efferim,bööle söz dinleyin gari,başınıza şer gelmez o vakit...ööölee biz patronumuza candan kalpten bağlıyız hiç sözünden çıkmayız elmi gelir de ilaçlı gazoz verirse die uyardı bizi ama istersen ben sana açılıştan kalma kurtlu kuru pastalarımızdan ve şöööööööööööle mis gibi tavşan kanı bi çay verebilirimmmm...
hevukum sende benim gibi çiroz muşsun bende rejim yapmıştım 48 düşmüştüm 62-63 lerden 1.70 boyumla benim herüf evlenmekten vazgeçiyodu nerdeyse gerçi hala içini çekiyor nerdeee benim eski burcummm diyee görenler zargana diyorlarrr şimdi 50 falan olmuşumdur[/QUOT
NASIL BECERDİN KIZ OKADAR KİLO VERMEYİ ...BANA SÖYLEMEDİKLERİ HAKARET KALMADI AMA ŞİMDİ İİ GİBİ HADİ BİRLİKTE KİLO ALALIM ...MASHAR OSMANMI ONUN ADIANNEMİN DE KAMBUR ŞÜKRÜSÜ VARDI KIZDIĞINI KAMBUR ŞÜKRÜYE YOLLUYODU..
hevukummmm:79::79:
dur giteme avatarında ne yazıyo kız .. Bu adam ergenekon işkenceccecisiymiş ..
avatarımda şöle yazıyor hamile iken sigara içerseniz çocuğunuz böle olablir fotoğraf fatih ürek
hevukum sende benim gibi çiroz muşsun bende rejim yapmıştım 48 düşmüştüm 62-63 lerden 1.70 boyumla benim herüf evlenmekten vazgeçiyodu nerdeyse gerçi hala içini çekiyor nerdeee benim eski burcummm diyee görenler zargana diyorlarrr şimdi 50 falan olmuşumdur[/QUOT
NASIL BECERDİN KIZ OKADAR KİLO VERMEYİ ...BANA SÖYLEMEDİKLERİ HAKARET KALMADI AMA ŞİMDİ İİ GİBİ HADİ BİRLİKTE KİLO ALALIM ...MASHAR OSMANMI ONUN ADIANNEMİN DE KAMBUR ŞÜKRÜSÜ VARDI KIZDIĞINI KAMBUR ŞÜKRÜYE YOLLUYODU..
mazhar osman bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastahanesi başhekimiydi deli hastanesi yerine mazhar osman deriz kısca şekerim ama kambur şükrüyü heççç duymadımm
düştüüüüüm.........
ben de heykelden bahsediyon sandıydım.onu auguste rodin yaptı çünkü...diyom ne zamandan beriadam türk oldu...mazhar osman bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastahanesi başhekimiydi deli hastanesi yerine mazhar osman deriz kısca şekerim ama kambur şükrüyü heççç duymadımm
yok yaf,net kendi kafasına göre takılıyo....gaçıyon mu sen?bende diyorum sesi çıkmıyor caponların ahı tuttu herhalde
Kız kelebek nersdesin burdasın ama neden yazmıyosun ayol
yok yaf,net kendi kafasına göre takılıyo....gaçıyon mu sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?