günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr
hosgeldiniz kızlarrgünaydın bayanlar
günaydın kızlar hoşgeldiniz
two dikkat et sabah uçmaktan kurtuldun akşama şanslı olmayabilirsin
canım eve gidip yatmak ıstıyoooo ukum varrr
ayyy mangalda közlenmiş domates biber ve patlıcandan olusan patlıcan salatasıı ıımmmmm canım cekti yaaaawwwwDışarısı günlük güneşlik çok güzel bir hava var... Pikniğe gitmek istiyorum mangalda tavuk istiyorum
günaydın mandalingünaydın kızlar
amin beynel
mutlu günler kızlar
kızlar ideal evlilik yaşına 20-25 dedide ondan ben geçtim ikisinidegünaydın,ne kaçırdım gene?niye evde kalmışsın sen?
salla gitsin ben evlenmeyi düşünmüyom nasılsagünaydınnn kızlarrrbir geçmişi okuyup döndüm ben evde kalmısım o zman ya psikolojim bozuldu
günaydın mandalin
kızlar ideal evlilik yaşına 20-25 dedide ondan ben geçtim ikisinide
salla gitsin ben evlenmeyi düşünmüyom nasılsa
ayyy mangalda közlenmiş domates biber ve patlıcandan olusan patlıcan salatasıı ıımmmmm canım cekti yaaaawwww
Dışarısı günlük güneşlik çok güzel bir hava var... Pikniğe gitmek istiyorum mangalda tavuk istiyorum
Benimdeeeee kim yapayor mangalı ben domatesleri patlıcanı alıyorum haydin akşam üzeri iş çıkışı pikniğe gidelim... alalım en güzel müziklerimizi... tavuk, patates, domates, biber .. soğan ... hazılayorum... iş paylaşımı yapmak isteyen
beynel bişiy olma bende o süre çoook geçince evlendim inşallah seni mutlu edecek biriyle hayatını birleştirirsin
bu arada two, suskun, flocke ve burcu hoş geldiniz
beynelminelimm anamm yeni gördüm seninapıosun kuzucum
swedyyyy oğlunla aranda 23 yas varsa 43 oldugunda 20 yasında olacak
heyyy yarabbım tek görüşde bi ben fark ettim sanırımgünaydınlarrrrrrrr ayyy tünaydın demeliydim
Inanırmısın burcum bunu yazdıktan sonra yattım yarım saat bunu düşündüm hesap yaptım işin içinden çıkamadım uykulu uykulu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?