hoşbulduk canım
afiyet olsun canım benim
bebişi öpp bizim için yirim yirim onu
ben ben ben bananee
112 cm.'lik bişey nasıl bi sandalyenin üstüne tabure yerleştirip bunların üzerine tırmanabilir?:26:bunu yaparken 'görevimiz tehlike' gibi nası sessiz takılabilir?:26:madem bunu düşünebilecek zekaya sahip,o halde tabureyi neden sandalyenin üstüne yamuk yerleştirir?düşerken bööle bakıcağını bilmez mi:
temem temem il sen ol hadehem sen kendi kendine mi bakıyon önce? olmaz önce ben dediydim gözlerimide fal taşı gibin açtıydıminanmıyosan bak
112 cm.'lik bişey nasıl bi sandalyenin üstüne tabure yerleştirip bunların üzerine tırmanabilir?:26:bunu yaparken 'görevimiz tehlike' gibi nası sessiz takılabilir?:26:madem bunu düşünebilecek zekaya sahip,o halde tabureyi neden sandalyenin üstüne yamuk yerleştirir?düşerken bööle bakıcağını bilmez mi:
benim maceraperest kaynanamla ii anlaşırlar o hal...katlanır sandalyenin üsüne kardeşini oturtup kendi tepesine çıkan sonra kardeşine elime sopa ver diyen kardeşinin kalkması sonucu kafayı dolaba çarpan çarpma esnasında elindeki sopayı kardeşine fırlatan bir yeğenim vardı.:44:
çocuksa olur öyle şeylertemem temem il sen ol hade
hade o zaman
anamm flockemnaptı kaynana düştü mü yoksam:26:
düşmüş ya,gümbürtü ordan gelmiş....ii boynunu neyin kırmadı cüce!anamm flockemnaptı kaynana düştü mü yoksam:26:
düşmüş ya,gümbürtü ordan gelmiş....ii boynunu neyin kırmadı cüce!
düşmüş ya,gümbürtü ordan gelmiş....ii boynunu neyin kırmadı cüce!
ya bu çocuklar niye bööle annamıyom,rahat dur işte,git salak salak hopla zıpla de mi!ne işin var tepelerde, sandalyelerle...amann amann iyi bari Allah korusun kıyamamtepelerde napcekmıs acaba ben de kardesımı hatırlıyorum kuckken bir ara sen sandelyenın arkasına kollarını geçir,kitle kendini ileri gidip geliyor bir düşmüştü hastaneye doğru yol almıştık çenesini yarmıstı
ya bu çocuklar niye bööle annamıyom,rahat dur işte,git salak salak hopla zıpla de mi!ne işin var tepelerde, sandalyelerle...
benim maceraperest kaynanamla ii anlaşırlar o hal...sordum kızım ne ettin sen ööle?-dolabın üstüne tırmancaktım anne...niye?arpan fazla mı geldi yavrum?-o ne anne?....
ya bu çocuklar niye bööle annamıyom,rahat dur işte,git salak salak hopla zıpla de mi!ne işin var tepelerde, sandalyelerle...
siz kelebekle kardeş misiniz?olmazz tepeden aşağıya bakmak daha zevklii bende 4 yaşında falandım bizim böle kocaman bi gümüşlüğümüz vardı nerdeyse tavana kadar ne akılsa oraya tırmanmışım ama inememişim bizim kelebek 29 beni gümüşlüğün tepesinde görünce anneeeee diye bağırmış annem de gelip sadece bana bakabilmişti oraya nasıl tırmandığımı düşünmüştü :26:
nereye kaaçtınız gene:84::84:
olmazz tepeden aşağıya bakmak daha zevklii bende 4 yaşında falandım bizim böle kocaman bi gümüşlüğümüz vardı nerdeyse tavana kadar ne akılsa oraya tırmanmışım ama inememişim bizim kelebek 29 beni gümüşlüğün tepesinde görünce anneeeee diye bağırmış annem de gelip sadece bana bakabilmişti oraya nasıl tırmandığımı düşünmüştü :26:
ben sessiz sedasız kalınca siz oturayım buraya dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?