kapandı gitti konu çok şükür....ay allah kimsenin başına vermesin yaaa ne pis bi durumdu.haaa iyi olmuş ya ne gıcık bı durum hiç yoktannn kavga bile edebilirdiniz yanı insanın huzurunu bozular durduk yere
kapandı gitti konu çok şükür....ay allah kimsenin başına vermesin yaaa ne pis bi durumdu.
böyle bi anda beni tabii ki sorgulayacak,kırıcı oluyo ama bu onun en doğal hakkı...ama,kırıp döküp direk ithamda bulunsaydı bu suçlamaya dönerdi.sanırım asıl o zaman ciddi bi yara alırdı evliliğimiz,sonu da pek iyi bitmezdi büyük bi olasılıkla....geçmiş olsun flocke anlayışla karşılaşmış eşin Allahtan fevri çıkış yapıp kırıp dökmemiş
böyle bi anda beni tabii ki sorgulayacak,kırıcı oluyo ama bu onun en doğal hakkı...ama,kırıp döküp direk ithamda bulunsaydı bu suçlamaya dönerdi.sanırım asıl o zaman ciddi bi yara alırdı evliliğimiz,sonu da pek iyi bitmezdi büyük bi olasılıkla....
valla haklısın,belki de 14 yıl beraberliğinin verdiği sağlam güvenin otokontrolüydü bu...hani ilk 1-2 yılda olsa belki çok daha faklı tepki verilebilirdi....bir anda düşünmeden sinirlenip ne dediğini bilmeden bağırıp çağırıp sonra düşününce sakinleşince hatasını anlamaktan söz ediyorum amaç suçlamak değil düşünememek sinir ve kızgınlığın tüm vucüdü kaplaması Allahtan her ikiside olmamış eşin olgun davranmış helal olsun ona
valla haklısın,belki de 14 yıl beraberliğinin verdiği sağlam güvenin otokontrolüydü bu...hani ilk 1-2 yılda olsa belki çok daha faklı tepki verilebilirdi....
o başlı başına bi faktör zaten.kimisi vardır durduk yerde olmadık sorunlar çıkarır.kimisi dediğin gibi benim örnekteki gibi bir sebep yeter uçması için.ama bir de güven meselesi vardır ki bu zamanla kökleşir,kemikleşir anlatabiliyor muyum...bazen güven duymak yapacağımız fevri hareketleri frenleyebilir.bence kişilikle alakalı birşey her insanın mizacı farklı
yapalım gari....bi bakem kaç kişiyiz...eee flocke burcuda yok oldu sabah egzersizi yapmıyormusunuz kızlarda yok piyasada
o başlı başına bi faktör zaten.kimisi vardır durduk yerde olmadık sorunlar çıkarır.kimisi dediğin gibi benim örnekteki gibi bir sebep yeter uçması için.ama bir de güven meselesi vardır ki bu zamanla kökleşir,kemikleşir anlatabiliyor muyum...bazen güven duymak yapacağımız fevri hareketleri frenleyebilir.
yapalım gari....bi bakem kaç kişiyiz...
3...iyi! ısınma hareketlerinle başlıyak o vakit...
tembel tuğçe kaçıverdi hemencik!
o zaman geriye bi tek ben kalıyom mandalinam!hee beni sayma ben izleyecem sizi fındık fıstık yiyecem ayaklarımı uzatıp ohhh
o zaman geriye bi tek ben kalıyom mandalinam!
ben de gidiim gari....kaldım tek buralarda..
yettimm flockemm
enemmm nereye gittisen tek başına başla diğerleride kopar gelir
nereye gidiyorsun canım sende gidersen ben kimi izliycem fındık fıstık kabuğu atıp taciz edecem
two hoşgeldin flocke kaçıyordu bak
aneen 2 dk işim cıktı kaçmışınız yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?