amin cümlemizi inşallah....beni çok güdürüdn flockem allahda seni güldürsün..
hhaaa tek sorun sünneti yaneeebabası hiç kıyamaz ona,ben kızımın turşusunu kurcam hiç evlendirmicam onu der...o zaman zıvanadan çıktı kıs 'Ben evlencem baba!'diye...adam damadımızı öğrenince:'Ben anlamam!sünnet olsun önce...'dedi.ay ben hangi deli ile uğraşiim ki?
olur valla,söölerim ben camilla'ya,yer bulur bize...wayyy wayyy kız seninkayınbiraderin var mı bizde karışalım saray soyunaaa....
koskoca prensi düşünebiliyon mu? maaşallah'lı taçlı asalı filan....hhaaa tek sorun sünneti yaneee
hııııı evettt bızde bu çeyrek takarız artıkkk damada tavuk pilav salat ayran kemal paşa tatlısı hadaeee sunnet duğunu var kıslarrrrkoskoca prensi düşünebiliyon mu? maaşallah'lı taçlı asalı filan....
gidip sünnetçi filan buliim ben salon filan ayarliim,burcu sen de bi kaç paket balon al kırtasiyeden,tuğçe sen de davulcuyu ayarla,william'ı sünnet ediyos.keratanın anasını severdim zati,ii bi sünnet düğünü yapak ona...ilk sünnet olsunda gerisi hallolurr...
hheee bu artık farz oldu su topıkde bı prens suneti yapmadıydık oda oldu sonunda bende gidem balonları alam etrafı süsleyen aspartamlı lımonatalı hazırlıyamm 2 ayağım bı pabuca girdi teleşemiz var kıslar duğun var duğunnnngidip sünnetçi filan buliim ben salon filan ayarliim,burcu sen de bi kaç paket balon al kırtasiyeden,tuğçe sen de davulcuyu ayarla,william'ı sünnet ediyos.keratanın anasını severdim zati,ii bi sünnet düğünü yapak ona...
hheee bu artık farz oldu su topıkde bı prens suneti yapmadıydık oda oldu sonunda bende gidem balonları alam etrafı süsleyen aspartamlı lımonatalı hazırlıyamm 2 ayağım bı pabuca girdi teleşemiz var kıslar duğun var duğunnnn
gidip sünnetçi filan buliim ben salon filan ayarliim,burcu sen de bi kaç paket balon al kırtasiyeden,tuğçe sen de davulcuyu ayarla,william'ı sünnet ediyos.keratanın anasını severdim zati,ii bi sünnet düğünü yapak ona...
hay allah...bak bunu hiç düşünmedim ki...bı dakka bunun kirvesi kım olacak şinddiiii
gidip sünnetçi filan buliim ben salon filan ayarliim,burcu sen de bi kaç paket balon al kırtasiyeden,tuğçe sen de davulcuyu ayarla,william'ı sünnet ediyos.keratanın anasını severdim zati,ii bi sünnet düğünü yapak ona...
getir onu gari,aradan onu da çıkarırız....sen kirve bul yeter.kirvemiz yok.Benim küçük oğlan daha sünnet olmadı, arada onunkinide kestirsek, prens soyuna karışsa olmamııı ???
ne uğraşcen kıs? sen bi koli kemalpaşa tatlısı alıveğğ bakkaldan.onu kaynatırız....Yardıma ihtiyaç varsa söle elimizden gelini yaparız.. börekler acarız tatlılar yaparız.. herşey türk usulu olsun görsünler şöyel bir türk sünnet şöleni...
dur dur sen gitme,sugibi tatlıya bakıyo,sen balonları ve diğer süslemeleri getir hele...ben gidiyomm daha markete gidip kemal paşa ve şekerpare alıp ıslatacammm yatak da alalım flocke karyola hazırlayak damada ben bide sunnet sekeri ve davetiye yaptırım;
başıma kondu bir fes
aniden oldum prens
teslimin sünnetçi amca
istediğin kadar kes *
hadee ben orkestrayı buldum:118::118::118:
Benim küçük oğlan daha sünnet olmadı, arada onunkinide kestirsek, prens soyuna karışsa olmamııı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?