hevukum hayırlı haberlerini bekliyommm İNŞALLAHHHHSaçların çok hoş beynelcimBenim saçlarım çok fena dökülüyo ya kansızlıktan ne yaptıysam olmadı Uzattım ama çok ince telli ve seyrekler toptan kestirdim bende kısacık yaptırdım 1 hafta önce filan..
Saçların çok hoş beynelcimBenim saçlarım çok fena dökülüyo ya kansızlıktan ne yaptıysam olmadı Uzattım ama çok ince telli ve seyrekler toptan kestirdim bende kısacık yaptırdım 1 hafta önce filan..
Hoşbulduk yavrii...hevukumm hos gelmısınn
kız yanımızda niler niler götürdükkk birz idare eder bizi ammaa sonna nolur bilemem gel kı sende sensiz olmazz oyunlar oynıcaz sen yaratıcısın tekerleğinide getir gezeriz burda bizim adamız ayrı zatiii
bende kaldırdım kedimeri kaldı sadece
oh be silinmiş demek beğeniden değilmiş silinmemesi yüklerken bir sorun silerken daha büyük bi sorun
Ay bugün sabahın 8zinde kalktık Eşim arabasını sattı bi kaç ay önce bitane kartal var hacizli ama acayip külüstür gel bunla gidelim yaptırdım dedi iyi hadi dedim bindim binmez olaydım brun buruuuunn yapıyo biraz gidiyo duruyo dur itikliyim dedimm indim itikledim abeni bıraktı gidiyo bu sefer laaaaaaaann dur beni unttun diye peşinde koştum durdum Çok güldük yaa millet zaten koptu iterken yardım etti birileri filan En son çektik kenara yürüyerek geri döndük arkadaşından aldı yine Çıkarken teklif etmişti kabul etmedi eşim ama aldık saat 12 de anca hastaneye gittik..Onun tekerliklerini sökerim ben başka istediğiniz parçası varsa getiriyim..
hevukum hayırlı haberlerini bekliyommm İNŞALLAHHHH
bende küt ve erkek giib kesilen saça bayılıyom ama bende onları yaptırınca bonus kafa gibi dolanıyom
Cnım inşallah bende çok heycanlıyım temennim o nasıl Bayram olucak bize pozitif olursa..Dktor yumurtaların çok güzele benziyo dedi ama bi toplansın bakalım döllencekmii..Kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım ya yumurtladım yakındada altıma fol koycaklar bakalım civcivim çıkıcakmı...
güzelmiş bana da bir aks sistemi ikide şaft lazımdı
harikasın beynelminelim öldürdün gülmekten beni
Senin çok uykun gelmiş aşk sorhoşu olmuşsun yada kız ben hevukk...
Senin çok uykun gelmiş aşk sorhoşu olmuşsun yada kız ben hevukk...
hevukum tekerleri topla gel gezeriz salıncak yaparız kornayla direksiyonuda getir hatta koltuklarıda yok sen en iyisimi hepsini getir burda sökelimmSenin çok uykun gelmiş aşk sorhoşu olmuşsun yada kız ben hevukk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?