Ölümüne Geyik Topiği :-))

geçmiş olsun flocke anlayışla karşılaşmış eşin Allahtan fevri çıkış yapıp kırıp dökmemiş

geçmiş olsun flocke anlayışla karşılaşmış eşin Allahtan fevri çıkış yapıp kırıp dökmemiş
böyle bi anda beni tabii ki sorgulayacak,kırıcı oluyo ama bu onun en doğal hakkı...ama,kırıp döküp direk ithamda bulunsaydı bu suçlamaya dönerdi.sanırım asıl o zaman ciddi bi yara alırdı evliliğimiz,sonu da pek iyi bitmezdi büyük bi olasılıkla....

bir anda düşünmeden sinirlenip ne dediğini bilmeden bağırıp çağırıp sonra düşününce sakinleşince hatasını anlamaktan söz ediyorum amaç suçlamak değil düşünememek sinir ve kızgınlığın tüm vucüdü kaplaması Allahtan her ikiside olmamış eşin olgun davranmış helal olsun ona

valla haklısın,belki de 14 yıl beraberliğinin verdiği sağlam güvenin otokontrolüydü bu...hani ilk 1-2 yılda olsa belki çok daha faklı tepki verilebilirdi....

bence kişilikle alakalı birşey her insanın mizacı farklı
o başlı başına bi faktör zaten.kimisi vardır durduk yerde olmadık sorunlar çıkarır.kimisi dediğin gibi benim örnekteki gibi bir sebep yeter uçması için.ama bir de güven meselesi vardır ki bu zamanla kökleşir,kemikleşir anlatabiliyor muyum...bazen güven duymak yapacağımız fevri hareketleri frenleyebilir.

haklısın birde güven duymak için karşındaki insanın önce vermesi lazım güveni inanmak lazım buda zamanla olur körü körünede güvenmemeli insan sonra leylanın başına gelenler malum (nurinin leylası )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…