Ölümüne Geyik Topiği :-))

he valla, büyük açılışı kaçırdınolsun yaf,daha toplanma aşamasındayıs zati...elemanlar,gönüllü geyikler hala noksan...tek tek çoğacez,bu ufacık tükkandan holding yapces

hadi bakalim
burayi yapman cok iyi oldu ya, baska sayfalarda seni aramaktan harap ve bitap düsmüstüm
bi dahakine millet birbirini nerde bulacagini biliyor artik
arkadaslar herkese hayirli olsun

elmi hoşgeldin gel gel 7/24 açık bu tükkan flocke bizi maaşsız işe aldı kim burdaysa açıyo tükkanı gel sende katıl geyiğimize...:82:

hevukcan hoşgeldin bakem napıyosun :92:

Hoşbuldummm ama kaçırmışım seni sanırım yakalayamıyorum. eşimden fırça yedim akşam o gelene kadar pc benimmiş gelince onunmuş bende onunmuşum (çok korktum ) kıskanç efendi ya kıskanıyo herkesi... bende onu uyutup kaçtım yanından ama kimsecikler yok bu saatte zaten ben olurum uyanık bide börtü böcek hırkızlar...

günaydınlar herkese;
geyikcanlar naparsınız bakem gece muhabbet olmuş bensiz bensiz...

hevukcan naparsın? hoş gelmişsin?

kızlar bu arada bu unutkanlık furyasında bende boğuluyorum nezamandır? eşimin diline düştüm sürekli arayıp şemsiyeni unutma? anahtarını kaybetme ?evin yolunu bul ?ben kocanım ?falan durmadan dalga geçiyor benle markete giderim asıl alcağm şeyi unutur abur cubur alırım eşime tlf açıp ondan isterim oda eee sen gitmedin mi markete der genelde ben akşam üstü giderim oda akşam gider hiç şaşmaz
şemsiye alırım orda burda unuturum? tv seyrederken reklam çıkınca kanalı değiştiririm sonra ne izlediğimi unuturum daha neler neler

günaydın burcum.unutkanlık bende hat safhada sanıyordum,sizleri duyunca açıkcası bir oh çektim,tek ben değilmişim demek!ben de eşimin dalga konusu olurum zaman zaman.tv izlerken bana döner ve:'az önce wc'ye gitcektin unuttun mu?'der,tavana dik bi bakış atar mesanemi yoklarım ben de...bi de ciddi ciddi cvp veriyom salak gibi:'yooo,ne zaman dedim bunu?'derim....zaten bunların diline bi düşmeye gör,sonuna kadar kullanıyorlar valla!

evet aynen benimki ne dalaga geçiyor bi bilsen aklıma geldikçe yazarım artık malum unutuyorum.

evit geyik yapalım yapmasınada konu mu bulsak acaba yaw

hmmmm hevuk-can gece yoklamış buraları asayiş berkemal mi diye...:82:

ama burcum seninki de şimdi yurtdışından gelmiş birine'hadi bişeyler söyle!' der gibi oldu!şimdi evet konu bulalım dersem rönk diye konu açılır mı sence?at bişey ortaya çevirelim geyiği o zaman!

kocasının yanından kaçmış da gelmiş kız
bunu hevuka ayriyetten sorcam zaten,bi kaç kere daha denk geldim bööle.hani tamam adamın uyumasını bekliyor da,kendisi o saate kadar nası uyuyakalmıyor uyuyom numarası yaparak???

ee flockem ne yaparsın hangi dizileri seyredersin anlet bakemmm
bizde tv işgal durumda olur.sabahtan akşama kadar çizgi film kanalı açık olur,başında kimse olmasa bile hep açıktır o kanal.akşam da eşim hakimiyeti alır lig tv açılır...bu yüzden tv ile pek alakam yok.

bunu hevuka ayriyetten sorcam zaten,bi kaç kere daha denk geldim bööle.hani tamam adamın uyumasını bekliyor da,kendisi o saate kadar nası uyuyakalmıyor uyuyom numarası yaparak???

hakkat eneteresan bişiy ben kafamı bazen yastıkla buluşmaya 5 sn kala hatta abartıp buluşmadan bile uyuyorum yamuk umuk boynum bi tarafta gövdem bitarafta eşim böle bakıyor bana başım ayrı yerde gövdem ayrı yerde nasıl uyyuyor bu kadın diye

oooo olmadı ama şimdi fatmagülü muhteşem yüzyılı feriha koydumu izlemeden nası duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…