Ölümüne Geyik Topiği :-))

bene kahve yapmadınız bende kendi kendime yaptım şimdide kapadımmm kim bakçek benim falımaaaa

Selam hanımlar,az önce mahalle yufkacısıyla kavga ettim Kadının teki yaptı alışverişini, ondan sonra da diğer açıktaki yufkaları elledi,oohhh sıcakmış dedi.Ondan sonraki müşteri de benim.Elledikleri bana denk geliyo. Kızdım söyledim biraz....

Teyzenin cevap : ben daha abdestimle duruyorum.
Yufkacının cevap: Biz teyzeyi tanıyoruz.

Sanırım böyle anlarda insanlara cinnet gelip katil ediyo.

yardım istersen geleyim

aaaa oldu canım deseydin sasırdım vallahi:44:

canım sabah adam beni aramış yerimde değildim. Sonra işte beni aradılar acil onu araman gerekiyor dediler. aradım. telefonde bekletti üst olduğu için bişi diyemedim. sustum.
sona konuştu selam dedim ve sen en saçmalıyorsun dedi şaka yapıyo sandım.baktım ciddi kızdım ama sustum. toplantı söyledi bende not alıyodum. bekle bir dakika kağırt kalem aliyim dedim. yine söylendi. kapattım.

şimdi beni aradı yalandan şu toplantıya giriyormusun dedi. yok dedim ne yapıyorsun dedi çalışıyorum dedim tabi gayet ciddi tonda bana kızdın mı sabah dedim hayır neden kızayıms en benim üstümsün istediğini söyleye bilirsin dedim. ben işimi yapmalıydım selam vermemeliydim hemde hızlı cevap verdim dedim. haklısın küçük olduğum için susuyorum dedim. insanı bir şekilde sizinle konuşmamalıydım dedim.

afet i devranlarım nörüyonuz bakim
anam ben çok mutluyum
oğluşum bugün incilendi ayh bi sevindirik oldum ki sormayın gitsinnnnnnn

slm hatunlar naptınız bugün bakem keyifler iidir inş. yemek kaldımı adada yoksa balık tutmaya mı gitcez...:104::104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…