Ölümüne Geyik Topiği :-))

Canım Allah kurtarmış seni edepsizle başa çıkılmazki sen edepsizlik yapsan oda yakışmaz benim abimin eşide öyle Annemde onu bayıla bayıla aldı annemin üstüne yürüdü oda dövmek için yani yürümüş..Daha birsürü edepsiz ne yaparsan yap edepsiz işte en iyisi uzak durmak..Dün burcuuuu vardıııııı nikini yanlış yazmış olabilirim yine ona yazmıştım canım onunda bebegi vardı...

elmi yine cozutmuşsun bakıyom....azimle kızlarımı mı gandımaya çalışıyon gari?

elmi bebek napıyor bebek uyttun mu
uyuyodu ama uyandi aniden cikiyorum kusura bakmayin.
ozaman bende senle gelmem burdaki kızlardan da uzak dur bakıyıımmmm yoksa sana karete yaparım haaa malum bugunun konusu japonlar....eee sen ne düşünüyorsun japonlar hakkında
kacirdim ben orayi ne olmus japonlara

aaa gece kusu gelmis hos gelmis.

hevukum gelmişşşşş
Hoşbulduk burcum hayalim...
hevuk-can,kelebeğim hoş geldiniz...
Kar tanem hoş bulduk
uyuyodu ama uyandi aniden cikiyorum kusura bakmayin.

kacirdim ben orayi ne olmus japonlara

aaa gece kusu gelmis hos gelmis.

evet ben geldim dün gece çok uçmuşum uçan yerlerim ağrıyo mutfakta sandalyede oturup yazdım bide iki büklüm belim agrıyo ama önemli değil biz bu yola başımızı koyduk ..

ewet ama ne ise yararki,
massallah kizlarina.sende hos geldin .nasildi temiz hava iyi gelmistr.sicaklasada bizde cika bilsek kizimla.
valla dönerken arkadaşına denk geldi,kapı önünde de oynicam accık dedi.ii hade dedim.sizin ora nisan ortasına kadar düzelmez elmi-can...

ewet ama ne ise yararki,
massallah kizlarina.sende hos geldin .nasildi temiz hava iyi gelmistr.sicaklasada bizde cika bilsek kizimla.

ööölee biz patronumuza candan kalpten bağlıyız hiç sözünden çıkmayız elmi gelir de ilaçlı gazoz verirse die uyardı bizi ama istersen ben sana açılıştan kalma kurtlu kuru pastalarımızdan ve şöööööööööööle mis gibi tavşan kanı bi çay verebilirimmmm...

ganimca sen benim silahimla beni vurmaya calisiyon he.almiyim canmm saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…