kelebeekk selam
günaydın,ne kaçırdım gene?niye evde kalmışsın sen?Kızlar yazdıklarınızı okudumda size göre ben evde kalmışım :90:
swedyyyy oğlunla aranda 23 yas varsa 43 oldugunda 20 yasında olacakay ne güzel genç genç evlemişiz bebişinizde olursa değmeyin keyfinize benim oğlumla aramda 23 yaş olacak ben 43ken o 23 olacak
burcu valla ben de şimdi onu hesaplamaya çalışıyodum.kafa basmadı acep ben mi yannışım diye parmaklarımı sayyodum en son!swedyyyy oğlunla aranda 23 yas varsa 43 oldugunda 20 yasında olacak
canımburcu valla ben de şimdi onu hesaplamaya çalışıyodum.kafa basmadı acep ben mi yannışım diye parmaklarımı sayyodum en son!
al bak bakalım basıma neler gelmişen son flockemle beraber deve güreşi yaparkene ben düştüm sonra attığımız karpuzun yerinde olmadığını gördüm onu aramaya cıktım yetişem diye bayağ bi yuzmusum en son buldum tam kaldıracam oda ne kalkmıyo ben cekiyorum gidiyo ben tutuyorum gidiyo bide baktımkı bi ucundan ben bı ucundan nihat çekiyormus aneeemmmmface to face olduk vir dedi ben buldummm bende didim yok ya pışşıııkkkk biz onu ta nirelerden tasıdık didim ternle atla yuzerek getirdik virmem sana didim oda ne dedi biliyonuzmu bu benim adanamın karpuzu misss gibii emekçi çiftçi kardeslerimiz gibi kokuyo basladı felsefeye lan dedim bu hikaye bitmez anlatarak beni hipnoz edecek aldım karpuzu kut indirdim kafasına kafası yarıldı ahhh didim kan seni itbalıkları yakalaycak görürsün didim kaçtımm ohhhhh karpuzu sağ salim getirdim kıslarrr
spedeygonzales seniiiii beni en az 26 olur bu gidişleeeesanırım aranızda en hızlısı benim...oğlum 20 olunca ben 39 olucam...
kıs allah iyiliğini versin!ben de gerçek hayattan bişey kaçırdım sandım onu arıyordum harıl harıl...al bak bakalım basıma neler gelmiş
kıs allah iyiliğini versin!ben de gerçek hayattan bişey kaçırdım sandım onu arıyordum harıl harıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?