- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
şekerim bir hata var sankim enişte nerden çıktı?
kız seninde aklın fikrinn irkek olmuş derviş fikri neyse zikride o hesabıben bilemem beynelminelm gördüğümü söyledim ben kahvenin yalancısıyımm
kız seninde aklın fikrinn irkek olmuş derviş fikri neyse zikride o hesabı
ben bilemem beynelminelm gördüğümü söyledim ben kahvenin yalancısıyımm
biliyorum sen kafayı o danayla bozdun herkesin falında adam görüyon anlamında didim zatenenemm burcum kendim için bişi dimedim ben benim askım var zatiben beynelminelimin falında çıkanı söyledim
biliyorum sen kafayı o danayla bozdun herkesin falında adam görüyon anlamında didim zaten
siz de ne desem begenmionuz emmebana da bakın haydinnn
Selam hanımlar,az önce mahalle yufkacısıyla kavga ettimKadının teki yaptı alışverişini, ondan sonra da diğer açıktaki yufkaları elledi,oohhh sıcakmış dedi.Ondan sonraki müşteri de benim.Elledikleri bana denk geliyo. Kızdım söyledim biraz....
Teyzenin cevap : ben daha abdestimle duruyorum.
Yufkacının cevap: Biz teyzeyi tanıyoruz.
Sanırım böyle anlarda insanlara cinnet gelip katil ediyo.
burcumm istemiom diyo ya beynelminelim kızdırmak için diyom ben onuamacıma ulastım zati kızdı
yardım istersen geleyim
Selam hanımlar,az önce mahalle yufkacısıyla kavga ettimKadının teki yaptı alışverişini, ondan sonra da diğer açıktaki yufkaları elledi,oohhh sıcakmış dedi.Ondan sonraki müşteri de benim.Elledikleri bana denk geliyo. Kızdım söyledim biraz....
Teyzenin cevap : ben daha abdestimle duruyorum.
Yufkacının cevap: Biz teyzeyi tanıyoruz.
Sanırım böyle anlarda insanlara cinnet gelip katil ediyo.
yakında düğünün bide yanında dana var (hala sana yaptığını affedemiyorum)
hı bide mesain bittiğinde sitede kimse olmayacak
hemencecikte kızıyom dimi
biliyorum canımmmmmmburcumm istemiom diyo ya beynelminelim kızdırmak için diyom ben onuamacıma ulastım zati kızdı
Ya valla çok sinirlendimBi de başlıyolar, herşeyin nasıl yapıldığını biliyo musun sanki ? Herşey temiz mi sanki......İyi dedim o zaman her yoldan geçen ellesin, her abdestli dönsün gelsin
Sakinleştirin beni kızlaaaarrrrrrrrrr :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?