pinti olayını kabul etmiyom bak,ben elemanlarımın sağlığını düşünerek onlara çaktırmadan protein yediriyorum....ıyyyyy ve evet ni biçim elemansın sen ya?! çekinmesen bi de boyun masajı filan istiycan!pintisiniizz kurtlu kurupasta dağıtıyonuz şiddetle kınıyorum aay şimdi yedim 2tane sufle ayıptır sölemesi
üzerine kurtlu kurupasta iyi giderdi halbukisi çayda açık olsun please
aay ne çok şey istiyorum ya çok yüzsüz gördüm kendimi
erenn, çık bakem sıradan....öne gel bakem.gönüllü geyik misin sen de
kanının son damlasına kadar verdiğin bu mücadele için seni kutluyor,alnından öpüyor ve ilk günden seni ayın elemanı ilan ediyom....Kocam ; benimle ilgilenmiyom bak seni boşarımmm...
oğılumm ;anne yeterr birazda pc yi bana ver oyun oynuycammm ...
diye savaş çıkarmadığı sürecee.. burdayım bacımmmm
pinti olayını kabul etmiyom bak,ben elemanlarımın sağlığını düşünerek onlara çaktırmadan protein yediriyorum....ıyyyyy ve evet ni biçim elemansın sen ya?! çekinmesen bi de boyun masajı filan istiycan!
oy oy oy yirim ben onun tombik yanaklarından....benimkiler büyüdü dana oldular artık be,5yaşında bi kızım var ben de onu küvete koyuyom bazen, bi cvp daha yazcem diye kız orda büzüşüyor yosun tutuyor nerdeyse!hoş o halinden memnun gerçi,barbilerinle filan ama bazen tembellik bende de üst safhaya varıyo...yok yahu tembelliğin doruk noktasındayım ben böle değildim kızım doğana kadar bak uyandı bile salıncaktan almaya üşeniyporum çocuğu ağlamadığı sürece sıkıntı yuk nası geriniyo bakbakbak totosunu değiştiriyim siz yiyin kutlu kurupastalrdan kalırsa sora yirim bende
burcum, bu senin uzmanlık alanına giriyo.sen bunu ilk yaptığında neler hissettin?
baş köşeye as,gelen görsün kıskansın bence...Bak şimcikk çok duygulandımmm
bunu çerçevelettirip evime asmak istiyommm.. :98:
giderken yedek anahtarı almayı unutma,yarın tükkanı ilk sen aççan ona göre.tabelayı da çevirmeyi unutma 'Açık' olarak...kıslarrrr ben kaçar yarın görüşmek üzere iii geyikler
patronum selamlarr....:79:
ben burdayım kız, arada bi arazi olup geliyom tekrar.insan kendi tükkanını terk eder mi heç?:92:Herkesss kaçmışşş neyse gemiyi en son ben terk ediyim bari kaptanda gitmişş amaaa
kız bu tükkan 7/24 açık,kapalı olduğunu nerden çıkardın?ha elemanlarım teker teker kaçtılar o ayrı,ama yarın toplicam hepsini gene!Yiyemem tabi tükkanı kilitliyip gitmişsiniz insan bi düşünür başkalarınıda ayıp size bu soğukta kapıda kaldım Karda kışta kıyamette beni sokakta bıraktınız( çıkayım dağlarada kurtt yesiiin beniiii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?