mezdeke koydum hadi bağlayın zilli kemerleri ohhhh yandan yandan ohhhhh
tren tuttu hatunları susutular:26:
uyudular mı sweedyım ne:44: bari toplasıp mercimekli köfte falan yapalım trende vakit geçsin hem yeriz yolda
uyudular mı sweedyım ne:44: bari toplasıp mercimekli köfte falan yapalım trende vakit geçsin hem yeriz yolda
acıktım valla keleeğimmtuçe yine acıktı sanırsammmm
ohh burcum yap vala tamam ben silerim sen yetrr ki çiğ köfte yapben size ternde çiğ köfe yoğurucam two che sen benim terimi silll
şakayı duyuncı uyandılar hadin ozaman mercimek köftesi başına geçek barim
hade puşimi getirin basıma bağlıycammm
urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman cigaramıda ağzıma kısteırdımmm içerim yanıyor yar yar gözlerim amannnn swedyyı ayranıda hazırlayınnn
hade puşimi getirin basıma bağlıycammm
urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman urfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman cigaramıda ağzıma kısteırdımmm içerim yanıyor yar yar gözlerim amannnn swedyyı ayranıda hazırlayınnn
kızz getttt götüne bebek bezi bağlayıverr arada yolda atıveririzz bizim flockemle bi hayalımız var çift şeritli yol yapacaz trende işerkeneçiğ köftenin yanına da ayran yapem bari bende ama ben içmem siz içiverin gariiiiii
ancak gelebildim ne yapıyorsunuz gittinizmi adaya
kızz getttt götüne bebek bezi bağlayıverr arada yolda atıveririzz bizim flockemle bi hayalımız var çift şeritli yol yapacaz trende işerkene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?