Ölümüne Geyik Topiği :-))

amaninnn noldu peki flockem

eşim katliam yapcek bi tip değildir ama ajda pekkan gibi yüz hatları gerilmedi desem yalan olur...nerelere girdin ki bu herif seni buldu diyo...ben b.k gibi kaldım...anlatıyom çözemiyo olayı.ay bi sinirim bozuldu sorma!
eeee noldu sonra benimde facem yok msnim hala hayattamı acaba bazen bi açıyorum yok bilmem ne buyutuculer yok daha uzun olsun bilmem ne sapık sapık seyler geliyo adresimizi nerden buluyorlarsa

eger o olay bizim evde olsaydııı bı kasırga bı fırtına kopmustu bizim evde
burcum,bi tane arkadaş olsa diyecem ki onunla alakalı...herhangi bi tip,benim msn'e gönderiyo...hani adresim de ööle ad soyad filan değil desem ki attı salladı tuttu!

eeee noldu sonra benimde facem yok msnim hala hayattamı acaba bazen bi açıyorum yok bilmem ne buyutuculer yok daha uzun olsun bilmem ne sapık sapık seyler geliyo adresimizi nerden buluyorlarsa
kıs şükrettim face'im yok diye...bi de olsa var ya,hiç açıklayamicam kendimi.ay çok pis bi durumdu.didik didik arıyo pc'yi ben yanında duruyom ööle...kırıcı bi durum ve ne acı ki hak veriyon.ben de olsam ben de bakardım çünkü!

burcum,bi tane arkadaş olsa diyecem ki onunla alakalı...herhangi bi tip,benim msn'e gönderiyo...hani adresim de ööle ad soyad filan değil desem ki attı salladı tuttu!
şöle bişey olabilirmi mesala bazen iletilerin altında o mailin atıldığı adresleri yazıyor omesajdan onda gittiyse senin adresi görmüş sansını denemek ıstemış olabilir ya da bırı verdi

ayyy evet senin açından cok kırıcı bidurum ama bı yandan oda haklı sonra nasıl kapattınız konuyuu

şöle bişey olabilirmi mesala bazen iletilerin altında o mailin atıldığı adresleri yazıyor omesajdan onda gittiyse senin adresi görmüş sansını denemek ıstemış olabilir ya da bırı verdi
bana döndü baktı,yüzümü ve hareketlerimi okumaya çalıştı.işi gereği yüzlerce insanla bi araya geliyo,artık suratına bakınca bi insanın şak diye analiz edebiliyo.biliyorum ki bana bunu konduramadı,ama mantıklı bi açıklama da olmayınca beni analiz etmeye başladı...en son da senin dediğini dedi,herhalde bööle bişeydir dedi...ne cırlayabildim,ne de trip yapabildim.süt dökmüş kedi gibi sessizce herhalde dedim...

neyse flockemm hayırlısıyla atlatmıssın yıne durumu vala ben de face kullanmıyorum kafam rahat ne o ole o senı ekledı,kım bu nıe resmıne yorum yapıo ya da ben derdım nıe onla konusuosun yorum yapıosun sıl onu ohhh çok rahatım sımdı

oyyy kıyamam flockem ya

acaba tepki mi verseydin normalde böle bıdurumda gerci sende sok olmussundur ama sessiz kalınca suclu saymamıştır dimi seni

ayyy evet senin açından cok kırıcı bidurum ama bı yandan oda haklı sonra nasıl kapattınız konuyuu
hızlıca pc'den kalktı,eline kumandayı alıp zap yapmaya başladı ciddi bi ifadeyle...bunu yaparsa bişeye bozulduğu anlamına geliyo ve bu sürede onun yanına pek varmaman gerek...hiç bişey demeden ortadan toz oldum mutfağa geçtim bişeylerle oyalandım.sonna da içinde bitirdi konuyu kapattı herhal...benden çay istedi,o vakit herşey ii dedim içimden.daha da açmadı konuyu.şimdi hiç bişey olmamış gibi...

acaba tepki mi verseydin normalde böle bıdurumda gerci sende sok olmussundur ama sessiz kalınca suclu saymamıştır dimi seni
burcu,bizde şiddet yoktur ne fiziki ne de sözlü...ama ben o anda artistlik yapsaydım sonucu kestiremezdim açıkcası...o sinirle ne olurdu bilmem.

valla be tuğçem,bi ara arkadaşlar çok bastırmıştı senin niye yok diye...düşünüyordum sonra allahtan yokmuş....

haaa iyi olmuş ya ne gıcık bı durum hiç yoktannn kavga bile edebilirdiniz yanı insanın huzurunu bozular durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…