Ölümüne Geyik Topiği :-))

Saçların çok hoş beynelcim Benim saçlarım çok fena dökülüyo ya kansızlıktan ne yaptıysam olmadı Uzattım ama çok ince telli ve seyrekler toptan kestirdim bende kısacık yaptırdım 1 hafta önce filan..

hevukum hayırlı haberlerini bekliyommm İNŞALLAHHHH

bende küt ve erkek giib kesilen saça bayılıyom ama bende onları yaptırınca bonus kafa gibi dolanıyom

hevukumm hos gelmısınn
Hoşbulduk yavrii...
kız yanımızda niler niler götürdükkk birz idare eder bizi ammaa sonna nolur bilemem gel kı sende sensiz olmazz oyunlar oynıcaz sen yaratıcısın tekerleğinide getir gezeriz burda bizim adamız ayrı zatiii

Tekerlikle evet ya güzedl olur adada arada takar yüzeriz arada ormana dogru yuvarlarız kendimizi
Tekerliğim yokki artık önemli degil ama Eşimin külüstür bi arabası var tekerliklerini söker gelirim...

Ay bugün sabahın 8zinde kalktık Eşim arabasını sattı bi kaç ay önce bitane kartal var hacizli ama acayip külüstür gel bunla gidelim yaptırdım dedi iyi hadi dedim bindim binmez olaydım brun buruuuunn yapıyo biraz gidiyo duruyo dur itikliyim dedimm indim itikledim abeni bıraktı gidiyo bu sefer laaaaaaaann dur beni unttun diye peşinde koştum durdum Çok güldük yaa millet zaten koptu iterken yardım etti birileri filan En son çektik kenara yürüyerek geri döndük arkadaşından aldı yine Çıkarken teklif etmişti kabul etmedi eşim ama aldık saat 12 de anca hastaneye gittik..Onun tekerliklerini sökerim ben başka istediğiniz parçası varsa getiriyim..

güzelmiş bana da bir aks sistemi ikide şaft lazımdı

hevukum hayırlı haberlerini bekliyommm İNŞALLAHHHH

Cnım inşallah bende çok heycanlıyım temennim o nasıl Bayram olucak bize pozitif olursa..Dktor yumurtaların çok güzele benziyo dedi ama bi toplansın bakalım döllencekmii..Kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım ya yumurtladım yakındada altıma fol koycaklar bakalım civcivim çıkıcakmı...

bende küt ve erkek giib kesilen saça bayılıyom ama bende onları yaptırınca bonus kafa gibi dolanıyom

Kelde seviyonmu yavrucum ben evlenmeden 3 ay önce kazıtmıştım Sinirlenip Acayip yakışıklı olmuştum ama heee Küçücük armut gibi bi kafa çıktı kazıtınca ilk..

harikasın beynelminelim öldürdün gülmekten beni

bu arada saçların hakkaten güzel olmuş pek bi beğendimm benim saçlarım düzde çok dökülüyolar yavv kel kalıcam yakında:96:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…