya kalkışırlar diye

bu arada ev telekoma döndü teller susmuyooo ben onlara laf yetiştirirkene almış başınızı gitmişiniz kelebeksiz survıvora gidilir mi ben size yemek yapcem orda bu tükkanın yemek işlerinden hane ben sorumluydummmm hıhh

dur bende cigaralarımıı koyayımmm orda ulkeme hasret kaldıkça cigara içerim türk kahvesini de unutmayayım tabı bir de herüfümün resmini:98: ben hazırımmm

burcu gel yanıma kanka :13:yoksa bunları geyikten toplayamıcaz trende kaynatırız hadin limuzin geldi dedik daha konuişiiilerrrrr

ya nihat yemeklerimizi çalmaya çalısırsa açtır gari o yemeklermizi vermem ona savaşırım tüm gücümle
yapar valla...herşey beklerim ben ondan.burcu kuru köftelere tikkat et.ülkemin danasından bu diyip çalmasın.say bakem kaç tane var.

ben uçağın ön tarafın ayerleştim bilem elimde oklavaylan siz daha ordamısınız... hade gidek de gözleme yapak adalarda denize karşıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…