Ölümüne Geyik Topiği :-))

112 cm.'lik bişey nasıl bi sandalyenin üstüne tabure yerleştirip bunların üzerine tırmanabilir?:26:bunu yaparken 'görevimiz tehlike' gibi nası sessiz takılabilir?:26:madem bunu düşünebilecek zekaya sahip,o halde tabureyi neden sandalyenin üstüne yamuk yerleştirir?düşerken bööle bakıcağını bilmez mi:

katlanır sandalyenin üsüne kardeşini oturtup kendi tepesine çıkan sonra kardeşine elime sopa ver diyen kardeşinin kalkması sonucu kafayı dolaba çarpan çarpma esnasında elindeki sopayı kardeşine fırlatan bir yeğenim vardı.:44:
dip not iki parmağını kırmış anlınıda kocamon mor leke bırakmıştı.

Son düzenleme:
hem sen kendi kendine mi bakıyon önce? olmaz önce ben dediydim gözlerimide fal taşı gibin açtıydıminanmıyosan bak
temem temem il sen ol hade

anamm flockem naptı kaynana düştü mü yoksam:26:

benim maceraperest kaynanamla ii anlaşırlar o hal...sordum kızım ne ettin sen ööle?-dolabın üstüne tırmancaktım anne...niye?arpan fazla mı geldi yavrum?-o ne anne?....

düşmüş ya,gümbürtü ordan gelmiş....ii boynunu neyin kırmadı cüce!

amann amann iyi bari Allah korusun kıyamam tepelerde napcekmıs acaba ben de kardesımı hatırlıyorum kuckken bir ara sen sandelyenın arkasına kollarını geçir,kitle kendini ileri gidip geliyor bir düşmüştü hastaneye doğru yol almıştık çenesini yarmıstı

ya bu çocuklar niye bööle annamıyom,rahat dur işte,git salak salak hopla zıpla de mi!ne işin var tepelerde, sandalyelerle...

benim maceraperest kaynanamla ii anlaşırlar o hal...sordum kızım ne ettin sen ööle?-dolabın üstüne tırmancaktım anne...niye?arpan fazla mı geldi yavrum?-o ne anne?....

hakikaten iyi delirtirlerdi bizi
o kadar düştün parmağını kırdın sus otur demi yok bizim yüzümüzden düşmüş beyefendi çikolatayı neden buz dolabının üstüne koymuşum gelde iki tane vurma totosuna totosuna

ya bu çocuklar niye bööle annamıyom,rahat dur işte,git salak salak hopla zıpla de mi!ne işin var tepelerde, sandalyelerle...

olmazz tepeden aşağıya bakmak daha zevklii bende 4 yaşında falandım bizim böle kocaman bi gümüşlüğümüz vardı nerdeyse tavana kadar ne akılsa oraya tırmanmışım ama inememişim bizim kelebek 29 beni gümüşlüğün tepesinde görünce anneeeee diye bağırmış annem de gelip sadece bana bakabilmişti oraya nasıl tırmandığımı düşünmüştü :26:

siz kelebekle kardeş misiniz?

kedicim siz kelebekle kardes mıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…