aneeeemmmm ben işten cıkınca bunları nasıl yetiştireyimmmm
gecen gun yidik daha en iyisi menemen yapayım dometsli biberli hafif acılı yanıda çay demlerim ölee geçiştiriyim dun mantar sote pilav yapmıştımmo zaman çorbayı yap yanına eve giderken hazır köfte al bide pilav yap yanınada cacık olduu işteeeyada en güzeli eve giderken pideciye uğra 2 şer tane lahmacun al yap yanına bi ayran oldu bitii
olmuyo yapamıyorum ben uff yazı yazıyorum ve rengi seçiyorum tümü yok burda o neki :26:
Eki Görüntüle 176478 açılan renk seçeneklerinden birini işaretle hevukcukcancım renkli yazabilmek için
olmuyo yapamıyorum ben uff yazı yazıyorum ve rengi seçiyorum tümü yok burda o neki :26:
olmuş işteeeeeTamam ya benim beynim sulanmış galiba yapamıycam boşverin kızlar kendi halime bırakın beni
Tamam ya benim beynim sulanmış galiba yapamıycam boşverin kızlar kendi halime bırakın beni
hevuk önce yazını yaz sonra tümü seç sonra boyut yazan yerin yanındaki A harfinin yanındaki küçük oklara tıkla renk tablosu çıkar birine tıkla sonra yollayabilirsin mesajını
anam yazdığın yazının başına tıkla parmağını kaldırmadan yazdığın sonuna kadar geltümünü seçmiş olursun yani yazdığın yazıyı seçmelisin yada daha kolayı yazını yadın sonunda mausetla peş peşe 2 kez tıkla o kendi seçer sonra yukardaki renklerin çıktığı yere tıklayıp renk seç
hevukcumm canım önce rengini seç sonra color purple ile color yazan yerin arasına yazınca oluyo tatlım
hevuk senin için bu mesajı yazdıydım.
aferin paciYptım teşekkürler..
amaninnn napıyonuz bebişler
napim beynelminelim sıkıldım sıkıldım eğlenmek istiyorummaferin paci
kız yine camları silmeye mi başladın yeter yoruldun dinlen azcık
ben kaçıyorum kısslar bugun burda muhabbet olamdı mağlesefff görüşürüz yarınnnn
napim beynelminelim sıkıldım sıkıldım eğlenmek istiyorumm
görüşürüz burcum git hadi öptümben daha buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?