swdy hadı hayırlısı dişini ilk kım görürse hediyeyi mutlaka aldır adettendir:92:
eeee tabi lazımmm yanı artıkkkgidiyimde diş fırçası alim bidene
yok canısı ne bağırması hadi oynayalım:118::118::118::118::118:
afiyet olsun beni hiç birşey değilde bu acayıp yemek secen adama akşama ne pişircem derdi öldürecek
ohhhhediye kutusuna kendinizi koyun gelin hadin teybe mezdekede koydum oynayak hadin
hoşbulduum fistuklarr ... napak bugün yoğun geçti ancak gelebildim pcnin başına...
annemmmm sofaraya bak ne ettin kelebeğimmmmmhayde horantalar diş buğdayımız hazır .....buyrun sofraya... Hoşgeldin minik kayramın minik incisi...:86:
hayde horantalar diş buğdayımız hazır .....buyrun sofraya... hoşgeldin minik kayramın minik incisi...:86:
kelebeğim inanırmısın ağlıyom şimdi sevinçtenellerine sağlık ayh çok mutluyum iyiki varsınız kızlar
Eki Görüntüle 177211
kelebeğim inanırmısın ağlıyom şimdi sevinçtenellerine sağlık ayh çok mutluyum iyiki varsınız kızlar
Eki Görüntüle 177211
kayramda seni yer minicik dişleriyleanemm yerım yerım mınıgımı ben
ahhh ahhhh koca kocattı beniayyy swdyyy ben de bu resmi gördummm ağlıyommm noldu sana böleeeee ıyyyyyyy:2::2:
hep başkalarına yapcem bunları accuk da canlarıma yapem dedimmm.. hade afiyet olsun.... minik kayra bahane olsunn...
kayramda seni yer minicik dişleriyle
ahhh ahhhh koca kocattı beni
ay canımmmmmmm sana kocaman sarılıyorum
aneemmm bu kadar çok mu acıktınız kıss hepiciniz birden yok oldunuz.. durun accuk flockeme de ayırın..
kızlar ben yemk yapmaya kalkıyom akşama burdanolursanız görüşşürük herkeşe teşekkür ediyom öptüm hepicinizi
aneemmm bu kadar çok mu acıktınız kıss hepiciniz birden yok oldunuz.. durun accuk flockemle hevukcanımada ayırın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?