Ölümüne Geyik Topiği :-))

alemsin flockem yaa..
kıs ööle bööle değil,baya bi aşıktı bi ara...her gece yatmadan önce buckingham sarayının resimlerini buluyordum ona netten...sarayı yeniden dekore ediyodu 'Anne kırmızı halı kalksın,pembe olsun bu halılar'diye...sarayın içini dışını avucum gibi biliyom artık....

prensın evlendıgını duyarsa ortalıgı yıkcak bence

prensın evlendıgını duyarsa ortalıgı yıkcak bence
bi kere ben gaste okurken william nişanlısınla bozulmuş onun haberini yapıyolardı,bana hesap sordu bit parmağınla resimi göstererek 'Kim bu çabuk sööle!'diye...kardeş ilan ettim ben de onları...

nedir bu saray aşkı hangi hanedandan senin kaynana

aglamak istiyorum ben nıye cuma günleri sevinemiyorumm:84: kader utansın

Canım senin içinde cumartesi günleri en güzeliii..

babası hiç kıyamaz ona,ben kızımın turşusunu kurcam hiç evlendirmicam onu der...o zaman zıvanadan çıktı kıs 'Ben evlencem baba!'diye...adam damadımızı öğrenince:'Ben anlamam!sünnet olsun önce...'dedi.ay ben hangi deli ile uğraşiim ki?

bi kere ben gaste okurken william nişanlısınla bozulmuş onun haberini yapıyolardı,bana hesap sordu bit parmağınla resimi göstererek 'Kim bu çabuk sööle!'diye...kardeş ilan ettim ben de onları...

iyi yapmıssın flockem yoksa ingiltereye gidip küçük flockem saldırıya geçebilir

nedir bu saray aşkı hangi hanedandan senin kaynana

Canım senin içinde cumartesi günleri en güzeliii..
aynen oyle kuzucum

beni çok güdürüdn flockem allahda seni güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…