- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
asıl ben dün ne yaşadım: benim pc ile çok işim olmaz bi buraya takılırım bi de haberlere bakarım o kadar....facebook yok,msn benim dünyam değildir,o denli yani....maillerime bilem bakmaya üşenirim eşime bi bakıver bakem var mı bişey derim....dün gene aynı cümleyi kurdum,lavuğun teki bana arkadaşlık göndermiş.....adamı tanımıyom etmiyom.face'i bilem varmış....
eeee noldu sonra benimde facem yok msnim hala hayattamı acaba bazen bi açıyorum yok bilmem ne buyutuculer yok daha uzun olsun bilmem ne sapık sapık seyler geliyo adresimizi nerden buluyorlarsaeşim katliam yapcek bi tip değildir ama ajda pekkan gibi yüz hatları gerilmedi desem yalan olur...nerelere girdin ki bu herif seni buldu diyo...ben b.k gibi kaldım...anlatıyom çözemiyo olayı.ay bi sinirim bozuldu sorma!
adamın face'ine baktı,bi ortak arkadaş bilem yok....bi de öküzün teki,salt kıro bişey...amaninnnnoldu peki flockem
belki yanlış yazmıştır bırının adresini oda sana denk gelmiştiradamın face'ine baktı,bi ortak arkadaş bilem yok....bi de öküzün teki,salt kıro bişey...
sessizliği beni uyuz etti...içinden ne geçirdi ne düşündü nası bi sonuca bağladı bunları kestirmeye çalıştım habire...14 yıllık eşim,ilk defa bu kadar fikirsiz kaldım...tuhafmıs valadelirmiştir eşin içten içe
burcum,bi tane arkadaş olsa diyecem ki onunla alakalı...herhangi bi tip,benim msn'e gönderiyo...hani adresim de ööle ad soyad filan değil desem ki attı salladı tuttu!eger o olay bizim evde olsaydııı bı kasırga bı fırtına kopmustu bizim evde
kıs şükrettim face'im yok diye...bi de olsa var ya,hiç açıklayamicam kendimi.ay çok pis bi durumdu.didik didik arıyo pc'yi ben yanında duruyom ööle...kırıcı bi durum ve ne acı ki hak veriyon.ben de olsam ben de bakardım çünkü!eeee noldu sonra benimde facem yok msnim hala hayattamı acaba bazen bi açıyorum yok bilmem ne buyutuculer yok daha uzun olsun bilmem ne sapık sapık seyler geliyo adresimizi nerden buluyorlarsa
şöle bişey olabilirmi mesala bazen iletilerin altında o mailin atıldığı adresleri yazıyor omesajdan onda gittiyse senin adresi görmüş sansını denemek ıstemış olabilir ya da bırı verdiburcum,bi tane arkadaş olsa diyecem ki onunla alakalı...herhangi bi tip,benim msn'e gönderiyo...hani adresim de ööle ad soyad filan değil desem ki attı salladı tuttu!
ayyy evet senin açından cok kırıcı bidurum ama bı yandan oda haklı sonra nasıl kapattınız konuyuukıs şükrettim face'im yok diye...bi de olsa var ya,hiç açıklayamicam kendimi.ay çok pis bi durumdu.didik didik arıyo pc'yi ben yanında duruyom ööle...kırıcı bi durum ve ne acı ki hak veriyon.ben de olsam ben de bakardım çünkü!
bana döndü baktı,yüzümü ve hareketlerimi okumaya çalıştı.işi gereği yüzlerce insanla bi araya geliyo,artık suratına bakınca bi insanın şak diye analiz edebiliyo.biliyorum ki bana bunu konduramadı,ama mantıklı bi açıklama da olmayınca beni analiz etmeye başladı...en son da senin dediğini dedi,herhalde bööle bişeydir dedi...ne cırlayabildim,ne de trip yapabildim.süt dökmüş kedi gibi sessizce herhalde dedim...şöle bişey olabilirmi mesala bazen iletilerin altında o mailin atıldığı adresleri yazıyor omesajdan onda gittiyse senin adresi görmüş sansını denemek ıstemış olabilir ya da bırı verdi
bana döndü baktı,yüzümü ve hareketlerimi okumaya çalıştı.işi gereği yüzlerce insanla bi araya geliyo,artık suratına bakınca bi insanın şak diye analiz edebiliyo.biliyorum ki bana bunu konduramadı,ama mantıklı bi açıklama da olmayınca beni analiz etmeye başladı...en son da senin dediğini dedi,herhalde bööle bişeydir dedi...ne cırlayabildim,ne de trip yapabildim.süt dökmüş kedi gibi sessizce herhalde dedim...
acaba tepki mi verseydin normalde böle bıdurumda gerci sende sok olmussundur ama sessiz kalınca suclu saymamıştır dimi senibana döndü baktı,yüzümü ve hareketlerimi okumaya çalıştı.işi gereği yüzlerce insanla bi araya geliyo,artık suratına bakınca bi insanın şak diye analiz edebiliyo.biliyorum ki bana bunu konduramadı,ama mantıklı bi açıklama da olmayınca beni analiz etmeye başladı...en son da senin dediğini dedi,herhalde bööle bişeydir dedi...ne cırlayabildim,ne de trip yapabildim.süt dökmüş kedi gibi sessizce herhalde dedim...
hızlıca pc'den kalktı,eline kumandayı alıp zap yapmaya başladı ciddi bi ifadeyle...bunu yaparsa bişeye bozulduğu anlamına geliyo ve bu sürede onun yanına pek varmaman gerek...hiç bişey demeden ortadan toz oldum mutfağa geçtim bişeylerle oyalandım.sonna da içinde bitirdi konuyu kapattı herhal...benden çay istedi,o vakit herşey ii dedim içimden.daha da açmadı konuyu.şimdi hiç bişey olmamış gibi...ayyy evet senin açından cok kırıcı bidurum ama bı yandan oda haklı sonra nasıl kapattınız konuyuu
burcu,bizde şiddet yoktur ne fiziki ne de sözlü...ama ben o anda artistlik yapsaydım sonucu kestiremezdim açıkcası...o sinirle ne olurdu bilmem.acaba tepki mi verseydin normalde böle bıdurumda gerci sende sok olmussundur ama sessiz kalınca suclu saymamıştır dimi seni
valla be tuğçem,bi ara arkadaşlar çok bastırmıştı senin niye yok diye...düşünüyordum sonra allahtan yokmuş....neyse flockemm hayırlısıyla atlatmıssın yıne durumuvala ben de face kullanmıyorum kafam rahat ne o ole o senı ekledı,kım bu nıe resmıne yorum yapıo ya da ben derdım nıe onla konusuosun yorum yapıosun sıl onu ohhh çok rahatım sımdı
haaa iyi olmuş ya ne gıcık bı durum hiç yoktannn kavga bile edebilirdiniz yanı insanın huzurunu bozular durduk yerehızlıca pc'den kalktı,eline kumandayı alıp zap yapmaya başladı ciddi bi ifadeyle...bunu yaparsa bişeye bozulduğu anlamına geliyo ve bu sürede onun yanına pek varmaman gerek...hiç bişey demeden ortadan toz oldum mutfağa geçtim bişeylerle oyalandım.sonna da içinde bitirdi konuyu kapattı herhal...benden çay istedi,o vakit herşey ii dedim içimden.daha da açmadı konuyu.şimdi hiç bişey olmamış gibi...
hııımmm anladım ne biliyim belkı o senı vok sıkıstırsaydı sende patlayabilirdinnburcu,bizde şiddet yoktur ne fiziki ne de sözlü...ama ben o anda artistlik yapsaydım sonucu kestiremezdim açıkcası...o sinirle ne olurdu bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?