Ölümüne Geyik Topiği :-))

Renkli omuyo ama yav rengi seçiyorum zaten de daha öncede denedim çok..Yazıyı yazıp rengemi tıklıycam napcam seçtikten sonra...

aneeeemmmm ben işten cıkınca bunları nasıl yetiştireyimmmm

o zaman çorbayı yap yanına eve giderken hazır köfte al bide pilav yap yanınada cacık olduu işteee yada en güzeli eve giderken pideciye uğra 2 şer tane lahmacun al yap yanına bi ayran oldu bitii

hevuk önce yazını yaz sonra tümü seç sonra boyut yazan yerin yanındaki A harfinin yanındaki küçük oklara tıkla renk tablosu çıkar birine tıkla sonra yollayabilirsin mesajını

olmuyo yapamıyorum ben uff yazı yazıyorum ve rengi seçiyorum tümü yok burda o neki :26:

o zaman çorbayı yap yanına eve giderken hazır köfte al bide pilav yap yanınada cacık olduu işteee yada en güzeli eve giderken pideciye uğra 2 şer tane lahmacun al yap yanına bi ayran oldu bitii
gecen gun yidik daha en iyisi menemen yapayım dometsli biberli hafif acılı yanıda çay demlerim ölee geçiştiriyim dun mantar sote pilav yapmıştımm

olmuyo yapamıyorum ben uff yazı yazıyorum ve rengi seçiyorum tümü yok burda o neki :26:

anam yazdığın yazının başına tıkla parmağını kaldırmadan yazdığın sonuna kadar geltümünü seçmiş olursun yani yazdığın yazıyı seçmelisin yada daha kolayı yazını yadın sonunda mausetla peş peşe 2 kez tıkla o kendi seçer sonra yukardaki renklerin çıktığı yere tıklayıp renk seç

hevukcumm canım önce rengini seç sonra color purple ile color yazan yerin arasına yazınca oluyo tatlım

Tamam ya benim beynim sulanmış galiba yapamıycam boşverin kızlar kendi halime bırakın beni

hevuk önce yazını yaz sonra tümü seç sonra boyut yazan yerin yanındaki A harfinin yanındaki küçük oklara tıkla renk tablosu çıkar birine tıkla sonra yollayabilirsin mesajını

hevukcumm canım önce rengini seç sonra color purple ile color yazan yerin arasına yazınca oluyo tatlım

hevuk senin için bu mesajı yazdıydım.

Yptım teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…