Ölümüne Geyik Topiği :-))

hhaaa tek sorun sünneti yaneee

ilk sünnet olsunda gerisi hallolurr...
gidip sünnetçi filan buliim ben salon filan ayarliim,burcu sen de bi kaç paket balon al kırtasiyeden,tuğçe sen de davulcuyu ayarla,william'ı sünnet ediyos.keratanın anasını severdim zati,ii bi sünnet düğünü yapak ona...

hheee bu artık farz oldu su topıkde bı prens suneti yapmadıydık oda oldu sonunda bende gidem balonları alam etrafı süsleyen aspartamlı lımonatalı hazırlıyamm 2 ayağım bı pabuca girdi teleşemiz var kıslar duğun var duğunnnn

Son düzenleme:
.....hadiin boş durmak yok...bide adını değiştirek onun,william bizden olcek ne de olsa,veysel nası?

hadee ben orkestrayı buldum:118::118::118:

Benim küçük oğlan daha sünnet olmadı, arada onunkinide kestirsek, prens soyuna karışsa olmamııı ???

Yardıma ihtiyaç varsa söle elimizden gelini yaparız.. börekler acarız tatlılar yaparız.. herşey türk usulu olsun görsünler şöyel bir türk sünnet şöleni...

ben gidiyomm daha markete gidip kemal paşa ve şekerpare alıp ıslatacammm yatak da alalım flocke karyola hazırlayak damada ben bide sunnet sekeri ve davetiye yaptırım;

başıma kondu bir fes
aniden oldum prens
teslimin sünnetçi amca
istediğin kadar kes *

Yardıma ihtiyaç varsa söle elimizden gelini yaparız.. börekler acarız tatlılar yaparız.. herşey türk usulu olsun görsünler şöyel bir türk sünnet şöleni...
ne uğraşcen kıs? sen bi koli kemalpaşa tatlısı alıveğğ bakkaldan.onu kaynatırız....

dur dur sen gitme,sugibi tatlıya bakıyo,sen balonları ve diğer süslemeleri getir hele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…