günaydın eren-can...:79::79::79::79::79::79::79::79:
kıs deli misin?paralar beni valla....saraya götür beni diye....
doğru nikahı basıp bu nukah kıyılamzzzz diye ortalığı ınletıyomuskıs deli misin?paralar beni valla....saraya götür beni diye....
hos geldin kuzucum:79::79::79::79::79::79::79::79:
kıs deli misin?paralar beni valla....saraya götür beni diye....
Bu gün haftanın son günü yaa pekk bi enerjkim hasta olmama rağmen
kıs ööle bööle değil,baya bi aşıktı bi ara...her gece yatmadan önce buckingham sarayının resimlerini buluyordum ona netten...sarayı yeniden dekore ediyodu 'Anne kırmızı halı kalksın,pembe olsun bu halılar'diye...sarayın içini dışını avucum gibi biliyom artık....alemsin flockem yaa..
Bu gün haftanın son günü yaa pekk bi enerjkim hasta olmama rağmen
kıs ööle bööle değil,baya bi aşıktı bi ara...her gece yatmadan önce buckingham sarayının resimlerini buluyordum ona netten...sarayı yeniden dekore ediyodu 'Anne kırmızı halı kalksın,pembe olsun bu halılar'diye...sarayın içini dışını avucum gibi biliyom artık....
kraliçeyi düşünebiliyon mu?kadının bi tarafına iner artık...doğru nikahı basıp bu nukah kıyılamzzzz diye ortalığı ınletıyomus
kıs ööle bööle değil,baya bi aşıktı bi ara...her gece yatmadan önce buckingham sarayının resimlerini buluyordum ona netten...sarayı yeniden dekore ediyodu 'Anne kırmızı halı kalksın,pembe olsun bu halılar'diye...sarayın içini dışını avucum gibi biliyom artık....
bi kere ben gaste okurken william nişanlısınla bozulmuş onun haberini yapıyolardı,bana hesap sordu bit parmağınla resimi göstererek 'Kim bu çabuk sööle!'diye...kardeş ilan ettim ben de onları...prensın evlendıgını duyarsa ortalıgı yıkcak bence
evetttt kesinn kucucuk bir seyyy geliyo nikahı basıyooo ortalığı yıkıyooo ee bizde senin kız onun turk versiyonu olan kaya çilingiroğlunu verek olmamıkraliçeyi düşünebiliyon mu?kadının bi tarafına iner artık...
aglamak istiyorum ben nıye cuma günleri sevinemiyorumm:84: kader utansın
bi kere ben gaste okurken william nişanlısınla bozulmuş onun haberini yapıyolardı,bana hesap sordu bit parmağınla resimi göstererek 'Kim bu çabuk sööle!'diye...kardeş ilan ettim ben de onları...
aynen oyle kuzucumnedir bu saray aşkı hangi hanedandan senin kaynana
Canım senin içinde cumartesi günleri en güzeliii..
babası hiç kıyamaz ona,ben kızımın turşusunu kurcam hiç evlendirmicam onu der...o zaman zıvanadan çıktı kıs 'Ben evlencem baba!'diye...adam damadımızı öğrenince:'Ben anlamam!sünnet olsun önce...'dedi.ay ben hangi deli ile uğraşiim ki?
benim kız diyom,ingiltere prensi william aşık,charles dünürüm olur....nedir bu saray aşkı hangi hanedandan senin kaynana
bi kere ben gaste okurken william nişanlısınla bozulmuş onun haberini yapıyolardı,bana hesap sordu bit parmağınla resimi göstererek 'Kim bu çabuk sööle!'diye...kardeş ilan ettim ben de onları...
benim kız diyom,ingiltere prensi william aşık,charles dünürüm olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?